Ma, pusti. Svi su oni tu kad je dobro, ko iz pastete iskacu, pa kad klub upadne u krizu, onda pobjegnu kolektivno u rupe, pa ce poslije kad bude opet dobra situacija u klubu izaci iz rupa. I tako u krug.
Cast izuzetcima.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma, pusti. Svi su oni tu kad je dobro, ko iz pastete iskacu, pa kad klub upadne u krizu, onda pobjegnu kolektivno u rupe, pa ce poslije kad bude opet dobra situacija u klubu izaci iz rupa. I tako u krug.
Moj nekadašnji komšo iz nebodera, pisao sam ja na rad uprave toliko i tako da sam se sam sebi počeo gaditi. E sad zamisli koliko se oni meni gade. Nisu akadamci krivi, ali evo hajd da pokušamo NE praviti pitu od g.ovana, ni kad su akademci a i ovi starohani u pitanju.Samozdravlje je napisao/la: ↑15 avg 2021, 14:20MaroonBjelave je napisao/la: ↑15 avg 2021, 14:10
Pardon, zaboravih Kurdića, vrlo dobar dosad.
Oremuš, zahvalan igrač i to je to
Krle, produžio, može zalijevati travu na AFH ili u kampu i to mu je plafon
Za Lazića sam rekao da je ispao pi.čka i p.ička će za mene ostati
Fanimo, vrh vrhova, pokazuje znake kur.cobolje, koju bih i ja pokazivao da igram za tamo neki klub za koji me vežu samo pare i prodaja dalje.
Cmiljanić, naš Redondo. Uzesmo ga povrijeđenog. Vidjećemo šta i koliko može.
Pejović odličan, dok mu nisu počeli kenjati za pare, po meni razumljivo. I ja radim za platu ne zbog imena firme.
Mešanović pokazivao i sad evo pokazuje šta i koliko zna, samo mu daj platu. TSS i Zinedin,ko ih dovede yebo sestru k'o ženu što yebe. Isto važi i za onog ko je produžio Krletu, Hebibu i vratio Lazića
To ti nesto na UPRAVUili Akademiju.
Niti jedan Akademac nije kriv sto je u rosteru, a isto tako ni stranci nisu krivi. KRIVI SMO MI![]()
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2021, 14:21Ma, pusti. Svi su oni tu kad je dobro, ko iz pastete iskacu, pa kad klub upadne u krizu, onda pobjegnu kolektivno u rupe, pa ce poslije kad bude opet dobra situacija u klubu izaci iz rupa. I tako u krug.
Cast izuzetcima.
MaroonBjelave je napisao/la: ↑15 avg 2021, 14:24
Moj nekadašnji komšo iz nebodera, pisao sam ja na rad uprave toliko i tako da sam se sam sebi počeo gaditi. E sad zamisli koliko se oni meni gade. Nisu akadamci krivi, ali evo hajd da pokušamo NE praviti pitu od g.ovana, ni kad su akademci a i ovi starohani u pitanju.
Jest moj SZ, i ja mogu na FB do sutra pametovati, da su oni napravili neki konkretan potez ja bi prvi rekao svaka čast na trudu da nesto promjeneSamozdravlje je napisao/la: ↑15 avg 2021, 14:26GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2021, 14:21Ma, pusti. Svi su oni tu kad je dobro, ko iz pastete iskacu, pa kad klub upadne u krizu, onda pobjegnu kolektivno u rupe, pa ce poslije kad bude opet dobra situacija u klubu izaci iz rupa. I tako u krug.
Cast izuzetcima.
A jest dobro da valja.
Iskreno i ja ih ne gotivim, svima zvecarke po dzepovima kad je FKS u pitanju.![]()
Evo, tvoj potpis može služiti u neku ruku kao odgovor na sveSamozdravlje je napisao/la: ↑15 avg 2021, 14:31MaroonBjelave je napisao/la: ↑15 avg 2021, 14:24
Moj nekadašnji komšo iz nebodera, pisao sam ja na rad uprave toliko i tako da sam se sam sebi počeo gaditi. E sad zamisli koliko se oni meni gade. Nisu akadamci krivi, ali evo hajd da pokušamo NE praviti pitu od g.ovana, ni kad su akademci a i ovi starohani u pitanju.
Vazi komso, ali djelomicno. Za sve dobro danas zasluzna je UPRAVA, a za Akademiju isto tako.
![]()
Ali i bez lijevog beka.
Nije nikako igrao u ovih pet kola?Gomis99 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 15:39Al meni su prejaki ovi sto vode karijeru Nedima Hadzica. Opet su mu izabrali provaliju od kluba. Nema ga ni na mapi. Evo do proslog kola bio je bar na klupi onako. Sad ni na klupi. Najveci mu je uspjeh to sto odbije Sarajevo. U Mladost je otisao jer je morao da ozivi negdje karijeru . Ali ko mu vec vodi karijeru svaki put ga je zaje.bao.
Jedino je u pravu za ovo da ovi razgule iz kluba trenutni
Nije, prva 4 kola na klupi, a protiv Hajduka nije ni na klupi bio.MortemHz je napisao/la: ↑15 avg 2021, 15:42Nije nikako igrao u ovih pet kola?Gomis99 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 15:39Al meni su prejaki ovi sto vode karijeru Nedima Hadzica. Opet su mu izabrali provaliju od kluba. Nema ga ni na mapi. Evo do proslog kola bio je bar na klupi onako. Sad ni na klupi. Najveci mu je uspjeh to sto odbije Sarajevo. U Mladost je otisao jer je morao da ozivi negdje karijeru . Ali ko mu vec vodi karijeru svaki put ga je zaje.bao.
Ja sam odma rekao da nema nista od njegove karijere ako odbije nasGomis99 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 15:39Al meni su prejaki ovi sto vode karijeru Nedima Hadzica. Opet su mu izabrali provaliju od kluba. Nema ga ni na mapi. Evo do proslog kola bio je bar na klupi onako. Sad ni na klupi. Najveci mu je uspjeh to sto odbije Sarajevo. U Mladost je otisao jer je morao da ozivi negdje karijeru . Ali ko mu vec vodi karijeru svaki put ga je zaje.bao.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BarbareZeljin, Fudo, juka55, Lecler i 46 gostiju.