Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Skontali ljudi da im je bolje zavezati se za avion pa i poginuti tako nego doci u ruke talibana, to isto ko kad bi kod nas na vlast dosli pezic kuduzovic i sl. Istina i sad nam je vlast **** al bar ne brane zenama da voze auta ili da slusam muziku npr.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne znam zašto izostavljate izjavu Kuduzovića da bi na more trebalo ići u Januaru ili Februaru. I to samo u Ulcinj.
Islamofobija day two.
-
- Kontakt:
Kad ce uvesti komercijalne letove za Kabul, da ovih par forumskih talibana kupi kartu u jednom smjeru i odu medju svoje?
🔹
- Shategabri
- Kontakt:
Čekaj, islamofobija je kad ove zatucane talibane osuđujemo ili kad nismo istomišljenici sa ovim što misle da treba ženama zabraniti da voze auto, da ne treba na more ići i tako to?
Fakat slabo ko koristi glavu na ramenima, samo u neki tor i pusti da ti pune glavu.
Koševo Zapad
Ja ne prozivam islam nego zaostale levate poput pezica i kuduzovica, ako ih ti podrzavas nisi ni ti cist u glavi. Imam u porodici blizoj hodzu, ne brani zeni da vozi, kcerku nije natjerao da se zavije, ne brani joj muziku, momke i sl. Normalan covjek, uvidio i on da ima nekih propisa koji nisu za ovog modernog vremena, znaci ne mozes mi tvrditi da je danas normalno braniti zeni da vozi, da slusa muziku ili tjerati je da se pokrije, nije normalno i nikad nece biti normalno.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ovako ce neutral i fedex na avion za Kabul, jer tamo je doslo sve cemu su ceznuli sve ovo vrijeme.
Pa kad sjednu sa ahbabima i uz dobar afganistanski hasis se smiju fazonima tipa: "Musko ili abortus?", ali bez ikakvog udjela komedije.
Pa kad sjednu sa ahbabima i uz dobar afganistanski hasis se smiju fazonima tipa: "Musko ili abortus?", ali bez ikakvog udjela komedije.

Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 16 avg 2021, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ovdje se nastavlja..."zavije" 

Sta kaze samo januar ili februar, MART JE VEC KRITICAN!MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:55Ne znam zašto izostavljate izjavu Kuduzovića da bi na more trebalo ići u Januaru ili Februaru. I to samo u Ulcinj.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eh takvim cirkusantima kao i onim čudovištima iz ormara u subotu daje se na značaju. Što se mene tiče, nikad neću prihvatiti stavove ni jednih ni drugih.harden je napisao/la: ↑16 avg 2021, 11:05Sta kaze samo januar ili februar, MART JE VEC KRITICAN!MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:55Ne znam zašto izostavljate izjavu Kuduzovića da bi na more trebalo ići u Januaru ili Februaru. I to samo u Ulcinj.![]()
i da zmiris obavezno.
Opet sve svode na Pezića i Kuduzovića, a uopće nije riječ o njima. Naravno da nemam iste stavove kao oni.
I Islamska zajednica u BiH radikalna
https://www.islamskazajednica.ba/index. ... -rukovanja
Treba uzeti forumaše da nam tefsire, a onda duboku analizu hadisa odrade
Zamislite da kažete da je alkohol zabranjen, gdje ćeš veći radikalizam kraj ovih new age muslimana
Misle da je "Fetva" keks i da se jede.
https://www.islamskazajednica.ba/index. ... -rukovanja
Treba uzeti forumaše da nam tefsire, a onda duboku analizu hadisa odrade

Zamislite da kažete da je alkohol zabranjen, gdje ćeš veći radikalizam kraj ovih new age muslimana

Misle da je "Fetva" keks i da se jede.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja kad dodirnem zenu, odmah dozivljava visestruke orgazme. Znaci nista od rukovanja jbg.Neka Vam Uzvišeni pomogne u nastojanju da budete bolji musliman. Kada je riječ o rukovanju muškarca i žene, osnovni propis je zabrana dodira strane žene. Zato musliman ne treba nastojati da do rukovanja dođe, ali ako se nađe u situaciji da mu neka žena u društvu pruži ruku nema smetnje da se rukuje u okviru najobičnije društvene konvencije ako bi odbijanje rukovanja uzrokovalo nelagodu ženi. Ukoliko bi tom prilikom osjetio/la bilo kakav podražaj, naklonost i sl. to rukovanje bi prešlo u zabranjeno djelo.

Jos cekam da se neko od vas ocituje povodom zena i voznje 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pitaš ih kojem mezhebu pripadaju (istom kao i Islamska zajednica u BiH), oni govore muslimanskom.
Imal' ijedan propis iz Islama koji je po vašem mišljenju normalan? Neka zabrana ili nešto da vi smatrate da je uredu što je zabranjeno?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
To su ti novi tumači islama, Buhari, Muslim, Ebu Davud i Tirmizi imaju potencijalne nasljednike na polju hadisa, a moguće da će neki forumaš napisati kapitalno djelo tefsira koje će nadmašiti Ibn Kesira. Još nam samo fali ličnost na polju nauke, da nadmaši i Ibn Halduna i eto ga, Bosna predvodnica modernog islama