FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tankosava posjeta.
Ja koji idem skoro svaku domacu utakmicu sad nisam otišao tako da mogu misliti kakva je posjeta.
Ma dobit cemo ih naguzove, kao i inace na Kosevu s njima
-
- Kontakt:
Mladost od prosle godine je po imenima imala jaci sastav od ovog naseg trenutno,toliko o napretku koji je pokrenut 2016 god, kad je Sabrina zauzela mjesto nesto kao direktorsko.
Ja se preznojio umjestio nje prosli vikend dok je pricala, kaze evo nam trenera zrinjskog Ivica, onda pita Jakirovica s kim igrate iduce kolo
Htjedoh to napisati, hiros, alic, hadzic, cak i jaci, ali hajd reko da ne crnjacim bas tolikoSanchez1987 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 18:46Mladost od prosle godine je po imenima imala jaci sastav od ovog naseg trenutno,toliko o napretku koji je pokrenut 2016 god, kad je Sabrina zauzela mjesto nesto kao direktorsko.
Sta mozes ove sve citati. svi imaju bolji sastav od nas 

ETO VAM LINK RAJA!
PRETPLATITE SE NA KANAL I PODRŽITE NAŠ RAD!
PRETPLATITE SE NA KANAL I PODRŽITE NAŠ RAD!
Evo Semjon Milosevic prati utakmicu 

-
- Kontakt:
Sabanovic,DizdarevicDadox je napisao/la: ↑15 avg 2021, 18:50Htjedoh to napisati, hiros, alic, hadzic, cak i jaci, ali hajd reko da ne crnjacim bas tolikoSanchez1987 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 18:46Mladost od prosle godine je po imenima imala jaci sastav od ovog naseg trenutno,toliko o napretku koji je pokrenut 2016 god, kad je Sabrina zauzela mjesto nesto kao direktorsko.

Đokanović prevara!!!!
Ma bit ce tanak je RadnikSanchez1987 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 19:01Sabanovic,DizdarevicDadox je napisao/la: ↑15 avg 2021, 18:50Htjedoh to napisati, hiros, alic, hadzic, cak i jaci, ali hajd reko da ne crnjacim bas tolikoSanchez1987 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 18:46
Mladost od prosle godine je po imenima imala jaci sastav od ovog naseg trenutno,toliko o napretku koji je pokrenut 2016 god, kad je Sabrina zauzela mjesto nesto kao direktorsko.al haj,sretno momcima danas da upisu nova tri boda
![]()
- NisamInSajder
- Kontakt:
Đokanović iz dana u dan sve lošiji.
Jeste da nije bitan detalj, ali uz ovu garnituru bolje "leže" bijele štucne.
Jeste da nije bitan detalj, ali uz ovu garnituru bolje "leže" bijele štucne.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi