FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tacnije posjeta je dosta vec nego sam ocekivao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isto kontam, momak je nevjerovatan.miky_hz je napisao/la: ↑15 avg 2021, 19:51Mozda nece najvise pokazati,prvo jel nevjerujem da ce dugo i ostati a i jel nema ekipu uz sebe za neke velike stvari,ali igraca kao sto je Bodul ovaj stadion nije vidio sigurno zadnjih 20 godina,hladne glave to kazem. Dakle pricam samo o njegovim licnim kvalitetama,moze mu se sutra digniti ku.rac pa mu se nebude igrali lopte,ali sam kvalitet koji posjeduje ja nisam gledao u našem dresu.
Inace tanko poluvrijeme,ovi se pod hitno moraju registrovati ako nista zbog ovih u zadnjoj liniji jel sam vidio da i Kurdic i jos neko ima po 2 zuta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bodul i Bagaric
Odbrana tanka, uz novog lijevog beka, i Lazica i Sevelja, bit ce to dobro.
Bagaricu odmah aktivirati klauzulu za jos 1 godinu produzenja, s Bodulom jos veceras sjesti i dogovoriti se na jos 2 god, kakav majstor

Bagaricu odmah aktivirati klauzulu za jos 1 godinu produzenja, s Bodulom jos veceras sjesti i dogovoriti se na jos 2 god, kakav majstor

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dobro jutro Kolumbo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako je lijepo kad znaš da Krste neće šutati penal
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bodul i Bagaric

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa u skupini invalida, invalid Milanović je u tom momentu bio najbolji. Izmislio je onu pobjedu kad je Dal dao gol. Neko je tog invalida procijenio na 50 hiljada necega. Neko ko prima platu za te procjene je to aminovao. Pored toga sto je bio invalid, jedini je znao izvesti prekid u toj skupini invalida i amatera.MortemHz je napisao/la: ↑15 avg 2021, 19:48Može li neko drugi imati pravo na svoje mišljenje ili to važi samo za tebe kada kukaš k'o tetkica?
Za Đokanovića sam napisao kako nije ni blizu stare forme ali da nije najveći problem. Skontali smo da ti je Kobiljar vrh i top, stvarno super za tebe i nemam problem sa tim samo sjaši malo života ti. Meni su ipak Bodul i Bagarić bolji.
Ti si pisao kako je Milanović najbolji igrač Sarajeva i to dovoljno govori koliko se razumiješ, ne treba dalje od toga.
Znači ti si opsjednut momkom, misliš da je Kobiljar dobar igrač, ja ne mislim da je nešto specijalno pored dobrog prodora i brzine i tu ćemo završiti.
Samo bez izmišljanja i laži, sve ok.
Kobiljar je najbolji veznjak na terenu poslije Bodula i tacka.
Kad mi se obracas oznaci me i pripazi malo taj rijecnik sa tetkica i slicno. Nije ti prvi put da se obracas uvredama, ali ti je posljednje upozorenje. Lijep pozdrav
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bagaric 4 tekme 2 gola i asistencija a ti si morao cekat 10 tekmi yebenog mesanovica naravno pretplacenog za zabije prvi gol.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kao što sam rekao prije, tebi je on odličan i sve super, nemoj agresivno nametati svoje mišljenje. Drži se onoga što si prije pisao a to je da svi imamo pravo na svoje mišljenje.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑15 avg 2021, 20:01Pa u skupini invalida, invalid Milanović je u tom momentu bio najbolji. Izmislio je onu pobjedu kad je Dal dao gol. Neko je tog invalida procijenio na 50 hiljada necega. Neko ko prima platu za te procjene je to aminovao. Pored toga sto je bio invalid, jedini je znao izvesti prekid u toj skupini invalida i amatera.MortemHz je napisao/la: ↑15 avg 2021, 19:48Može li neko drugi imati pravo na svoje mišljenje ili to važi samo za tebe kada kukaš k'o tetkica?
Za Đokanovića sam napisao kako nije ni blizu stare forme ali da nije najveći problem. Skontali smo da ti je Kobiljar vrh i top, stvarno super za tebe i nemam problem sa tim samo sjaši malo života ti. Meni su ipak Bodul i Bagarić bolji.
Ti si pisao kako je Milanović najbolji igrač Sarajeva i to dovoljno govori koliko se razumiješ, ne treba dalje od toga.
Znači ti si opsjednut momkom, misliš da je Kobiljar dobar igrač, ja ne mislim da je nešto specijalno pored dobrog prodora i brzine i tu ćemo završiti.
Samo bez izmišljanja i laži, sve ok.
Kobiljar je najbolji veznjak na terenu poslije Bodula i tacka.
Kad mi se obracas oznaci me i pripazi malo taj rijecnik sa tetkica i slicno. Nije ti prvi put da se obracas uvredama, ali ti je posljednje upozorenje. Lijep pozdrav
Upozori me u pp, nemoj izignorisati kao prošli put. Na tvoje prijetnje, izmišljanje i provociranje ću uvijek ovako odgovoriti jer ti ja nisam od onih koji šute. Lijep pozdrav.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jos bolje, feninga nije zasluzio.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Agresivno nametanje misljenja? Hahahah pa nisam ja komunistička partija kume
Kobiljar je najbolji veznjak poslije Bodula. Djokanovica pod hitno prodati.
Samo ti vrijedjaj pasa moj.
Kobiljar je najbolji veznjak poslije Bodula. Djokanovica pod hitno prodati.
Samo ti vrijedjaj pasa moj.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- SarajevoForza
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma ok, nego kažem eventualni razlog loše igre. Digao ručnu. Nije da Husarini puleni ne znaju toAduka87 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 20:10Jos bolje, feninga nije zasluzio.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zaslužio je Radnik gol. Neka ovako ostane.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Uspavali se, a Radnik prije svog gola napravi opasne 3 sanse na utakmici.
Neshvatljiv potez i Sablica, da izbacuje Kobiljara, a izmislja pozicije za Bagarica. Umjesto da mijenja Bagarica za Cmiljanica.
Neshvatljiv potez i Sablica, da izbacuje Kobiljara, a izmislja pozicije za Bagarica. Umjesto da mijenja Bagarica za Cmiljanica.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 15 avg 2021, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma nesto imam osjecaj, da ce ovdje biti 2:2.
Ni odbrane ni muda kod nas.
Ni odbrane ni muda kod nas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.