Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sve ijedan ganja vizu za sekularni svijet a se.ru po njemu danonoćno i uzdižu kozoje.be gdje ih puškom ne bi mogao natjerati da odu
Alaše
Alaše
-
- Kontakt:
šerijatska Ćamila, eto tako
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ovom "gospodinu" neki taliban ne uplaćuje alimentaciju. Vidiš da mu je svaki post talibani ovo, talibani ono. Ne znam odakle drugo bi bila ovolika kuknjava na nekog koga bi inače samo na TV-u mogao vidjeti.RoninX je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:24PatriceKwedi je napisao/la: ↑15 avg 2021, 14:31Ali cuj zbog higijenepa pogledaj na sta ovi talibani slice, nisu vodu vidjeli godinama, na kosi dovoljno masti da cijeli dan cevape peku, ali ne, oni sigurno razmisljaju o higijeni.
![]()
![]()
jel nam se ovo gospodin Helćo reinkarniro
smatras da se gayevi ne radjaju nego da ih okolnosti formiraju?
samo pitam kakva je vjerovatnoca da u istoj porodici ima vise takvih slucajeva...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamisli uvede se šerijat i umjesto djevojaka peškiri ti hodaju gradom.
Fuj.
Fuj.
Ti se registrovao prije pet dana i vec si toliko upucen u forumaske tradicije? Prerano je za prozivanje, ima ljudi po 10 godina nezadovoljni standardima i tek onda krenu kukati
- Marsal
- Kontakt:
Kako vremena nisu pravedna, moj poznanik završio na psihijatriji kad je umislio da je poslanik, a ovi ovdje bi ubijali te zbog lika koji je prije 1600 godina imao psihičkih problema.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Donnie Darko je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:32Zamisli uvede se šerijat i umjesto djevojaka peškiri ti hodaju gradom.
Fuj.

goatBlejzer10 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:34Donnie Darko je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:32Zamisli uvede se šerijat i umjesto djevojaka peškiri ti hodaju gradom.
Fuj.![]()
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Normalne vjernike niko ne vrijedja ali ovi talibani kozoyebi nisu normalni. Isto tako nije normalan onaj sto kaze da zena ne smije sama voziti, nisu normalni ni ovi sto ga podrzavaju i zao mi je njihovih zena. Zar se ne moze biti vjernik bez tih budalestina, meni je fascinantno da tog kuduzovica iko podrzava ali ocigledno po onim slikama ima sljedbenika, na svakom skupu naroda ko u prici.
Mislim da bi i forum bio zabranjen da je postojao kada se šerijat definisao. Tako da ne znam šta ovdje rade pojedinci.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ovako je samo zabranjeno pisati zenama.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zbog takvih imbecila ce opet neko nesretno dijete izvest teroristicki napad ko onaj mali Albanac u Becu prosle godine.enobarca je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:37Normalne vjernike niko ne vrijedja ali ovi talibani kozoyebi nisu normalni. Isto tako nije normalan onaj sto kaze da zena ne smije sama voziti, nisu normalni ni ovi sto ga podrzavaju i zao mi je njihovih zena. Zar se ne moze biti vjernik bez tih budalestina, meni je fascinantno da tog kuduzovica iko podrzava ali ocigledno po onim slikama ima sljedbenika, na svakom skupu naroda ko u prici.
Tako je. Naravno, njima je to osnovna odbrana (born that way), ali nauka im ne ide u prilog. Ali obzirom na moć možda placenim studijama i to preokrenu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 30 gostiju.