FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Joj al gušiš temu nebitnim postovima. Od Milera, youtube pjesama do politike. Mislim da ni na jednom pdf to nema osim kod nas.
Ponekad imas stvarno zanimljive analize, ali brate ubi sa ovim off topic-om.
Ponekad imas stvarno zanimljive analize, ali brate ubi sa ovim off topic-om.
Moramo održavati pdf.na životu.Vidiš da zna proći nekoliko dana a da niko ništa ne piše.tuzlac je napisao/la: ↑15 avg 2021, 14:10Odlazak legende njemačkog i svjetskog fudbala: Preminuo Gerd Muller
Umro je Gerd Muller, legenda njemačkog nogometa. Objavio je to danas minhenski Bayern na svojim stranicama.
Odlazak legende njemačkog i svjetskog fudbala: Preminuo Gerd Muller
Umro je Gerd Muller, legenda njemačkog nogometa. Objavio je to danas minhenski Bayern na svojim stranicama.
Jedan od najboljih strijelaca koje je nogomet ikad imao još uvijek drži brojne rekorde, uključujući onaj od 40 golova u jednoj sezoni Bundeslige. Njemačkoj je donio naslov svjetskih prvaka, a Bayernu evropski naslov.
“Zahvaljujući njegovim dometima Bayern Munchen dostigao je međunarodnu razinu na kojoj još uvijek igra. U mojim očima on je najvažniji igrač u historiji Bayerna. Siguran sam da će ljudi i dalje pričati o Gerdu Mulleru za 100 godina”, rekao je svojevremeno njegov bivši saigrač i prijatelj Franz Beckenbauer.
Gerd Muller rođen je 3. novembra 1945. godine u gradu Nordlingen, gdje je počeo svoju nogometnu karijeru. “Bombarder” je bio najbolji nogometaš Evrope 1970. godine, zabio je 365 golova iz 427 bundesligaških utakmica, a 62 gola iz 68 utakmica za tadašnju Zapadnu Njemačku.
Što se tiče pokojnog Gerda Milera , sramota bi bilo za naš pdf. da se ne sjetimo ovog velikana fudbalskog svijeta.Ja sam ga gledao i u Bajernu i Zapadno-Njemačkoj reprezentaciji.To majka jednom rodi.Rahmet Božiji neka je dobroj i plemenitoj duši Gerda Milera.
Ali evo radi tebe. Mislim da Velež neće pobijediti Gorkog.
-
- Kontakt:
Kako znas da je dobra i plemenita dusa???tuzlac je napisao/la: ↑15 avg 2021, 18:54Moramo održavati pdf.na životu.Vidiš da zna proći nekoliko dana a da niko ništa ne piše.tuzlac je napisao/la: ↑15 avg 2021, 14:10Odlazak legende njemačkog i svjetskog fudbala: Preminuo Gerd Muller
Odlazak legende njemačkog i svjetskog fudbala: Preminuo Gerd Muller
Jedan od najboljih strijelaca koje je nogomet ikad imao još uvijek drži brojne rekorde, uključujući onaj od 40 golova u jednoj sezoni Bundeslige. Njemačkoj je donio naslov svjetskih prvaka, a Bayernu evropski naslov.
“Zahvaljujući njegovim dometima Bayern Munchen dostigao je međunarodnu razinu na kojoj još uvijek igra. U mojim očima on je najvažniji igrač u historiji Bayerna. Siguran sam da će ljudi i dalje pričati o Gerdu Mulleru za 100 godina”, rekao je svojevremeno njegov bivši saigrač i prijatelj Franz Beckenbauer.
Gerd Muller rođen je 3. novembra 1945. godine u gradu Nordlingen, gdje je počeo svoju nogometnu karijeru. “Bombarder” je bio najbolji nogometaš Evrope 1970. godine, zabio je 365 golova iz 427 bundesligaških utakmica, a 62 gola iz 68 utakmica za tadašnju Zapadnu Njemačku.
Što se tiče pokojnog Gerda Milera , sramota bi bilo za naš pdf. da se ne sjetimo ovog velikana fudbalskog svijeta.Ja sam ga gledao i u Bajernu i Zapadno-Njemačkoj reprezentaciji.To majka jednom rodi.Rahmet Božiji neka je dobroj i plemenitoj duši Gerda Milera.
-
- Kontakt:
Neosporan je znacaj Milera za fudbal uopće, ali imaju vjerovatno druge temebo tome. Ovo je samo za klub TC.
Sto se tiče ove večerašnje utakmice i ne pratim bas. Više me zanima ova sutra Borac -Zrinjski. Nadam se puno kartona i jednim i drugim jer to su nam sledeći protivnici.
PREMIJER LIGA BIH - 5. KOLO
NK Široki - FK Leotar 2:0 (0:0)
FK Velež - FK Sloboda 0:2 (0:1)
FK Željezničar - FK Rudar 2:0 (0:0)
FK Sarajevo - FK Radnik 2:1 (2:0)
FK Borac - HŠK Zrinjski 1:5(1:3)
FK Tuzla City - HŠK Posušje 4:1(2:0)
---------------------------------------------------------------
1. FK Sloboda...... 5.. 4.. 1.. 0.. 13
2. FK Tuzla City... 4.. 4.. 0.. 0.. 12
3. HŠK Zrinjski.... 4.. 3.. 1.. 0.. 10
4. FK Sarajevo..... 5.. 3.. 0.. 2.. 9
5. NK Široki........ 5.. 1.. 4.. 0.. 7
6. FK Željezničar.. 5.. 2.. 1.. 2.. 7
7. FK Rudar.........5.. 1.. 1.. 3.. 4
8. FK Velež......... 4.. 1.. 1.. 2.. 4
9. FK Leotar....... 5.. 1.. 1.. 3.. 4
10. HŠK Posušje... 5.. 1.. 0.. 4.. 3
11. FK Borac........ 5.. 0.. 2.. 3.. 2
12. FK Radnik...... 5.. 0.. 2.. 3.. 2
-------------------------------------------------------
6. KOLO
NK Široki - FK Velež
FK Radnik - FK Željezničar
FK Leotar - HŠK Posušje
FK Sloboda - FK Sarajevo
HŠK Zrinjski - FK Tuzla City
FK Rudar Prijedor - FK Borac
NK Široki - FK Leotar 2:0 (0:0)
FK Velež - FK Sloboda 0:2 (0:1)
FK Željezničar - FK Rudar 2:0 (0:0)
FK Sarajevo - FK Radnik 2:1 (2:0)
FK Borac - HŠK Zrinjski 1:5(1:3)
FK Tuzla City - HŠK Posušje 4:1(2:0)
---------------------------------------------------------------
1. FK Sloboda...... 5.. 4.. 1.. 0.. 13
2. FK Tuzla City... 4.. 4.. 0.. 0.. 12
3. HŠK Zrinjski.... 4.. 3.. 1.. 0.. 10
4. FK Sarajevo..... 5.. 3.. 0.. 2.. 9
5. NK Široki........ 5.. 1.. 4.. 0.. 7
6. FK Željezničar.. 5.. 2.. 1.. 2.. 7
7. FK Rudar.........5.. 1.. 1.. 3.. 4
8. FK Velež......... 4.. 1.. 1.. 2.. 4
9. FK Leotar....... 5.. 1.. 1.. 3.. 4
10. HŠK Posušje... 5.. 1.. 0.. 4.. 3
11. FK Borac........ 5.. 0.. 2.. 3.. 2
12. FK Radnik...... 5.. 0.. 2.. 3.. 2
-------------------------------------------------------
6. KOLO
NK Široki - FK Velež
FK Radnik - FK Željezničar
FK Leotar - HŠK Posušje
FK Sloboda - FK Sarajevo
HŠK Zrinjski - FK Tuzla City
FK Rudar Prijedor - FK Borac
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 19 avg 2021, 13:55, ukupno mijenjano 5 puta.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nisam nista prokomentarisao za dolazak Tomasevica neki dan.
Bio je odlican u Slobodi prosle sezone, mogao bi biti idealno pojacanje na bocnim/krilnim pozicijama, mislim prije svega na lijevu stranu - tu smo nesto slabije popunjeni.
Uglavnom - dobrodosao.
Bio je odlican u Slobodi prosle sezone, mogao bi biti idealno pojacanje na bocnim/krilnim pozicijama, mislim prije svega na lijevu stranu - tu smo nesto slabije popunjeni.
Uglavnom - dobrodosao.
Predsjednik Veleža Šemsudin Hasić ,podnio ostavku!
16. Avgusta, 2021 00:15
U sklopu petog kola Premijer lige BiH Velež je na svom terenu poražen od ekipe Slobode s 0:2. Nakon tog poraza, kao grom iz vedra neba stigla je vijest o ostavci predsjednika FK Velež Šemsudina Hasića.
– Dragi prijatelji, sponzori i navijači FK Velež,
Poslije pet godina rada i strpljivog građenja kluba došlo je vrijeme da se oprostim od svih vas i da zauzmem poziciju na mirnijem dijelu tribine, a da posao predsjednika prepustim nekom sa više energije.
Mom Veležu želim poštenu borbu u budućnosti, pa neka završi gdje ga ona odnese, poruka je sada već bivšeg predsjednika Rođenih – poruka je sada već bivšeg predsjednika Rođenih.
16. Avgusta, 2021 00:15
U sklopu petog kola Premijer lige BiH Velež je na svom terenu poražen od ekipe Slobode s 0:2. Nakon tog poraza, kao grom iz vedra neba stigla je vijest o ostavci predsjednika FK Velež Šemsudina Hasića.
– Dragi prijatelji, sponzori i navijači FK Velež,
Poslije pet godina rada i strpljivog građenja kluba došlo je vrijeme da se oprostim od svih vas i da zauzmem poziciju na mirnijem dijelu tribine, a da posao predsjednika prepustim nekom sa više energije.
Mom Veležu želim poštenu borbu u budućnosti, pa neka završi gdje ga ona odnese, poruka je sada već bivšeg predsjednika Rođenih – poruka je sada već bivšeg predsjednika Rođenih.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 16 avg 2021, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.
Valjda je obavio priprene u TSC-TOPOLA.TO JE PRVO.
Nukić: Titula? Nećemo o tome, svi gledamo samo u jednom pravcu

-
- Kontakt:
Kao sto sam rekao jako interesantna utakmica veceras.
Zrinjski je prava mašina i naša sledeća utakmica će pokazati od čega smo i čemu se možemo nadati. Biće to prava poslastica.
Zrinjski je prava mašina i naša sledeća utakmica će pokazati od čega smo i čemu se možemo nadati. Biće to prava poslastica.
-
- Kontakt:
Odlicni su, ali veceras su igrali sa "otvorenim" borcem. Tako su i Sarajevo dobili, imaju tranziciju odlicnu, uz ovako los borac nije se moglo nista drugo ocekivati. Trenutno su najvise pokazali u ligi, imali su tezak raspored, cak tezi od nas (igrali su sa Sirokim, mi sa Posusjem) ali ja sam optimista, vjerujem u dobar rezultat u Mostaru.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 avg 2021, 22:27Kao sto sam rekao jako interesantna utakmica veceras.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Ja vjerujem našem stručnom štabu da će im pronaći slabe strane, a imamo igrače koji to mogu iskoristiti.elvirbaljic je napisao/la: ↑16 avg 2021, 22:49Odlicni su, ali veceras su igrali sa "otvorenim" borcem. Tako su i Sarajevo dobili, imaju tranziciju odlicnu, uz ovako los borac nije se moglo nista drugo ocekivati. Trenutno su najvise pokazali u ligi, imali su tezak raspored, cak tezi od nas (igrali su sa Sirokim, mi sa Posusjem) ali ja sam optimista, vjerujem u dobar rezultat u Mostaru.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 avg 2021, 22:27Kao sto sam rekao jako interesantna utakmica veceras.
Stoga sam također optimista za tu utakmicu.
Pa onda vjerovatno idemo u BL da dokrajčimo ovaj Borac.
-
- Kontakt:
Sad tek ostaje zal sto borac nismo vec "arhivirali" izvukli su glavu ispod noza, odgoda utakmice nije imala veze sa europom, to sam vec i pisao, ali otom potom.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 avg 2021, 23:04Ja vjerujem našem stručnom štabu da će im pronaći slabe strane, a imamo igrače koji to mogu iskoristiti.elvirbaljic je napisao/la: ↑16 avg 2021, 22:49Odlicni su, ali veceras su igrali sa "otvorenim" borcem. Tako su i Sarajevo dobili, imaju tranziciju odlicnu, uz ovako los borac nije se moglo nista drugo ocekivati. Trenutno su najvise pokazali u ligi, imali su tezak raspored, cak tezi od nas (igrali su sa Sirokim, mi sa Posusjem) ali ja sam optimista, vjerujem u dobar rezultat u Mostaru.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 avg 2021, 22:27Kao sto sam rekao jako interesantna utakmica veceras.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Ja također nisam podržavao ideju da se odgodi.elvirbaljic je napisao/la: ↑16 avg 2021, 23:06Sad tek ostaje zal sto borac nismo vec "arhivirali" izvukli su glavu ispod noza, odgoda utakmice nije imala veze sa europom, to sam vec i pisao, ali otom potom.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 avg 2021, 23:04Ja vjerujem našem stručnom štabu da će im pronaći slabe strane, a imamo igrače koji to mogu iskoristiti.elvirbaljic je napisao/la: ↑16 avg 2021, 22:49
Odlicni su, ali veceras su igrali sa "otvorenim" borcem. Tako su i Sarajevo dobili, imaju tranziciju odlicnu, uz ovako los borac nije se moglo nista drugo ocekivati. Trenutno su najvise pokazali u ligi, imali su tezak raspored, cak tezi od nas (igrali su sa Sirokim, mi sa Posusjem) ali ja sam optimista, vjerujem u dobar rezultat u Mostaru.
Njima je bilo da se pokušaju izvući iz krize, kakva Evropa.
Očigledno nisu uspjeli se konsolidovati. Vjerujem da bi oni rado sto duže odgodili tu zaostalu, ali svejedno neće nam pobjeći.
Hoćel ovaj Mirzad imati pravo nastupa protiv Zrinjskog i kako ide oko registracije i radne dozvole za Tomaševića.
Kažnjen miinum 2 utakmice.Šta će ti Mirzad? M. Mehanović (ušao u 84',a direktni crveni u 90' ),da opsuje sudiji mater? HvalaBogu vraća nam se Brkić.
Tomašević je registrovan i formalno može nastupiti.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 19 avg 2021, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sudija.Jelić Frano – Široki Brijeg.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 19 avg 2021, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 3 gosta.