Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jesam pozelio ljeto,ujutru ustanes,sa drustvom na panonsko,cure,pa budes do jedno pet sati,lagano kuci,okupas se,jedes i spremanje za vecernji izlazak u provod.
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 20 jan 2011, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dođi u Tuzlu, em smo raja, em je bolji ugođaj, em smo stariji (grad), em možeš disatUnica_Liverpool_ je napisao/la:Pa i Sarajevo ima svojih mana ali zato mi je drago otići.... Ne znam šta.... Možda što ima duboku historijuLBJ MVP je napisao/la:Unica raozčarao si me čuj Sarajevo mada ni Zenica nije nešto ali SarajevoUnica_Liverpool_ je napisao/la:Nekad stvarno ne volim što sam rođen u Zenici! Kad odem u Sarajevo baš osjetim neki lijep osjećaj....Ili što se svi događaji (pozitivni) događaju u Sarajevu.... Ne znam stvarno....

Eee u panpnsko me nece ni mrtvog uceratharry_90 je napisao/la:Jesam pozelio ljeto,ujutru ustanes,sa drustvom na panonsko,cure,pa budes do jedno pet sati,lagano kuci,okupas se,jedes i spremanje za vecernji izlazak u provod.

Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 20 jan 2011, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Bezobrazluk čisti....Donnie Darko je napisao/la:jel istina da samo kod nas nije produzen raspust
emire bila je zima i snjeg prosle godine pa nam nisu produziliuglavnom, nista nas nemoze spasit.
-
- Kontakt:
Nije nama produzen raspust
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Zar u Sarajevu nije još sljedeća sedmica ?
Hajmo bacit kakav otrovUnica_Liverpool_ je napisao/la:Zar u Sarajevu nije još sljedeća sedmica ?

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Bolje da ranije krenete u skolu,prije cete zavrsit,nego da kasnite jednu sedmicu,pa vam to valja nadoknadit u ljeto,a to ne bi ste voljeli,meni to nije bio nikakav problem,bilo nadoknade ili ne,mene nema 

- Donnie Darko
- Kontakt:
dabogda pomrli od zauski ti sto su donosili odluku
kako ih nije stid jbt 

- Unforgotten
- Kontakt:
Mi polazimo 31. januara!Unica_Liverpool_ je napisao/la:Zar u Sarajevu nije još sljedeća sedmica ?
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
harry_90 je napisao/la:Bolje da ranije krenete u skolu,prije cete zavrsit,nego da kasnite jednu sedmicu,pa vam to valja nadoknadit u ljeto,a to ne bi ste voljeli,meni to nije bio nikakav problem,bilo nadoknade ili ne,mene nema

- fahrenheit
- Kontakt:
sad nesto radim i trebaju mi 2 odgovora, pa ako neko zna....
1. Kako se zvao kralj Džordž VI?
2. Koliko je trajao stogodisnji rat?
hvala na odg.
hvala na odg.

"Like a krme in Teheran."
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
116 .. ovo prvo neznam.fahrenheit je napisao/la:sad nesto radim i trebaju mi 2 odgovora, pa ako neko zna....
hvala na odg.
...što je više lome to je volim jače...
prosle godine smo skoro sve casove zavrsili prije roka neke i po dvije sedmice vecinu sedmicu i opet morali ci mamu im ****harry_90 je napisao/la:Bolje da ranije krenete u skolu,prije cete zavrsit,nego da kasnite jednu sedmicu,pa vam to valja nadoknadit u ljeto,a to ne bi ste voljeli,meni to nije bio nikakav problem,bilo nadoknade ili ne,mene nema

1.Mujo IV od Ruda
2. 3 dana
- Unforgotten
- Kontakt:
Prvo mislim da je John, nisam siguran!jacky09 je napisao/la:116 .. ovo prvo neznam.fahrenheit je napisao/la:sad nesto radim i trebaju mi 2 odgovora, pa ako neko zna....
hvala na odg.
To ti nas naš'o prcat

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
ja sam se pozelio ljencarenja...harry_90 je napisao/la:Jesam pozelio ljeto,ujutru ustanes,sa drustvom na panonsko,cure,pa budes do jedno pet sati,lagano kuci,okupas se,jedes i spremanje za vecernji izlazak u provod.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- legenda reala
- Kontakt:
što me podsjeti na nekog ,ja u junu onih 15 dana ,nisam išao na časove ,samo nako dođemo bezveze i čitav dan negdje lutajharry_90 je napisao/la:Bolje da ranije krenete u skolu,prije cete zavrsit,nego da kasnite jednu sedmicu,pa vam to valja nadoknadit u ljeto,a to ne bi ste voljeli,meni to nije bio nikakav problem,bilo nadoknade ili ne,mene nema

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- spielführer_21
- Kontakt:
Albert Frederick Arthur George i 116 godina, mada se @Fare samo zezao.. 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ja nmgu docekat ljeto,panonsko,gledas guze,upoznajes cure,pa navecer izlazak i hladna piva u Slobodi,imal sta bolje 
@legenda reala
Ja jedino ruksak nosio prva dva razreda,ovo ostalo nista,mozes vjerovat da je meni u zadnjoj godini,svi predmeti stali u jednu svesku

@legenda reala
Ja jedino ruksak nosio prva dva razreda,ovo ostalo nista,mozes vjerovat da je meni u zadnjoj godini,svi predmeti stali u jednu svesku

- legenda reala
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Ja nmgu docekat ljeto,panonsko,gledas guze,upoznajes cure,pa navecer izlazak i hladna piva u Slobodi,imal sta bolje
@legenda reala
e da si ti išo sa mnom u školu pa da vidiš umene jednog jarana ,on nije ni svesku sebi nosio ,a olovku da ne pričam
on stavi nekomu ruksak svesku i taj mu je nosi on je samo u školi koristi ,a lekcije kad profesor diktira on samo povlači neke crte i kaže mu profesor ,haj mi pročitaj šta si zadnje napiso kaže on njemu ma nisam stigo zadnju rečenicu

a ja sam nosi u ruksak ,a u njemu bila samo jedna sveska nekad dvije ,on me svak pita imaš li ti išta u tom ruksaku ,ma imam reko jednu svesku ,mrsko mi da je nosim u ruci

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.