Samozdravlje je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:44
siroliver69 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:15
Sa kakvim se sve sranjima ovaj Sablic bori od kada je tu... Strašno!
I gospodin, i zna, i muda ima.
Najvece pojačanje...pa tek onda Bodul i ostali. Zbog njega su i došli. Da nije zbog gomile para.
Bravo za pobjedu. Bravo svima... A i nama koji imamo strpljenja...grob im yebem mrtvi svima u loži!
Bukvalo, punu podršku dati Sabliću. Pročitah, ako kiksnemo protiv Radnika njegova geška. Pa kako prijatelju, kad lik ima problema koje mu je uprava napravila.

Pojedini mi nisu jasni nikako.
Nešto da kažem i za Hz, možda jesu trenutno malobrojni, ali jako kvalitetni momci. Treba to podržati i ne treba njih da je stid radi brojke, nego mene, tebe i ostale koji idemo na tekmu a imamo od 20 do 40 godina. Kao otišli smo na istok ili zapad da gledamo u miru temu, a slušamo bljuvotine nekih bolesnih osoba. Momci daju podršku klubu, koliko mogu, a šta mi radimo? Oni su prvi prepoznali problem u upravi. Jedini koji su upali u klub i tražili odgovore licem u lice. Treba da nas je sramota što nam se smiju ostale grupe, a znamo da smo uvijek jači i brojniji bili od svih. Eno neki dan pobacaše kone palice u Miljacku kad su naši provalili sačekušu. Bruka da smo slijepi na sve kroz šta prolaze. Hajmo se malo aktivirat, pa otiči na sjever, evo i derbi ide još malo, vagine će dobiti 3000 karata za jug i 2000 za zapad. Pričat će da ih je više, a uvijek su bili manjina u gradu. Trznimo se malo to su naša djeca, koja su nas čekala da se vratimo sa gostovanja da čuju šta smo prošli. Bit će im drago da vide neke stare face.
Pogled iza gola nije loš. Loš je pogled onog pljuvača na istoku i zapadu, koji dođe da se ispuše. SARAJEVO SIAMO NOI.