Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

bob
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la bob » 15 avg 2021, 02:58

90minut je napisao/la:
14 avg 2021, 23:02
samoposmatram je napisao/la:
14 avg 2021, 22:59
Federer17 je napisao/la:
14 avg 2021, 21:29

Btw, sto ovi kamioni ciste ulice, pa svaki dan tim ulicama prodje 10x vise gradjana i ne ciste se odmah i vjerovatno ne svaki dan?
Zasto to rade?
zato što su homofobni
kad je sff svaku noc prodju s kamionima navecer i ciste cestu :D

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 15 avg 2021, 03:19

Sto su LGBT tolerantni.

Neka jadnica na 1:24 spominje ilahiju. :facepalm:

Vidi ovog glupana :rol:

slika
Sa klix foruma :D

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 15 avg 2021, 03:26

bombaysaphire je napisao/la:
14 avg 2021, 22:44
jasmin10 je napisao/la:
14 avg 2021, 22:40
14 avg 2021, 22:35

Od čega su tada živjeli ? Svi porodice i djecu imali .
Pa drugo je pomoc. Vjerovao ili ne, ta "braća" se medjusobno bas pomažu. Ali da uzimaju pare zbog brade i pantalona je glupost.
Neka bude po tvome , ali živjeti u Sarajevu i izdržavati porodicu sa djecom od pomoći , ne znam ... Po meni nemoguće ...
Ali kako objasniti npr ovo.

Komsija mi, ima oko 30ak godina.
Pos'o, kladionica, kuća, glup ko tri kurca i da ne nabrajam ostale pojedinosti.
Zena mu lijepa picka, ljeto, upeklo (situacija od prije 3g), sorc do kukova znaci, seta se, lize se sladoled.
Nakon 7 dana je vidim, umotana od glave do pete i samo joj se oči vide.
On bradu zapustio.
Nakon 2mj otisao iz Bosne za Njemacku.
Kazu lijepo zivi.

Nešto se desilo, ne smijem inisinuacije iznositi, ali nešto jeste.

Skontao on sam smisao zivota i smisao postojanja pa se okrenuo Allahu? Sumnjam.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 15 avg 2021, 04:23

forgempp je napisao/la:
15 avg 2021, 03:26
14 avg 2021, 22:44
jasmin10 je napisao/la:
14 avg 2021, 22:40
Pa drugo je pomoc. Vjerovao ili ne, ta "braća" se medjusobno bas pomažu. Ali da uzimaju pare zbog brade i pantalona je glupost.
Neka bude po tvome , ali živjeti u Sarajevu i izdržavati porodicu sa djecom od pomoći , ne znam ... Po meni nemoguće ...
Ali kako objasniti npr ovo.

Komsija mi, ima oko 30ak godina.
Pos'o, kladionica, kuća, glup ko tri kurca i da ne nabrajam ostale pojedinosti.
Zena mu lijepa picka, ljeto, upeklo (situacija od prije 3g), sorc do kukova znaci, seta se, lize se sladoled.
Nakon 7 dana je vidim, umotana od glave do pete i samo joj se oči vide.
On bradu zapustio.
Nakon 2mj otisao iz Bosne za Njemacku.
Kazu lijepo zivi.

Nešto se desilo, ne smijem inisinuacije iznositi, ali nešto jeste.

Skontao on sam smisao zivota i smisao postojanja pa se okrenuo Allahu? Sumnjam.
Islamofob alert.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 15 avg 2021, 07:18

Na temi stanje redovno.. kud ide ovaj nas svijet i omladina

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2021, 07:42

I danas preko 40 stepeni. Kakvo ljeto :roll:

PatriceKwedi
Kontakt:

Post Postao/la PatriceKwedi » 15 avg 2021, 07:51

Meni je zao ovih mentalnih talibana. Ispiran im je mozak za nazadnom ideologijom cijeli zivot, ali jadni svejedno se nikako ne mogu odluciti preseliti medju svoje u Afganistan, vjera im preslaba, ili mastaju da ce serijat ovdje uvesti...pa sretno vam bilo, ljubitelji kozjih genitalija.
🔹

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 15 avg 2021, 08:23

Čitav svijet ide kod Nusreta da njega snime , Sejo brat od kod njega da sebe snimi :rol: :rol: :rol:
Ubi me ako njega Nusret nije snimao , čudo neviđeno :tokralju:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 avg 2021, 09:43

Sage je napisao/la:
14 avg 2021, 23:23
Marsal je napisao/la:
14 avg 2021, 22:20
Mogu vam roman napisat o tome koliko su mi mati, njena kolegica i njihov šef koji je igrom slučaja Dobroslav imali problema sa vehabijom na poslu ali nešto sumnjam da biste mi povjerovali.
Pricaj
Ma na kraju je bila i policija upletena, a inspektor nam reče da se taj lik nalazi na nekoj listi od 3500 potencijalnih terorista spavača u BiH i da je bolje ne petljat se sa njim. Ovom riječima.

Na kraju je dosta ljudi što radi sa njim otišlo generalnom direktoru u Sarajevo i rekli da bira on ili oni tako da mu je generalni dao neke otpremnine i poslali ga u penziju samo da ga se riješe.

Na nekim grupama na FB vezanim za ŽFBH i dan danas piše protiv šefa Srbina (a valjo mu je više nego iko) i moju mamu i kolegice naziva kurvama itd. Tj nazivao je dok ga ja i otac nismo sačekali jedan dan pa malo zaprijetili. Otad mater ne spominje ali ostale i dalje kleveće.

Poremećeni debil.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 avg 2021, 09:51

Epidaurus je napisao/la:
14 avg 2021, 23:55
avenija je napisao/la:
14 avg 2021, 23:17

Cigani indijski su to, Čelik najskuplji u historiji od kako postoji čovječanstvo i ono drzi iste plate, tu niko ne bi smio ni čistačica imati ispod milje. Sindikat jede ****, štrajk je neminovan, sada je opravdano traziti drastičnije povecanje plate jer ovaj u Londonu kupi kajmak kakav nikad nije. A pisam mu se i po toj milji u 2021 godini. Sve dok je ispod 1500 KM je robovlasnistvo.
Sindikat je kupljen od generalnog. Vodje sindikata imaju obojica oko 2 milje platu i puca mi ku.rac sto se Mehta izivljava nad citavom firmom.
Mi kad smo imali oko 800, ovi eksterni imali 600. Sad svi oni zarade oko milje, a većina je 100 ili 150 maraka preko, a ja i dalje na 800 :urnebes:

Još ljudi imaju bolje mašine i bolji pribor i alat za rad nego mi koji radimo u firmi gigantu.

Ali haj, pokušavam saburat, svašta čovjek mora prodeverat u životu, valjda je i ovo samo privremeno.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 avg 2021, 10:30

Trilioni dolara, 20 godina rata i opet bjezis helikopterom u zadnji tren :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 15 avg 2021, 10:56

Marsal je napisao/la:
15 avg 2021, 09:43
Sage je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
14 avg 2021, 22:20
Mogu vam roman napisat o tome koliko su mi mati, njena kolegica i njihov šef koji je igrom slučaja Dobroslav imali problema sa vehabijom na poslu ali nešto sumnjam da biste mi povjerovali.
Pricaj
Ma na kraju je bila i policija upletena, a inspektor nam reče da se taj lik nalazi na nekoj listi od 3500 potencijalnih terorista spavača u BiH i da je bolje ne petljat se sa njim. Ovom riječima.

Na kraju je dosta ljudi što radi sa njim otišlo generalnom direktoru u Sarajevo i rekli da bira on ili oni tako da mu je generalni dao neke otpremnine i poslali ga u penziju samo da ga se riješe.

Na nekim grupama na FB vezanim za ŽFBH i dan danas piše protiv šefa Srbina (a valjo mu je više nego iko) i moju mamu i kolegice naziva kurvama itd. Tj nazivao je dok ga ja i otac nismo sačekali jedan dan pa malo zaprijetili. Otad mater ne spominje ali ostale i dalje kleveće.

Poremećeni debil.
Dobro je sve onda prošlo. A to **** i ostalo...pravi vjernik ne vrijeđa nit psuje nit piše. On vjeruje i zna da će "ti koji su mu napakostili", (a da li su) biti kažnjeni.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 15 avg 2021, 11:20

Selefijski "ucenjaci" poput Pezica i slicnih su najveca antireklama za Islam. O inteligenciji ljudi koji puse njihovu spiku sam prije 10ak dana svjedocio, kad se neki kratkopantolas odlucio klanjat na nekom odmaralistu na autoputu. Sad valjda trazi neko mjesto da klanja, te provjerava oko drveta. Pa glupane, ako ce iko negdje pisat onda je iza drveta. I zivotinja i covjek.

Sjecam se isto tako kad su samo preko noci dosli i u banovicke dzamije. Ja tada bio u osnovnoj skoli, klasika ono ides s djedom u dzamiju, da bi dobio para poslije dzume ili teravije da odes u internet klub. Kao da ih je neko samo dovukao, kao one prosjake sto izbaci kombi, tako su i ovi. U mjesec dana ih je makar 20ak bilo u gradu. Rasirene noge, bradetina nesredjena, hlace skracene, kapice one. Hodza vodi namaz, a oni svoje nesto klanjaju. Sjecam se da su ih ljudi poceli istjerivat iz dzamije. Dodjes negdje i nameces svoju spiku. Pa to ne moze nigdje. Takvom se istom politikom vode kad dodju i na Zapad.
Imam u porodici slucaj rodjaka, koji nikad skoro nije isao u dzamiju, ali samo sto je dobio njemacku vizu, covjek poceo ici u te selefijske dzemate. Preko noci lik postao ahbab. Dodjes mu kuci, lik gleda po yt one vehabije tokom rata. Poziva na neko klanje Srba. Nevjerovatno kako ta bolest covjeka zacas izbaci s pravog puta.

Moj zadnji posjet dzamiji je bio u Becu(selefijski aka ISIS centar) prije 6 godina mozda. Pozvao me prijatelj da idem s njim klanjat Bajram namaz i ja normalno pristanem. Momak tek bio dosao, vjernik i rekoh da ne ide sam. Mi ti stanemo, kad dolaze neke bradonje, provjeravaju safove i lafo govore ti kako da stanes, provjeravaju razdaljinu izmedju ljudi. Moras kao se rasirit, ali s obje strane stopalima dodirivat ovog sljedeceg. Ja gledam i ne vjerujem.
Imam 2 dobra jarana koji su hafizi, pa sam u razgovorima s njima shvatio da su nam morali svjetonazori jako slicni, samo ih ne emotujemo kroz iste kanale. Bolje bit najveci nevjernik ikad, a bit moralan u empirijskom smislu, nego bit ****.o od covjeka i krit se iza paravana religije. Onima koji uklope oboje svaka cast, ali takvi ti nikad nece nametat religiju niti jednim slovom.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 15 avg 2021, 11:21

jasmin10 je napisao/la:
14 avg 2021, 22:16
2021. godina, ljudi vjeruju da "vehabije" uzimaju pare za bradu i skracene pantalone. :rol:
Makar bi ti to trebao znati, predavanja su najčešće u Jablanici. :kafa:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 15 avg 2021, 11:21

slika

slika

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 avg 2021, 11:28

Sage je napisao/la:
15 avg 2021, 10:56
Marsal je napisao/la:
15 avg 2021, 09:43
Sage je napisao/la:

Pricaj

Poremećeni debil.
Dobro je sve onda prošlo. A to **** i ostalo...pravi vjernik ne vrijeđa nit psuje nit piše. On vjeruje i zna da će "ti koji su mu napakostili", (a da li su) biti kažnjeni.
Ja sam ovo skratio, a problemi su trajali desetak godina dok čitava radna jedinica nije pukla.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 avg 2021, 11:29

Talibani ulaze u predgrađa Kabula.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 15 avg 2021, 11:30

Nirton je napisao/la:
15 avg 2021, 11:21
jasmin10 je napisao/la:
14 avg 2021, 22:16
2021. godina, ljudi vjeruju da "vehabije" uzimaju pare za bradu i skracene pantalone. :rol:
Makar bi ti to trebao znati, predavanja su najčešće u Jablanici. :kafa:
Zato sto znam i govorim sve ovo. :D

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 15 avg 2021, 11:31

TheChief je napisao/la:
15 avg 2021, 11:21
slika

slika
:salut: odlican primjer odgoja djece, nek od malih nogu uce da je nebitno ko se s kim guzi, svi smo mi ljudi

PatriceKwedi
Kontakt:

Post Postao/la PatriceKwedi » 15 avg 2021, 11:39

Sad je ovo problem, a obrezivanje djece nije 🤣
🔹

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.