FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sutra svi!
Vrlo bitna utakmica!
Vrlo bitna utakmica!
https://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-tre ... dar/46158/Trening su obavili svi fudbaleri u punom intenzitetu, i trener Ivković može računati na sve igrače koji s nestrpljenjem očekuju novi domaći susret i veliku podršku sa tribina.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Corcaigh je napisao/la: ↑15 avg 2021, 18:51Balkanski mentalitet. A sta ocekujes kad se dan pred tekmu na Zeljinom forumu pise o puncima nekakvim. Nego svina po samar ko kaze da je Zeljovac a sutra ne dodje.Stopostozeljo je napisao/la: ↑15 avg 2021, 18:15Sta je sa rajom ne kontam koga god pitas hoces na tekmu niko ne zna ili ne moze. Sve neki navijaci rezultata boze sacuvaj.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pozdrav, ima li iko za sutra prenos, mnogo bi znacilo. Hvala
-
- Kontakt:
Brate ne biram tekme cjelu sedmicu se organizujem da dodjem ko god kaze ne moze to je laz. 3 boda su i protiv rudara i pitica isto vrjedna.Corcaigh je napisao/la: ↑15 avg 2021, 18:51Balkanski mentalitet. A sta ocekujes kad se dan pred tekmu na Zeljinom forumu pise o puncima nekakvim. Nego svina po samar ko kaze da je Zeljovac a sutra ne dodje.Stopostozeljo je napisao/la: ↑15 avg 2021, 18:15Sta je sa rajom ne kontam koga god pitas hoces na tekmu niko ne zna ili ne moze. Sve neki navijaci rezultata boze sacuvaj.
-
- Kontakt:
Evo ja ne mogu doci.
U izolaciji sam sa razlogom, jel to lazem? Da dođem sjebat cu bruku raje, em cu sebe zajebat pa tek ostale..
**** ja vase razmisljanje, ovdje pise bas mlađa raja(26 godina meni), ali razumijrm onog sto radi u Bingu do 4 a zivi na Stupu i da ne dođe na utakmicu kao i onog sto je druga smjena. Prestanite etiketirati raju.
Sto ste vi to veci navijaci od nas?
U izolaciji sam sa razlogom, jel to lazem? Da dođem sjebat cu bruku raje, em cu sebe zajebat pa tek ostale..
**** ja vase razmisljanje, ovdje pise bas mlađa raja(26 godina meni), ali razumijrm onog sto radi u Bingu do 4 a zivi na Stupu i da ne dođe na utakmicu kao i onog sto je druga smjena. Prestanite etiketirati raju.
Raja, svi na Grbavicu!!!!!!!
Jedini koji su zasluzili da se prozivaju su oni kojima je sutra jedini razlog nedolaska poraz u Mostaru, a ostalo im se poklopilo da mogu. Termin je bas los i syebat ce nas dosta, zato sam i rekao da bi bilo dobro da se kupi karta da se pomogne klubu financijski bar.timpramosavePla je napisao/la: ↑15 avg 2021, 20:31Evo ja ne mogu doci.
Hajmo, momci, bar 1:0 pa na dernek i halal vam dva dana da se ne trijeznite.
-
- Kontakt:
Budu li protiv Prijedora grcevito se branili iducu utakmicu ce biti 2000 na grbavici.
-
- Kontakt:
Mislim da je to jako glupo razmišljanje. Ne mislim direktno na tebe već generalno. Njima ne treba postavljati neke imperative jer bi ih to moglo dodatno slomiti. Vidimo da nedostaje kvaliteta, neka se bore rukama i nogama za bodove i pobjede na Grbavici i to je to, pogotovo protiv, na papiru, slabijih ekipa. A na nama je da im pomognemo u toj namjeri.zeljovac21 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:03Budu li protiv Prijedora grcevito se branili iducu utakmicu ce biti 2000 na grbavici.
Šuška se o novim mjerama na jesen i zatvaranjima - trebamo maksimalno iskoristiti trenutnu situaciju bez mjera i posjećivati domaće utakmice što više možemo. A kukat' ćemo svi kada dolinu budemo mogli samo na tv-u vidjeti.
Željezničar za život cijeli!
Mora im se postavljati imperativ da ovakve meceve kao sutra moraju pobijediti pogotovo na Grbavici. Zahtjevati neku dominaciju, vise suteva u okvir gola, ljepotu u igri i ne treba, to ok, ali pobjede u mecevima kao sto je sutra, onaj protiv Posusja, protiv Radnika su nam garant za sredinu tabele sto bi trebao biti cilj i maksimum sa ovim rosterom.SudoHusika je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:17Mislim da je to jako glupo razmišljanje. Ne mislim direktno na tebe već generalno. Njima ne treba postavljati neke imperative jer bi ih to moglo dodatno slomiti. Vidimo da nedostaje kvaliteta, neka se bore rukama i nogama za bodove i pobjede na Grbavici i to je to, pogotovo protiv, na papiru, slabijih ekipa. A na nama je da im pomognemo u toj namjeri.
-
- Kontakt:
Realno ovako je. Drugo smo ti, ja itd. i ostali bolesnici koji ce biti makar dino pekic igrao beka.SudoHusika je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:17Mislim da je to jako glupo razmišljanje. Ne mislim direktno na tebe već generalno. Njima ne treba postavljati neke imperative jer bi ih to moglo dodatno slomiti. Vidimo da nedostaje kvaliteta, neka se bore rukama i nogama za bodove i pobjede na Grbavici i to je to, pogotovo protiv, na papiru, slabijih ekipa. A na nama je da im pomognemo u toj namjeri.zeljovac21 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:03Budu li protiv Prijedora grcevito se branili iducu utakmicu ce biti 2000 na grbavici.
Šuška se o novim mjerama na jesen i zatvaranjima - trebamo maksimalno iskoristiti trenutnu situaciju bez mjera i posjećivati domaće utakmice što više možemo. A kukat' ćemo svi kada dolinu budemo mogli samo na tv-u vidjeti.
Ma to su oni tipovi operisani od realnosti, koji se nisu jos presaltali da nemamo ekipu da se borimo za vrh nakon niza godina u kojima jesmo. Ima i takvih komentara po zvanicnoj kao "nema nista od Evrope" i slicno ko da ne mozes to vidjeti po samoj ekipi, a ne pojedinacnom rezultatu.zeljovac21 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 21:35Realno ovako je. Drugo smo ti, ja itd. i ostali bolesnici koji ce biti makar dino pekic igrao beka.
Ja cu vala ici dok se moze i dok mogu privatno da mi je savjest cista da sam bio tu. Nerviram se isto i na stadionu i kad sam pred TV-om tako da neki nedolazak mi nece umanjiti stres pa da mi je to izgovor.
– Istina je, igrat ćemo dvije utakmice u Srbiji. Prvog septembra igramo protiv Takova u Gornjem Milanovcu, a potom gostujemo u Krugajevcu – potvrdio je za **** naš izvor iz FK Željezničar.
Nije problem sto nemamo ekipu za vrh u ovoj nasoj trenutnoj situaciji. Treba pogledati istini u oci i reci da je Ivkovic u 4 utakmice zestoko podbacio i jos uvijek nije pokazao kvalitet. Limitiranu ekipu je jos vise limitirao..
Bukvalno, mi smo ono sto se kaze ni na nebu ni na zemlji. Imamo navodno za cilj promociju mladih igraca ali se ne drzimo tog cilja, igraci na terenu lutaju ko psi lutalice, lose se branimo a jos losije napadamo, nasim izmjenama pomazemo vise protivniku nego nama, kondicije nemamo kao da dva mjeseca kasnimo sa pripremama a ne 7 dana. Postene sanse nismo napravili u 4 utakmice(jedino protiv Posusja ona uigrana akcija sto je bila), sve ostalo je bilo horor u kojem se mi kao grcevito branimo i samo nabijamo loptu na jednog igraca a oci krvare zato sto je jedina taktika nabijanje lopte na jednog igraca..
Bukvalno, mi smo ono sto se kaze ni na nebu ni na zemlji. Imamo navodno za cilj promociju mladih igraca ali se ne drzimo tog cilja, igraci na terenu lutaju ko psi lutalice, lose se branimo a jos losije napadamo, nasim izmjenama pomazemo vise protivniku nego nama, kondicije nemamo kao da dva mjeseca kasnimo sa pripremama a ne 7 dana. Postene sanse nismo napravili u 4 utakmice(jedino protiv Posusja ona uigrana akcija sto je bila), sve ostalo je bilo horor u kojem se mi kao grcevito branimo i samo nabijamo loptu na jednog igraca a oci krvare zato sto je jedina taktika nabijanje lopte na jednog igraca..
- Meraak1921
- Kontakt:
Nismo ni svjesni koliko je vazna sutra tekma! Ajde da podrzimo momke!
Ni jednu utakmicu Zelje poslije rata nisam fulio na Grbavici,na gostovanja ne idem ima 10 godina .Samo jedan derbi sam fulio I to na Kosevu 0-0 ( bio u Njemackoj) kad je ono ludilo bilo Salala Zeljeznicar.Sigurno je da ce nam posjeta biti sve slabija (sta nam se sve izdesavalo dobro smo uopste zivi) samo da sve ovo izadje na dobro oko kluba 

Kao sto kazes krila nam lose pokrivaju igrace. Primjer Malica sad, kritikovao se momak ovih par kola, a to je zato sto Mule nikoga ne pokriva pa je uvijek na toj strani visak i sta ce onda bek mora "los" biti. Ne kazem da je Malic sad Marcelo pa da ga branim, ali realno je to sto kazes za krila.VeteranSA je napisao/la: ↑15 avg 2021, 08:35Oko Miličevića, ali ne samo oko njega, nego pitanja kako neki igrači kod nas budu "flopovi" a onda negdje igraju daleko iznad...
Ekipa je 11 igrača na terenu, ali 25 na treningu, pripremama,karantinu, gotovanjima, i da ne zaboravim stručni štab, pa i logistiku, koa i dešavanja oko ekipe, ukupnu atmosferu. Nikada pojedinac nije činio tim. Dakle kada momci odu od nas, i prikazuju mnogo bolje igre, angažovanje, disciplinu i rezultate, znači da su upali u kvalitetniji i organizovaniji tim.
Mi se zadnjih godina konstantno žalimo na bekove, a ne pitamo se kakva su nam krila. Žalimo se na stopere, a ne gledamo kakvi su nam zadnji vezni. Pljujemo golmane, a ne razmišljamo o kvalitetu zadnje linije. Slično je i prema naprijed. Uzeću samo jedan primjer iz zadnjh godina, Siniša Stevanović je često predmet naših diskusija i neslaganja oko kvalitete i igre. Ja sigurno znm da mu je najbolja sezona bila kada je Miru Stevanovića imao ispred sebe. Profesionalac, disciplinovan, odgovoran. Vraćao se pomagao zatvarao, davao ve od sebe. Pogledajte danas Mujezinovića ili Subašića...krila i kako pomažu bekovima...i naći ćete razlog zašto su nam bekovi najlošije pokrivene pozicije, i zašto ti momci pružaju najslabije partije. Nisu oni neki kvalitet (kao ni Miličević) ali u timskoj igri, pomoći i podršci krila, mnogo bi to bolje izgledalo.
Isto tako i Subasic kad igra krilo ne pomaze dovoljno beku.
Istina, ali naprimjer protiv Zrinjskog u prvom poluvremenu, igrači Zrinjskog im sa centra šalju lopte po zemlji u prostor iza njihovih leđa, hej znaš koliko treba da lopta proputuje od centra i da se nađe iza bekovih leđa tamo blizu korner (ili gol aut) linije i oni opet ne stignu pokriti.ZileZile je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:10Kao sto kazes krila nam lose pokrivaju igrace. Primjer Malica sad, kritikovao se momak ovih par kola, a to je zato sto Mule nikoga ne pokriva pa je uvijek na toj strani visak i sta ce onda bek mora "los" biti. Ne kazem da je Malic sad Marcelo pa da ga branim, ali realno je to sto kazes za krila.VeteranSA je napisao/la: ↑15 avg 2021, 08:35Oko Miličevića, ali ne samo oko njega, nego pitanja kako neki igrači kod nas budu "flopovi" a onda negdje igraju daleko iznad...
Ekipa je 11 igrača na terenu, ali 25 na treningu, pripremama,karantinu, gotovanjima, i da ne zaboravim stručni štab, pa i logistiku, koa i dešavanja oko ekipe, ukupnu atmosferu. Nikada pojedinac nije činio tim. Dakle kada momci odu od nas, i prikazuju mnogo bolje igre, angažovanje, disciplinu i rezultate, znači da su upali u kvalitetniji i organizovaniji tim.
Mi se zadnjih godina konstantno žalimo na bekove, a ne pitamo se kakva su nam krila. Žalimo se na stopere, a ne gledamo kakvi su nam zadnji vezni. Pljujemo golmane, a ne razmišljamo o kvalitetu zadnje linije. Slično je i prema naprijed. Uzeću samo jedan primjer iz zadnjh godina, Siniša Stevanović je često predmet naših diskusija i neslaganja oko kvalitete i igre. Ja sigurno znm da mu je najbolja sezona bila kada je Miru Stevanovića imao ispred sebe. Profesionalac, disciplinovan, odgovoran. Vraćao se pomagao zatvarao, davao ve od sebe. Pogledajte danas Mujezinovića ili Subašića...krila i kako pomažu bekovima...i naći ćete razlog zašto su nam bekovi najlošije pokrivene pozicije, i zašto ti momci pružaju najslabije partije. Nisu oni neki kvalitet (kao ni Miličević) ali u timskoj igri, pomoći i podršci krila, mnogo bi to bolje izgledalo.
Isto tako i Subasic kad igra krilo ne pomaze dovoljno beku.
Ja bih shvatio da ne mogu braniti prostor iza leđa da ih napadaju protivnički bek+krilo, pa ih jedan od njih izbaci iz igre utrčavanjem iza leđa, al' tebi čovječe iza leđa prolaze lopte koje putuju po 15-20 metara jbt.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl, kontra, N3R3D, Orvel, Paromlinac i 50 gostiju.