FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoForza
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Liniju pidro kurdic palic sabanovic ni zelji ne bih pozelio...
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Kakvi su Ramić i Kobiljar?
Koji je ono bio karton Paliću?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Haha, mislio sam na ovu sezonu.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Napokooooooon 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma bravo momci, cijedimo maximalno ekipu koja nam nikad lošija nije bila.
Šta reći za Bodula i Bagarića, svaka im čast, igračine!!
Šta reći za Bodula i Bagarića, svaka im čast, igračine!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Šta je ovo, niko Hebiba da pohvali? 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Auuu koliko nam znači Dupovac.
Dobar kapiten danas, pravo dobar.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Može li neko drugi imati pravo na svoje mišljenje ili to važi samo za tebe kada kukaš k'o tetkica?
Za Đokanovića sam napisao kako nije ni blizu stare forme ali da nije najveći problem. Skontali smo da ti je Kobiljar vrh i top, stvarno super za tebe i nemam problem sa tim samo sjaši malo života ti. Meni su ipak Bodul i Bagarić bolji.
Ti si pisao kako je Milanović najbolji igrač Sarajeva i to dovoljno govori koliko se razumiješ, Kurdić da je odličan, ne treba dalje od toga.
Znači ti si opsjednut momkom, misliš da je Kobiljar dobar igrač, ja ne mislim da je nešto specijalno pored dobrog prodora i brzine i tu ćemo završiti.
Samo bez izmišljanja i laži, sve ok.
Za Đokanovića sam napisao kako nije ni blizu stare forme ali da nije najveći problem. Skontali smo da ti je Kobiljar vrh i top, stvarno super za tebe i nemam problem sa tim samo sjaši malo života ti. Meni su ipak Bodul i Bagarić bolji.
Ti si pisao kako je Milanović najbolji igrač Sarajeva i to dovoljno govori koliko se razumiješ, Kurdić da je odličan, ne treba dalje od toga.
Znači ti si opsjednut momkom, misliš da je Kobiljar dobar igrač, ja ne mislim da je nešto specijalno pored dobrog prodora i brzine i tu ćemo završiti.
Samo bez izmišljanja i laži, sve ok.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da to sam i ja primjetio. Dva puta nam bjezi covjek i prima dubinsku loptu ! Sreca pa je bot iz Radnika da je neko malo ozbiljniji belaj!!!!
U novi boj ...
Za ovakve timove kao Radnik su dovoljna i 2 dobra igraca, sve sto smo napravili je preko Bagarica i Bodula koji je pravi Shogun 

You are someone else I am still right here
Mozda nece najvise pokazati,prvo jel nevjerujem da ce dugo i ostati a i jel nema ekipu uz sebe za neke velike stvari,ali igraca kao sto je Bodul ovaj stadion nije vidio sigurno zadnjih 20 godina,hladne glave to kazem. Dakle pricam samo o njegovim licnim kvalitetama,moze mu se sutra digniti ku.rac pa mu se nebude igrali lopte,ali sam kvalitet koji posjeduje ja nisam gledao u našem dresu.
Inace tanko poluvrijeme,ovi se pod hitno moraju registrovati ako nista zbog ovih u zadnjoj liniji jel sam vidio da i Kurdic i jos neko ima po 2 zuta.
Inace tanko poluvrijeme,ovi se pod hitno moraju registrovati ako nista zbog ovih u zadnjoj liniji jel sam vidio da i Kurdic i jos neko ima po 2 zuta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma nama neregistrovani igraci bi gotovo svi uletjeli u prvih 11.
Valjda se rijesi vise ta registracija imali bi opet top ekipu.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 16 gostiju.