Pa I sad s ausvajsom ulazis u institucije, I oduvijek je takoShategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:55Da se sa ausvajsom ulazi u lokale, trgovine, institucije?
Treba onda i kakve trake za oko ruke pripremiti.
Koronavirus (COVID-19) - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Koronavirus (COVID-19) - općenito
- Shategabri
- Kontakt:
Znam na šta ciljaš. Pa ne nužno, i ne u sve.admin je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:59Pa I sad s ausvajsom ulazis u institucije, I oduvijek je takoShategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:55Da se sa ausvajsom ulazi u lokale, trgovine, institucije?
Koševo Zapad
Nemam na sta ciljati, u institucije se ulazi s ausvajsom. Mozda ima nekih portira koji ne rade svoj posao, ali njih treba otpustiti a ne hvaliti.Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:04Znam na šta ciljaš. Pa ne nužno, i ne u sve.admin je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:59Pa I sad s ausvajsom ulazis u institucije, I oduvijek je takoShategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:55Da se sa ausvajsom ulazi u lokale, trgovine, institucije?
Ti se bunis oko neceg sto oduvijek ima, a Eto danas si skontao da te ugrozava?
-
ministryofjustice
- Kontakt:
Bit će zanimnljivo posmatrati ovo boostanje tj. dodatne vakcinacije na svakih malo-malo. Nema poslije 'Neću ja, meni je dosta'. Svaka 'privilegija' ima svoj vijek trajanja i konstatno se mora iznova dokazivati posvećenost nečemu.
-
ministryofjustice
- Kontakt:
Da virus ne mutira u nedogled zbog neodgovornih ljudi?ministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:13A što bi vakcinisani ispaštao ako te vakcina štiti, jelde?![]()
Zasto bjezis od bilo kakve diskusije?
Tako pametna osoba, prozrela svjetsku zavjeru, reko bi covjek da ces biti sretan da potkrijepis svoje stavove cinjenicama koje imas u malom prstu
Tako pametna osoba, prozrela svjetsku zavjeru, reko bi covjek da ces biti sretan da potkrijepis svoje stavove cinjenicama koje imas u malom prstu
- Shategabri
- Kontakt:
Ma bijele trake ko nije vakcinisan najlakše jeadmin je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:08Nemam na sta ciljati, u institucije se ulazi s ausvajsom. Mozda ima nekih portira koji ne rade svoj posao, ali njih treba otpustiti a ne hvaliti.
Ti se bunis oko neceg sto oduvijek ima, a Eto danas si skontao da te ugrozava?
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Pa kreće treći krug većministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:12Bit će zanimnljivo posmatrati ovo boostanje tj. dodatne vakcinacije na svakih malo-malo. Nema poslije 'Neću ja, meni je dosta'. Svaka 'privilegija' ima svoj vijek trajanja i konstatno se mora iznova dokazivati posvećenost nečemu.
Ma mlohave im ove vakcine, u yugi su bile zakon, krhne ti je ostane ti ožiljak dok si živ
Al zato i drži
Koševo Zapad
Mozda da i licne karte, vozacke, pasose ukinemo, da ne bi morao ausvajs nositi?
Samo gips i aspirin, sve ostalo je sejtanska posla

Samo gips i aspirin, sve ostalo je sejtanska posla
-
ministryofjustice
- Kontakt:
Misliš vakcinisanih osoba zbog kojih i mutira.Neutral je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:14Da virus ne mutira u nedogled zbog neodgovornih ljudi?ministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:13A što bi vakcinisani ispaštao ako te vakcina štiti, jelde?![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Samo ne znam gdje se to većina vakcinišeministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:13A što bi vakcinisani ispaštao ako te vakcina štiti, jelde?![]()
Koševo Zapad
Kako to kad je do sad svaka mutacija nastala prije nego sto su nastale vakcine?ministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:19Misliš vakcinisanih osoba zbog kojih i mutira.Neutral je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:14Da virus ne mutira u nedogled zbog neodgovornih ljudi?ministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:13
A što bi vakcinisani ispaštao ako te vakcina štiti, jelde?![]()
Jel to Bogic Bogicevic tvrdi da su vakcine odgovorne za mutacije?
- Shategabri
- Kontakt:
Al vidi tebi je argument i dosad si u institucijama pokazivao ličnu kartu, a jesam li u marketu, u kafiću, kinu?!
Porazno je da se na ovaj način ljudi diskriminiraju i da se u tome ne vidi problem.
Porazno je i za svjetski poredak koji se zasniva na demokratiji.
Da je u pitanju totalitarizam, autokratija, pa hajde.
A ovako...i ne vidjeti problem...ah da, pa sve za viši cilj.
Ma ja, vidim da si dodao, sarkazmom me, mene neznalicu
Koševo Zapad
Naravno, argument je da moras imati dokaz da nisi opasan za okolinu, uvijek si ga morao imati, uvijek ces ga morati imati. Nista novoShategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:23Al vidi tebi je argument i dosad si u institucijama pokazivao ličnu kartu, a jesam li u marketu, u kafiću, kinu?!
Porazno je da se na ovaj način ljudi diskriminiraju i da se u tome ne vidi problem.
Ma ja, vidim da si dodao, sarkazmom me, mene neznalicu![]()
![]()
- Shategabri
- Kontakt:
A ti baš sve vjeruješ što ti plasiraju?admin je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:21Kako to kad je do sad svaka mutacija nastala prije nego sto su nastale vakcine?
Jel to Bogic Bogicevic tvrdi da su vakcine odgovorne za mutacije?
Otkud sa takvom sigurnošću znaš da je virus nastao prije vakcina?
Ili bilo koja njegova mutacija?
Mislim ne znam ni ja koji je redoslijed, ali ovako kategorično tvrditi...to ti imaš neki izvor direktno u Umbrella Korporaciji u Wuhanu?
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Opasan?admin je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:25Naravno, argument je da moras imati dokaz da nisi opasan za okolinu, uvijek si ga morao imati, uvijek ces ga morati imati. Nista novoShategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:23Al vidi tebi je argument i dosad si u institucijama pokazivao ličnu kartu, a jesam li u marketu, u kafiću, kinu?!
Ma ja, vidim da si dodao, sarkazmom me, mene neznalicu![]()
![]()
Ne znam onda što se mučiti sa mnom i sličnim, najlakše nas je smaknuti.
Koševo Zapad
Nastao je sigurno prije nego sto je mnogo ljudi vakcinisano. Tako da sigurno vakcinisani ljudi ne mogu biti uzrok dosadasnjih mutacija.
Ti se bas cupas za neki argument, nidze veze, a razmisli prvo
Ti se bas cupas za neki argument, nidze veze, a razmisli prvo
- Shategabri
- Kontakt:
Ti fakat naivan.
Jašta. Divim ti se koliko slijepo vjeruješ svemu što ti se plasira.
Ok, ne mogu vakcinisani, ali ja prav zdrav sam opasan za okolinu?
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.