FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 15 avg 2021, 22:41

feniksptica je napisao/la:
15 avg 2021, 22:41
Hadzije jest bio uhljup nevidjeni, al barem je uvijek odbranu znao poslozit ako nista. Njega treba zaduzit da samo odbranu dovodi i pojacava.
Ibrakovića za ofanzivnu liniju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 avg 2021, 22:42

Pantelija je napisao/la:
15 avg 2021, 22:35
Pidro danas itekako dobar bio.
Šabanović jos jedna tekma bez greske
Palić s obzirom da igra STOPERA sto nikad nije igrao nije los
Mali ramic treba jos tekmi da nadodje iskustvom a ono nesto ima.
Na kraju koliko znam nasimjos uvijek rade na fizičkoj spremi i ne cudi me sto neki igraci imaju "drvene noge"
+1
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 avg 2021, 22:43

MortemHz je napisao/la:
feniksptica je napisao/la:
Hadzije jest bio uhljup nevidjeni, al barem je uvijek odbranu znao poslozit ako nista. Njega treba zaduzit da samo odbranu dovodi i pojacava.
Ibrakovića za ofanzivnu liniju
Ne mogu se Sabra i on dogovorit koliko ce se ko ugradit. Ne treba nam to
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 15 avg 2021, 22:47

vedinjo98 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
15 avg 2021, 22:35
Pidro danas itekako dobar bio.
Šabanović jos jedna tekma bez greske
Palić s obzirom da igra STOPERA sto nikad nije igrao nije los
Mali ramic treba jos tekmi da nadodje iskustvom a ono nesto ima.
Na kraju koliko znam nasimjos uvijek rade na fizičkoj spremi i ne cudi me sto neki igraci imaju "drvene noge"
Čekam da neko pohvali Pidru... Nakon svega, sasvim zadovoljavajuće s njegove strane. Zamjerka jedino za onu loše odbijenu loptu, kada je Tahrić pogodio okvir gola. Šabanović solidan, korektno. Ramiću treba minuta, žao mi je gola što nije zabio.

Prostor između štopera i zadnjeg veznog treba mnogoo bolje funkcionisati, nagrditi će nas neko ko Zrinjski.
Sabanovic samo da se pocne malo vise ubacivati u napad po desnoj strani kad vec igra ofanzivnog beka, ali dosta se popravio. Pidro isto dosta bolji, on samo mora izbaciti naviku zalijetanja na igraca gdje pokusava odmah presjeci loptu pa ispada vec u prijemu.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 avg 2021, 22:47

Imamo mi finu ekipu al nama više od pola ekipe nema pravo nastupa, ovo trenutno što može nastupit je ekipa za borbu za opstanak. Nama podhitno trebaju ovi neregistrovani igrači, bez njih nama je treći poraz u sljedećem kolu. Jednostavno, odbranu nemamo protiv Slobode osim Kurdića koji je večeras bio tanak.

Trako ima konstituciju i predispozicije da se bavi fudbalom. Momak treba dobijati šansu. Kurdić takođe, nije loš on igrač.
Ramić i Đokanović, tanko. Jedan od njih mora imati uz sebe igrača koji će ih "upravljat", zajedno ne mogu, loši su, u paru sa iskusnijim igračem bi bili drugi igrači, dosta bolji.

Da se osvrnem na Palića. Nije on ništa specijalno pokazao do sada, prosjek igrač ali ovakvi igrači vrijede neuporedivo više od Varešanovića, Salčina, Mustedanagića, Cmiljanića...
Možeš se na njega oslonuti, krpi sve pozicije, trudi se, trči, ima neku energiju, ide glavom na kopačku, može izgurat cijelu utakmicu.. to se cijeni, iako je prosjek.

Gledaj Varešanovića, dobije priliku i odmah povreda. Vrati se, opet povreda. Sad kad najviše treba, njega nigdje.
Salčin takođe, nikakve brzine kod njega, nikakve energije, nema snage, nema kondicije, malo-malo povreda. Mrtvi igrači, nikakvi talenti.

Imamović ništa do sad nije pokazao, ali kad uđe pokaže muda, pokaže energiju, pokaže želju, ima brzinu, udari ali i primi udarac. Nije mrtav, ovi gore jesu, nikad od njih igrača.

Da je samo registrovat igrače, druga bi priča bila.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 avg 2021, 22:48

broj6 je napisao/la:
15 avg 2021, 22:34
Sad opet vidimo koliku smo uslugu napravili Velezu sa Salcinom. Ubijaju ih u21 igraci, jednog su izveli nakon pola sata i golman ih vec drugo kolo ukopava.
Trebali smo im Kanurica poslati.

A Pidru se moze pohvaliti jer je imao srece pa onaj pogodi 2 stative nakon njegove greske, mislim da je Ramic izgubio loptu prvo pa onda greska Pidre... Srece smo tu bas imali.
You are someone else I am still right here

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 avg 2021, 22:49

Vozdra
Evo i ja sa tekme

Igra u prvom dosta dobra,drzali smo sve u svojim rukama

U drugom dosta opustanja koje se nije smjelo dogoditi koje nas je moglo kostati

Bodul i Bagaric nije potrebno ni komentarisati
Dizdarevic na nivou
Andrej opet los
Pidro bolji nego inace
Kurdic me pozitivno iznenadio

Bit ce patnje u Tuzli,Palic dobio 3.zuti
Jbg steta ono kod Merse,i najboljima se desi

Uglavnom kada pogledamo sve probleme koje imamo,3 boda su ipak 3 boda

Igra 6/10

Pohvale velike za Sablica sto je otjerao najvecu lijencugu i promasaj u histroiji kluba,Susica
Samo njemu dati neka sklapa ekipu

Vidim spominje nekog veznog i lijevog beka da su bas blizu

Veznjak je pretpostavljam Kapic

Lijevi bek?
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 15 avg 2021, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 avg 2021, 22:50

Salcin najbolji igrac Veleza
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 avg 2021, 22:50

Mi kad ne bi doveli više nikog, nego samo registrovali ove igrače koji ne mogu igrati, imali bismo ekipu za evropu minimalno, možda i titulu ako se poklope baš stvari. Oremuš, Fanimo, Lazić, Ševelj, svi bi valjali ovom timu sada ko ozeblom sunce. Hoće li više ovi retardi prokleti završiti to sa poreznom, da Bog da im FKS zadnje radno mjesto bilo!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 15 avg 2021, 22:51

Biti će interesantno iduće kolo u Tuzli
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 avg 2021, 22:53

Foux87 je napisao/la:
15 avg 2021, 22:51
Vrlo interesantno, baš su u naletu. Ne mogu opisati koliko mi je krivo što nam neće igrati 100 nekih igrača.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Golf2
Kontakt:

Post Postao/la Golf2 » 15 avg 2021, 22:57

Sta ocekujete od zadnje linije gdje 2 od 3 igraca igraju tu silom prilika, a vjerovatno nikad u svojoj karijeri nisu igrali tu poziciju?

Je li iko ikada gledao Sevelja, uvjerio se u njegove kvalitete pa ga toliko prozivate? Il samo bolujete od balijskog sindroma gdje cijenite covjeka kojem je vrhunac igranje 2. lige, vise nego domace igrace koji su mozda space shuttle za njega?

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 15 avg 2021, 22:57

Imao si i danas dva dobra igrača koji su ponovo donijeli bodove, od kojih je jedan spreman za nekih 45 minuta, a drugi je malo losiji igrac ali je spremniji.
Sto se ostalih tice, mozes komotno staviti 9 omladinaca umjesto njih i ne bi osjetio razliku.

inside
Kontakt:

Post Postao/la inside » 15 avg 2021, 23:00

Dragan Petrović odrađuje posao za nas u narednom kolu :kafa:

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 15 avg 2021, 23:01

Tek s tekme

Bodul je vec osvojio publiku, skandirali su mu dugo poslije tekme. Covjek igra fudbal smekerski, uziva u igri, ne sjecam se kad smo imali igraca ciji je bukvalno svaki centarsut opasnost po protivnicki gol.

I jos mi se svidja kod njega sto je autoritet i zna zagalamit na saigrace, to fali ovoj ekipi.

Mi sredine terena nemamo bukvalno, djokanovic i ramic su u odbrani potanki, a prema naprijed nemaju apsolutno nikakvog ucinka, pod hitno nam treba igrac koji ce to krpiti.

Odbrana na poluamaterskom nivou, svaka druga ekipa bi nam slozila tricu veceras.

Zlata vrijedna pobjeda s obzirom na igru i prikazani kvalitet.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 15 avg 2021, 23:04

Jadna nam Njemačka s ovom odbranom u Tz :damn:

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 15 avg 2021, 23:05

MortemHz je napisao/la:
15 avg 2021, 22:53
Foux87 je napisao/la:
15 avg 2021, 22:51
Vrlo interesantno, baš su u naletu. Ne mogu opisati koliko mi je krivo što nam neće igrati 100 nekih igrača.
Mislim da će biti baš tvrda utakmica, sa malo pravih prilika da ćemo i mi i oni čekati neke greške. Plus kakav je teren gore Bog dragi zna tako da bez povrede da rođemo i pobjedom od 0:1 dosta. Posebno će biti interesantna zadnja linija. Neka opet bude igru briši bodove piši ja zadovoljan.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 avg 2021, 23:06

DARKO BODUL!!

Jel moguće da se čovjek ovako uklopi. Pravi LIDER. Prije svega igračina, sam pobijedi protivnika. Ko ima kvalitet - može i sam, on je dokaz. Gledo sam sve tekme na TV-u i vidim ono što se sa tribina ne vidi vjerovatno. Čovjek preuzima odgovornost, motiviše ostale igrače a pogotovo mlade. Usmjerava ih. Večeras izlazi i Dervišagiću aplaudira, ohrabruje ga, pokazuje mu da se udara. Prepozitivan i opušten lik, danas penal izvodi sa osmijehom, nešto se smije. Trči, trudi se, čas na jednoj čas na drugoj strani, vraća se u odbranu. Pratim društvene mreže, ovim mladim momcima stalno komentariše slike a i ovi mladi ga baš gotive.

Ovaj čovjek je za par utakmica pokazao apsolutno sve, mene je oduševio u ovih par utakmica. Strašnog igrača smo dobili a prije svega velikog čovjeka.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 15 avg 2021, 23:13

Kako mislite levat od trenera odbacio Sušića? Igrača s takvom statistikom, dvaput je probacio kroz pišu protivniku, jedno biciklo, dva protrčavanja po strani i jedno peljanje lopte pored Scotta Browna. Sabliću odlazi!

Romantika prezime "Sušić" > klošar Sablić

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 avg 2021, 23:14

4 tekme, 1 gol i 3 asistancije :bow:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fudo, Tatamata1946 i 29 gostiju.