Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Logicno da je kozojeb iz najvece vukojebine na svijetu idol ocekivanoj skupini.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A zbog takvih imbecila kao ti, imamo sve više abortusa.Epidaurus je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:40enobarca je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:37Normalne vjernike niko ne vrijedja ali ovi talibani kozoyebi nisu normalni. Isto tako nije normalan onaj sto kaze da zena ne smije sama voziti, nisu normalni ni ovi sto ga podrzavaju i zao mi je njihovih zena. Zar se ne moze biti vjernik bez tih budalestina, meni je fascinantno da tog kuduzovica iko podrzava ali ocigledno po onim slikama ima sljedbenika, na svakom skupu naroda ko u prici.![]()
![]()
Zbog takvih imbecila ce opet neko nesretno dijete izvest teroristicki napad ko onaj mali Albanac u Becu prosle godine.
- Marsal
- Kontakt:
Ne moraš ići u Beč, ti takvih primjera imaš u BiH ali svako smo uspjeli opravdat
Haris Čaušević OX ubio policajca - ma nije on terorista i radikalista, on je propali roker
Onaj što je ubio dva vojnika - ma on je propali narkoman, kakav on
Ubio policajca u Zvorniku - ma šta ima veze, neko je i njegovog oca ubio
Itd itd.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dzevad Galijasevic bi bio ponosan,well done sinko.Marsal je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:45Ne moraš ići u Beč, ti takvih primjera imaš u BiH ali svako smo uspjeli opravdat
Haris Čaušević OX ubio policajca - ma nije on terorista i radikalista, on je propali roker
Itd itd.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Preporuka za vehabije. Više Ammara Bašića ili Nedima Botića, manje Kuduza i kozojeba Pezića.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Marsal
- Kontakt:
1. Nisam ti ja sinkoL-Train je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:47Dzevad Galijasevic bi bio ponosan,well done sinko.Marsal je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:45Ne moraš ići u Beč, ti takvih primjera imaš u BiH ali svako smo uspjeli opravdat
Itd itd.
2. Koji od ovih događaja se nije dogodio?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
grijesis. **** i lezbe postoje otkad je covjeka. zasto se radjaju takvima nisam strucan. neka devijacija jeste. mene konkretno zanima ovaj slucaj jedne poznate sarajevske porodice. roditelji su bas peh.
Samo hafiz Bugari.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
Veliki ucenjak nas

Sto je najgore, niko od ovih njegovih minjona kozojeba ne zeli da kaze nista za ovo, logicno zato sto se slazu i prizeljkivaju ovo, ali ne smiju ni da otvoreno kazu da se slazu ili ponove ovo sto je rekao jer su i sami svjesni koliko je bolesno.
Sve to pod "vrijedjas mene i moju vjeru

Fuj.
Kakav um velikog DD
https://www.scientificamerican.com/arti ... -behavior/
A za taj slucaj, shit happens.
Neki dan mi kolegica rece za slucaj u njenoj okolini, majka- starija žena, ima 2 sina, jedan u Njemačkoj, a drugi u USA, visokoobrazovani. Jedan odlučio da "bude" žena, a drugi u vezi sa bračnim parom u tzv. polyamory zajednici.
Ne vjerujem u greske u kodu/dizajnu ljudskog bica jer bih zapravo vjerovao da Bog nije savrsen. Apsolutno sve sto odvede ljude je faktor vezan za okolinu, odgoj, školovanje, medije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa sreća joj je može u Visoko otići 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zašto ne bombarduju talibane i završe priču nije mi jasno. Šta rade afganistancima to nije normalno
I tako američka politika doživi poraz za 2 dana u Afganistanu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sam izlazak na autoput je kritičan, na naplatnim kućicama te uvijek pogledom može sasjeći radnik te napraviti ti u mozgu pomutnju vraćanjem kusura.

"We need to suffer. And we need to fight."
Zasto se onda djeca radjaju sa fizickim ili mentalnim hendikepima?Pogba je napisao/la: ↑16 avg 2021, 00:03https://www.scientificamerican.com/arti ... -behavior/
A za taj slucaj, shit happens.
Neki dan mi kolegica rece za slucaj u njenoj okolini, majka- starija žena, ima 2 sina, jedan u Njemačkoj, a drugi u USA, visokoobrazovani. Jedan odlučio da "bude" žena, a drugi u vezi sa bračnim parom u tzv. polyamory zajednici.
Ne vjerujem u greske u kodu/dizajnu ljudskog bica jer bih zapravo vjerovao da Bog nije savrsen. Apsolutno sve sto odvede ljude je faktor vezan za okolinu, odgoj, školovanje, medije.
Trenutno korisnika/ca: JackW, rio_Ferdy88 i 17 gostiju.