Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jos jedan taliban.
Donnie bolan pa ja tebe volim, al' zašto toliko vrijeđanje vjere pa ja koji psujem boga na redovnoj bazi se grlim se mojom bracom muslimanima.
Jer kad dođe vrijeme krvaricemo zajedno.
Jer kad dođe vrijeme krvaricemo zajedno.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne vrijedja covjek vjeru, nego selefijski ogranak foruma. S normalnim/modernim muslimanima niko nema problem. Skoro svi Bosnjaci u mom blizem drustvu su muslimani, klanjaju sve vakte, ali njihove zene smiju vozit auto same i smatraju Pezica vecim debilom, nego sto ga ja smatram, jer njegove postove vide kao ruiniranje religije i losu reklamu za nesto to oni postuju. Zbog cega bih imao potrebu vrijedjat takve ljude?
Hehe. Da i ja napravim preuveličavanje kao ti.
Americki civilni sud: Electrocute Marsal.
Moras se pozabaviti time, nije to tek tako; ukrao cokoladu i ode ruka. A kad smo kod toga, kakva je stopa kriminala u S. Arabiji i ostatku svijeta?
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 15 avg 2021, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Još jedan primjer selektivne kritike i duplih aršina od strane telekom spamera
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ponovno vrijeđaju, pridružio im se i Epidaurus zajedno s djetetom koje misli da je pametno 

- feniksptica
- Kontakt:
Ti znas napraviti i prepoznati razliku. On ne i to je to. Zapravo vjera kao vjera svaka u osnovi ima budi dobar ne lazi ne kradi, budi ponizan. Ako neko ne prihvata to nek druge ne odgovora od toga. Extremizam sam posebi nigdje nije dobro dosao.AshburtonG je napisao/la: ↑15 avg 2021, 22:30Ne vrijedja covjek vjeru, nego selefijski ogranak foruma. S normalnim/modernim muslimanima niko nema problem. Skoro svi Bosnjaci u mom blizem drustvu su muslimani, klanjaju sve vakte, ali njihove zene smiju vozit auto same i smatraju Pezica vecim debilom, nego sto ga ja smatram, jer njegove postove vide kao ruiniranje religije i losu reklamu za nesto to oni postuju. Zbog cega bih imao potrebu vrijedjat takve ljude?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kad smo kod Saudije, kakva je stopa postovanja ljudskih prava, zena prije svih, u odnosu na normalnu civilizaciju?
- feniksptica
- Kontakt:
Lijepo ti to Marsale napisa. Nego sta cemo za desetine ljudi koji provedose 20 ili 30+ godina u zatvoru pa im tek tad dokazase da su nevini ? Sve je to isto sranje samo zavisi sta ces ti napadati a na sta ces zazmiriti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno su veca opasnost bosnjacima ljudi koji misle da je serijet dobra stvar nego srbi i hrvati
Interesantno je kako ateisti uvijek na pitanje odgovaraju pitanjima i generalno se pozicioniraju kao ispitivac.
https://www.google.com/amp/s/indianexpr ... 8099/lite/
Necu ulaziti uopce u potpuno definirana prava žena u islamu od po vama tzv. prahistorijskog doba do danas jer imate problema razlikovati jasno definirana bozanska data prava i obaveze i ljudsku primjenu ili zlouporabu koju opet asocirate islamu. To bi bilo gubljenje mog vremena.
I dalje cekam stopu kriminala, faktualno. I analizu zasto su strogi zakoni za najteze povrede zakona losi po društvo.
#MaxOUT
#MaxOUT
Dzaba prijavljujes, necu banovati ni brisati postove ni ljudi koji ne vjeruju u Boga, kao ni onih koji vjeruju.
Nije ovo serijatski forum.
Nemoj molim te, Ometas odrzavanje , tako samo sebi mozes zaraditi ban
Nije ovo serijatski forum.
Nemoj molim te, Ometas odrzavanje , tako samo sebi mozes zaraditi ban
Losi su jer, pazi sad dobro, odsijecanje ruku, kamenovanje, bicevanje i ostale pecinske metode nemaju mjesto u normalnom drustvu 21og stoljeca.
Električna stolica, smrtonosna injekcija su nasuprot toga dobre metode?
#MaxOUT
#MaxOUT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo sto se elektricna stolica koristi iskljucivo kod najtezih prekrsaja dok se u islamskim republikama zena moze kamenovat i sakatit ako nije pokrivena il muskarac ako pije pivu
#Punoljetstvo
Kolko tolko humanije i ne moraju djeca gledat i bacat kamenje na zenu koja nije dala ckapija jer je kao "izazvala" nekog tamo ahbaba. Ti sto dobiju injekciju su ljudi koji su izvrsili najteza krivicna djela, teska ubistva, serijska ubistva i ostalo.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ne. Vidis da i u USA te smrtne kazne (gdje se redovno provode) imas samo u mahom zatucanim drzavama. U Europi tj normalnim europskim zemljama ne postoji nikako. No i takve metode su humanije od pecinskih talibanskih i dolazi do njih u slucaju najtezih prestupa.
Zivimo u Evropi, od svih evropskih zemalja smrtna kazna postoji samo u Bjelorusiji gdje je diktatura.
U BiH nema smrtne kazne i zagovaranje iste je razlog za napustanje foruma.
Sto vazda neka agresiva?
U BiH nema smrtne kazne i zagovaranje iste je razlog za napustanje foruma.
Sto vazda neka agresiva?
A sta ako Boziji moralni principi nisu podudarni s nasim iz 21og vijeka 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"