FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

visokohz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la visokohz » 16 avg 2021, 11:37

BordoSarajevo je napisao/la:
16 avg 2021, 11:29
Imal ikakve šanse da se u ovoj sedmici riješe registracije? Mi sa ovim izostancima apsolutno nikakve šanse nemamo protiv Slobode. Fraza "svako svakog može pobjedit u našoj ligi" ne pije vode u ovom slučaju. Mi sa ovim izostancima i sa ovom odbranom i veznim redom nemamo teoretsku šansu ni za bod. Svi znamo kakav cirkus bude na Tušnju, još su sad u euforiji, imaju finu ekipu. I sa dosta jačom ekipom smo imali problema s njima, sad da ne pričam.

Mi ako planiramo držati kakav takav priključak uz nadu da će se riješiti u najboljoj situaciji po nas ovo u vezi investitora, nama je sljedeća utakmica prevažna.
Daj Bože

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 16 avg 2021, 11:43

Evo i Leotar se žali na suđenje hoće li 4R ipak pobjediti savez
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 16 avg 2021, 11:53

Pantelija je napisao/la:
16 avg 2021, 10:56
Nisam napisao ko ga je doveo, nego onako kako jeste. Ne kontam sta je problem kada se napise nesto kako jeste? Inace, svi su odusevljeni radom sablića i čovjeka treba na sve načine zadrzatri
Prvi trener koji ima m..a da kaze kako jest i nikome ne suti !

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 avg 2021, 11:57

Rijad mi je bas prijatno iznenadjenje. Borben i zna lopte. U jednom trenutku od nasih 9 prekrsaja on napravio 6.
Mislim da ce Sablic promjeniti formaciju(obzirom na situaciju) ili ce Trako uz Kurdica i Pidru biti treci stoper. Nimalo dobar trenutak za Tuzlu.
Vrijeme je valjda i da odigramo jedan remi ili da Sloboda jednu izgubi. :njanjanja:
Mnogo ce zavisiti od Djokanovica i Ramica (DM) i Trake (CB) uz dobru partiju Bodula,Kobiljara i bocnih igraca (Šabanovic,Hebibovic). Ostala cetvorica nek budu na dosadasnjem nivou i moglo bi biti ....
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 avg 2021, 11:58

Pisao sam i prije ove utakmice da smo izgleda dosta bolji posao s pojacanjima odradili sad kad nema para nego prethodnih sezona.
Jedino mi se Lazić ne sviđa posebno jer ga ne mozemo ni registrovati pa opet uzima pare za sjedenje na tribinama :-)
Bodul ako ovako nastavi ja ne znam...bajke ce se djeci pricati o njemu.
Ako dođu jos ta dva igraca sigurno se mozemo boriti za vrh do samog kraja. Ova sezona je bas cudna Velez i Borac u losoj situaciji kod nas se jos nista ne zna, Sloboda vjerujem da ce jos neko vrijeme biti na samom vrhu ako nista na racun atmisfere i euforije ali sumnjam da jos dugo mogu ovako. Mi tamo bod ako uzmemo s ovom ekipom to je ok rezultat. Jedini Zrinjski i Tuzla su tu ozbiljnj, ako gledamo utakmice pritiv nas Zrinjski je vise pokazao al imam osjecaj da je sisoje ove sezone poslozio karte i iza scene.. Igracki kadar im je dosta jak a imaju i trenera koji je s takvom ekipom sposoban uzeti titulu.
Nadam se da cemo se do kraja i mi ukljuciti u borbu ali za to bi ipak trebalo da se rijese neke stvari ovako u dubiozi ako ostanemo opet imamo srece zbog slabe konkurencije se mozemo za europu boriti.
You are someone else I am still right here

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 avg 2021, 11:59

Foux87 je napisao/la:
16 avg 2021, 11:43
Hoce, hoce. Svi oni kmece ali kad treba nesto poduzeti usute se ko pizd.de i placu preko novina.
Leotar ce radije ispasti iz lige nego, da se zamjeri Vici, Dodi i ostaloj bagri iz rs. Inace su i usli u ligu po njihovim zaslugama.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 16 avg 2021, 12:00

Pantelija je napisao/la:
16 avg 2021, 10:56
Nisam napisao ko ga je doveo, nego onako kako jeste. Ne kontam sta je problem kada se napise nesto kako jeste? Inace, svi su odusevljeni radom sablića i čovjeka treba na sve načine zadrzatri
De ti nama reci, kad si na izvoru informacija, kad ce se ovi stranci registrovati, ima li kakvog habera???

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 avg 2021, 12:11

fera je napisao/la:
16 avg 2021, 11:58
Pisao sam i prije ove utakmice da smo izgleda dosta bolji posao s pojacanjima odradili sad kad nema para nego prethodnih sezona.
Dobro zapažanje. Apsolutno si upravu.

Kad je bila situacija u klubu još uvijek zadovoljavajuća, kad je bilo +9/13 doveli smo Cmiljanića i tek poslije Mešanovića.
Sad kad smo u velikom problemu, kad nema para, kad je budućnost kluba upitna doveli smo Bagarića i Bodula.
Nebo i zemlja.

Jedino logično rješenje i opravdanje toga je da kad se ima para misli se najviše na "IMAL MENE TU" kada su u pitanju novi igrači, tad su malverzacije sa menadžerima, sumnjivim igračima i tkz. talovima. Ne gleda se interes kluba već se gleda lični interes.

Kad nema para, kad nema menadžera, kad se iscijedio tal i kad su posljedice prethodnog roka uzele maha, onda se pažljivo biraju novi igrači, ne gleda se lični interes, novi tal je previše, sumnjivi igrači su veliki rizik... eh tad nema mutnih radnji, nema Cmiljanića, tu su dokazani igrači poput Bagarića, Bodula, tu je i želja trenera - Ševelj, tu je i ranije dokazani Lazić..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 16 avg 2021, 12:18

ElCartel11 je napisao/la:
16 avg 2021, 11:59
Foux87 je napisao/la:
Hoce, hoce. Svi oni kmece ali kad treba nesto poduzeti usute se ko pizd.de i placu preko novina.
Leotar ce radije ispasti iz lige nego, da se zamjeri Vici, Dodi i ostaloj bagri iz rs. Inace su i usli u ligu po njihovim zaslugama.
Volio bih da nije istina što si napisao ali tako će vjerojatno biti. Ono što je bitno da ovi klubovi što su u 4R budu zajedno a ako je moguće da se i proširi te da se izborimo za pravdu.

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 16 avg 2021, 12:28

Shategabri je napisao/la:
16 avg 2021, 11:25
Samozdravlje je napisao/la:
16 avg 2021, 11:22
Shategabri je napisao/la:
16 avg 2021, 09:58

Jer prije svega nismo dostupni, putna infrastruktura nam je užasna, neće niko da se trucka lošim putevima do Sarajeva.
Onda sve to ostalo.
Ma dobro smo mi prošli sa Tanom i Namom, dali su lovu, ne traže ništa nazad, idemo dalje.
Teško mi je vjerovati da ova uprava može nekog drugog privuće, mislim ono na šta???!!!
Meni se cini da je Nam zavaljen da valja. Nekako mi nepristojno lajati na njega, samo nemojte reci vodi ga kuci. Valjao je Nam Nama ili nekima.
10-tak milki€ uslo u grad Sarajevo.
Njegova je to sad stvar.
Nama je bitno šta dalje.
Njemu hvala na svemu dobrom što je uradio.
Kontam da možda ne bi ovako završilo da nije bilo ove korone :think:
Zestoko zavaljen je Nam. Ali ****, to je biznis. On je ulozio u otkupljivanje vecinskog paketa kluba 12 mil eura plus jos 10 mil eur koje je ulozio. Grehota pa se nije bolje to iskoristilo.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 avg 2021, 12:34

Sa tim parama bi normalna i strucna uprava prekucala lani ligu. A sad bi pricali o grupama euro takmicenja i koga bi mogli dobiti unutra. Znaci napravili bi dodatni priliv novca.
Ali treba se ugradjivati u ugovore i dovoditi tarabe.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 16 avg 2021, 12:47

Foux87 je napisao/la:
Evo sto nece, svi predsjednici R4 ce biti suspendovani.

NFS BiH je pokrenuo istragu protiv osnivača "inicijative 4R", saznaje naš portal.

Predsjednici pet klubova se terete za kršenje kodeksa izdatih od strane NFS BiH, kao i za javno kritikovanje rada organa saveza. Prema nekim informacijama, svi "okrivljeni" bi se mogli susresti sa suspenzijama, što će svakako izazvati nove potrese u funkcionisanju klubova, ali i polarizacije između saveza sa jedne strane, te klubova predstavnika inicijative sa druge strane.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 16 avg 2021, 12:59

fera je napisao/la:
Jedino mi se Lazić ne sviđa posebno jer ga ne mozemo ni registrovati pa opet uzima pare za sjedenje na tribinama :-)
Ako dođu jos ta dva igraca sigurno se mozemo boriti za vrh do samog kraja. Ova sezona je bas cudna Velez i Borac u losoj situaciji kod nas se jos nista ne zna, Sloboda vjerujem da ce jos neko vrijeme biti na samom vrhu ako nista na racun atmisfere i euforije ali sumnjam da jos dugo mogu ovako. Mi tamo bod ako uzmemo s ovom ekipom to je ok rezultat. Jedini Zrinjski i Tuzla su tu ozbiljnj, ako gledamo utakmice pritiv nas Zrinjski je vise pokazao al imam osjecaj da je sisoje ove sezone poslozio karte i iza scene.. Igracki kadar im je dosta jak a imaju i trenera koji je s takvom ekipom sposoban uzeti titulu.
Nadam se da cemo se do kraja i mi ukljuciti u borbu ali za to bi ipak trebalo da se rijese neke stvari ovako u dubiozi ako ostanemo opet imamo srece zbog slabe konkurencije se mozemo za europu boriti.
Opasna će bit Tuzla, baš baš opasna. Oni meni trenutno izgledaju kao najozbiljnija ekipa. Husref je zategao svlačionicu, radi se ozbiljno. A roster im je odličan. Azmir baca lovu, bonusi, premije, redovne plate, ama baš sve imaju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 16 avg 2021, 13:01

amypitar je napisao/la:
16 avg 2021, 12:47
Foux87 je napisao/la:

NFS BiH je pokrenuo istragu protiv osnivača "inicijative 4R", saznaje naš portal.

Predsjednici pet klubova se terete za kršenje kodeksa izdatih od strane NFS BiH, kao i za javno kritikovanje rada organa saveza. Prema nekim informacijama, svi "okrivljeni" bi se mogli susresti sa suspenzijama, što će svakako izazvati nove potrese u funkcionisanju klubova, ali i polarizacije između saveza sa jedne strane, te klubova predstavnika inicijative sa druge strane.
Da su pametni istupiti iz lige svi i ukazati UEFI na kriminal ( ako imaju zadokumentovano) a bez njih(nas) nije moguc nastavak lige.
Jedino na taj nacin je moguce boriti se sa savezom a ako prodje samo na ovoj suspenziji nisu trebali nista ni pocinjat

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 avg 2021, 13:09

Ovih 5 klubova iz inicijative 4R da istupi iz lige mogu slobodno i gasiti ligu. Znaju to u savezu pa su im ovo zadnji trzaji, da ustrahuju klubove.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 avg 2021, 13:10

Ma dok se ne uleti u savez meni se cini nista od ovoga nece nista biti, majku li im yebem mrtvu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 avg 2021, 13:12

bodi123 je napisao/la:
16 avg 2021, 12:59
fera je napisao/la:
Opasna će bit Tuzla, baš baš opasna. Oni meni trenutno izgledaju kao najozbiljnija ekipa. Husref je zategao svlačionicu, radi se ozbiljno. A roster im je odličan. Azmir baca lovu, bonusi, premije, redovne plate, ama baš sve imaju.
Ma pametan je on namirisao priliku ove sezone a nisu mu ni namjestanja strana zato bi njih stavio kao najozbiljnijeg kandidata. Svi ce sigurno imati i padova mi smo i dobro startali kako se ocekivalo i jako je bitno da smo uspjeli uzeti bodove protiv svih slabijih protivnika.
Jos jedna stvar koja bi mogla praviti razliku su ambicije i ko ce se vise potrositi igrajuci na 2 fronta nadam se da Azmir zeli i kup pa nek se dobro izmore ...

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 16 avg 2021, 13:19

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 avg 2021, 13:10
Ma dok se ne uleti u savez meni se cini nista od ovoga nece nista biti, majku li im yebem mrtvu
Bas bgm, previse su se digli
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 16 avg 2021, 13:20

amypitar je napisao/la:
16 avg 2021, 12:47
Foux87 je napisao/la:

Samo rat savezu pokušavaju tako da ,,uplaše" i ove klubove 4R a i druge klubove u ligi. Što je rekao jedan heroj ,,I poslije rata je rat".

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 avg 2021, 13:22

Ma boli njih briga i da istupimio napravili bi ako treba fiktivne klubove i nastavili po svom. Treba se nastaviti boriti na svakom koraku meni je to istupanje kao odustajanje u neku ruku...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: vedinjo98 i 41 gost.