Zato si ti dominirao

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Zato si ti dominirao
Po novom bi ti trebao biti ispred i edina al hajd ga vise znajFCB1986 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 05:05Cestitke pobijedniku, stvarno izjednacen turnir do kraja.
Nego @bostone a ne bi po novom nacinu bodovanja ja trebao biti ispred Una i Maestra? Ista statistika, a od Una bolji u prvom kolu, a od Meastra u trecem(prva dva isto bodova)??
Ma da se ionako nista skoro ne mijenja, bod-dva gore ili dole..
Ne bi, Edin je bolji jer ima dva kruga bolja od mene..dok sam sa ovom dvojicom izjednacen ali imam bolje pocetne krugove sto se sad gleda.ronaldo99 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 08:31Po novom bi ti trebao biti ispred i edina al hajd ga vise znajFCB1986 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 05:05Cestitke pobijedniku, stvarno izjednacen turnir do kraja.
Nego @bostone a ne bi po novom nacinu bodovanja ja trebao biti ispred Una i Maestra? Ista statistika, a od Una bolji u prvom kolu, a od Meastra u trecem(prva dva isto bodova)??
Ma da se ionako nista skoro ne mijenja, bod-dva gore ili dole..![]()
BosniaBoston je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:18Sve čestitke Arvidu na prvom turniru, sada nije s nama na forumu ali sam svjestan da nas čita pa ga ovim putem pozdravljam.
Zar se ne gleda ko je bolji prvo kolo?FCB1986 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:10Ne bi, Edin je bolji jer ima dva kruga bolja od mene..dok sam sa ovom dvojicom izjednacen ali imam bolje pocetne krugove sto se sad gleda.ronaldo99 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 08:31Po novom bi ti trebao biti ispred i edina al hajd ga vise znajFCB1986 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 05:05Cestitke pobijedniku, stvarno izjednacen turnir do kraja.
Ma da se ionako nista skoro ne mijenja, bod-dva gore ili dole..![]()
Ne.FCB1986 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 05:05Cestitke pobijedniku, stvarno izjednacen turnir do kraja.
Ma da se ionako nista skoro ne mijenja, bod-dva gore ili dole..
Nije, nema više 3/6 bodova.
I mene sjeba lijepo. Jos vecina igrala na Isnera. Sve neki kvazitalenti. Muski tenis na putu da bude slican zenskom u buducnosti.
Aj nemojte sve i svakog vrijeđati. Čovjek je baš extra lik,svi ga vole. Mogao je(a tko nije) imati ozbiljniju karijeru. Ko i generalno kroz tu karijeru,ko i većinu stare garde, u ovakvim uvjetima posebice,kondicija i sprema ga totalno jebu. Ovaj turnir igrao je baš drugačijom strategijom, bio je na osnovnoj i težio inicijativi, skraćivao poene, dobro i servirao. Odigrao je koliko je mogao. Na ovom Cincinattiju tko preživi,pričat će, pola njih na terenu izgleda ko da je s infuzije(Čilić,Murray,Minfils,Opelka,Isner)...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.