Sve je, samo nije laganim
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Čestitike momcima.
Nadam se da je sljedeća sedmica ta u kojoj ćemo registrovsti strance inače nam slijede porazi, već u Tuzli sljedeće kolo sa ovim kadrom nemamo šta tražiti, previše izostanaka imamo.
Nadam se da je sljedeća sedmica ta u kojoj ćemo registrovsti strance inače nam slijede porazi, već u Tuzli sljedeće kolo sa ovim kadrom nemamo šta tražiti, previše izostanaka imamo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Koja katastrofa jbt
Pa Radnik nam napravio vise cistih sansi nego mi za 5 kola. Mi nista prema naprijed nismo uradili do ove sanse Ahmetovica.Sreca tih prekida i golova,ali nas je neka j.ebena sreca pogurala do pobjede.
Sto mi je najadnije mi protiv Radnika na Kosevu krademo vrijeme nekim grcevima i lezanjem po terenu.Uzas.
Neznam eto sta moze sad biti izgovor za losu igru,ako za ostale mozes reci prosli su pripreme mi nismo,pa Radnik je jos gori od nas po tom pitanju bio u predsezoni,neznam ni jesul trenirali ikako bukvalno.
Ovo je bas bodove pisi,igru brisi.
Uprava napolje!!!!

Sto mi je najadnije mi protiv Radnika na Kosevu krademo vrijeme nekim grcevima i lezanjem po terenu.Uzas.
Neznam eto sta moze sad biti izgovor za losu igru,ako za ostale mozes reci prosli su pripreme mi nismo,pa Radnik je jos gori od nas po tom pitanju bio u predsezoni,neznam ni jesul trenirali ikako bukvalno.
Ovo je bas bodove pisi,igru brisi.
Uprava napolje!!!!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Stoposto! Nadam se da su sposobni za to.BordoSarajevo je napisao/la: ↑15 avg 2021, 20:54Čestitike momcima.
PS sve vrijeme razmišljam kako bi se odigralo sve prosle godine da smo se na vrijeme riješili Marinovica, a umjesto Mesanovica imali Bodula...
Ma nećeš ništa dobiti ako gurneš pola ekipe u prvih 11 koji se još nisu sastali na terenu. Proces je to. I kad ih registruješ trebaće nam 4-5 kola da se to ukomponuje za neki vidljiviji napredak. Iz forme se začas izleti a sporo ulaziBordoSarajevo je napisao/la: ↑15 avg 2021, 20:54Čestitike momcima.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Najbitnija su 3 boda.. Najgore je sto mi nemamo izmjene.
Palica nema u Tuzli ?
Palica nema u Tuzli ?
Mršavo na kraju na domaćem terenu, ako uzmemo u obzir da je Radnik pored gola imao 2-3 100% sanse. Drugo poluvrijeme smo bili malo je reci ocajni, mozda i razlog pogresnih izmjena, sto nas je moglo i kostati.
Mora ovo puno bolje, jednostavno mora.
Mora ovo puno bolje, jednostavno mora.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 15 avg 2021, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Andrej u drugom baš dobro odigrao za razliku od prvog poluvremena.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- feniksptica
- Kontakt:
Uvijek smo se mucili protiv Radnika na Kosevu, opusteno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Spidro najbolju tekmu odigrao od pocetka sezone.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Dobro je zbog tri boda,ostalo nije potrebno ni komentarisati nesto posebno kakav je sastav,a znamo ko je kriv zbog toga,valjda se rijesi sve uskoro,samo ovo zadrzavanje lopte i slicn, bas nije ugodno gledati protiv nekog tamo Radnika al et.Cestitke 

Da li neko ziv pamti da je sanchez napisao pozitivan post ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jako losa igra danas posebno drugo poluvrijeme totalni uzas.
Osim Bodula i Bagarica ne znam koga bi jos izdvojio mozda malog Dervisagica pri kraju je fino odigrao. Ostali svi manje vise slabi, Ahmetovic se bas osramotio treba nekad znati kad zavrsiti karijeru a ne blamirati se ovako. On kad ovako igra i da ne prima platu nikako opet je skup.
Najsmjesnije mi je bilo kad je jednom prilikom Sablic rekao da ce nam Ahmetovic biti najvece pojacanje kad se oporavi.
Za razliku od njega Hebibovic je bar solidno odigrao fino je sirio njihovu odbranu i prolazio par puta.
Dosta je Sablic ubio igru kad je pomjerio Bagarica na stranu, hajde za Kobiljara razumijem tek je dosao nije spreman jos a osjetio se njegov izlazak isto. Danas vise stete nego koristi od izmjena, prvo poluvrijeme smo i solidno odigrali cak je bilo i nekih kretnji bez lopte i brzog oslobađanja ali drugi dio totalno pokvario dojam.
Najvaznije je da i ovakvi skupljamo bodove...
Osim Bodula i Bagarica ne znam koga bi jos izdvojio mozda malog Dervisagica pri kraju je fino odigrao. Ostali svi manje vise slabi, Ahmetovic se bas osramotio treba nekad znati kad zavrsiti karijeru a ne blamirati se ovako. On kad ovako igra i da ne prima platu nikako opet je skup.
Najsmjesnije mi je bilo kad je jednom prilikom Sablic rekao da ce nam Ahmetovic biti najvece pojacanje kad se oporavi.
Za razliku od njega Hebibovic je bar solidno odigrao fino je sirio njihovu odbranu i prolazio par puta.
Dosta je Sablic ubio igru kad je pomjerio Bagarica na stranu, hajde za Kobiljara razumijem tek je dosao nije spreman jos a osjetio se njegov izlazak isto. Danas vise stete nego koristi od izmjena, prvo poluvrijeme smo i solidno odigrali cak je bilo i nekih kretnji bez lopte i brzog oslobađanja ali drugi dio totalno pokvario dojam.
Najvaznije je da i ovakvi skupljamo bodove...
You are someone else I am still right here
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vazda je napeto protiv Radnika, kad smo i duplo jaci bili znalo je biti napeto, cak i vise nego sada. Akademci vecinom su priveli utakmicu kraju, nije to bajno bilo, ali neka skupljaju iskustvo. Lazic, Ševelj ce odlicnu "leci", treba nam sigurnosti u odbrani sto cemo definitivno dobiti sa dvojicom navedenih
Na to dodaj Kapica aBd, i jednoga lijevog beka, nova ekipa..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma kako nećeš dobit, pa treniraju mjesecim zajedno, neki su do juče igrali (Oremuš, Fanimo, Velkoski), nemamo sad ni Dupovca ni Palića, Lazić bi nam sjeo kao zoranu28/nazoruso/kesoljubu ban. Ševelj je sigurno fin igrač i sigurno bi odmah upao u prvih 11.Zeko87 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 20:57Ma nećeš ništa dobiti ako gurneš pola ekipe u prvih 11 koji se još nisu sastali na terenu. Proces je to. I kad ih registruješ trebaće nam 4-5 kola da se to ukomponuje za neki vidljiviji napredak. Iz forme se začas izleti a sporo ulaziBordoSarajevo je napisao/la: ↑15 avg 2021, 20:54Čestitike momcima.
Kod nas igra samo 2 igrača (Bodul i Bagarić), kad su oni stali, Radnik krenu u preokret, sreća nisu uspjeli. Hitno su nam potrebni stranci, hitno.
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ako bude Kapic i taj neki dobar bek,onda cemo biti jaci za 50% sigurno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:12Vazda je napeto protiv Radnika, kad smo i duplo jaci bili znalo je biti napeto, cak i vise nego sada. Akademci vecinom su priveli utakmicu kraju, nije to bajno bilo, ali neka skupljaju iskustvo. Lazic, Ševelj ce odlicnu "leci", treba nam sigurnosti u odbrani sto cemo definitivno dobiti sa dvojicom navedenih
Al mi smo poslali Besica na posudbu da bi nam Palic igrao stopera... Na sta ce narednu liciti zadnja linija strah me i pomisliti.
You are someone else I am still right here
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma sumnjam za tog beka, sve je to lijepo, ali preskup je za nas, a toliko novca trenutno nemamo jer smo prakticki bez investitora..Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:16Ako bude Kapic i taj neki dobar bek,onda cemo biti jaci za 50% sigurno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:12Vazda je napeto protiv Radnika, kad smo i duplo jaci bili znalo je biti napeto, cak i vise nego sada. Akademci vecinom su priveli utakmicu kraju, nije to bajno bilo, ali neka skupljaju iskustvo. Lazic, Ševelj ce odlicnu "leci", treba nam sigurnosti u odbrani sto cemo definitivno dobiti sa dvojicom navedenih
Ali opet ne sumnjam da se trazi neko rijesenje na toj poziciji
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.