kad je sff svaku noc prodju s kamionima navecer i ciste cestu90minut je napisao/la: ↑14 avg 2021, 23:02zato što su homofobni

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kad je sff svaku noc prodju s kamionima navecer i ciste cestu90minut je napisao/la: ↑14 avg 2021, 23:02zato što su homofobni
Ali kako objasniti npr ovo.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:44Neka bude po tvome , ali živjeti u Sarajevu i izdržavati porodicu sa djecom od pomoći , ne znam ... Po meni nemoguće ...jasmin10 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:40Pa drugo je pomoc. Vjerovao ili ne, ta "braća" se medjusobno bas pomažu. Ali da uzimaju pare zbog brade i pantalona je glupost.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:35
Od čega su tada živjeli ? Svi porodice i djecu imali .
Islamofob alert.forgempp je napisao/la: ↑15 avg 2021, 03:26Ali kako objasniti npr ovo.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:44Neka bude po tvome , ali živjeti u Sarajevu i izdržavati porodicu sa djecom od pomoći , ne znam ... Po meni nemoguće ...
Komsija mi, ima oko 30ak godina.
Pos'o, kladionica, kuća, glup ko tri kurca i da ne nabrajam ostale pojedinosti.
Zena mu lijepa picka, ljeto, upeklo (situacija od prije 3g), sorc do kukova znaci, seta se, lize se sladoled.
Nakon 7 dana je vidim, umotana od glave do pete i samo joj se oči vide.
On bradu zapustio.
Nakon 2mj otisao iz Bosne za Njemacku.
Kazu lijepo zivi.
Nešto se desilo, ne smijem inisinuacije iznositi, ali nešto jeste.
Skontao on sam smisao zivota i smisao postojanja pa se okrenuo Allahu? Sumnjam.
Ma na kraju je bila i policija upletena, a inspektor nam reče da se taj lik nalazi na nekoj listi od 3500 potencijalnih terorista spavača u BiH i da je bolje ne petljat se sa njim. Ovom riječima.
Mi kad smo imali oko 800, ovi eksterni imali 600. Sad svi oni zarade oko milje, a većina je 100 ili 150 maraka preko, a ja i dalje na 800Epidaurus je napisao/la: ↑14 avg 2021, 23:55Sindikat je kupljen od generalnog. Vodje sindikata imaju obojica oko 2 milje platu i puca mi ku.rac sto se Mehta izivljava nad citavom firmom.avenija je napisao/la: ↑14 avg 2021, 23:17
Cigani indijski su to, Čelik najskuplji u historiji od kako postoji čovječanstvo i ono drzi iste plate, tu niko ne bi smio ni čistačica imati ispod milje. Sindikat jede ****, štrajk je neminovan, sada je opravdano traziti drastičnije povecanje plate jer ovaj u Londonu kupi kajmak kakav nikad nije. A pisam mu se i po toj milji u 2021 godini. Sve dok je ispod 1500 KM je robovlasnistvo.
Dobro je sve onda prošlo. A to **** i ostalo...pravi vjernik ne vrijeđa nit psuje nit piše. On vjeruje i zna da će "ti koji su mu napakostili", (a da li su) biti kažnjeni.Marsal je napisao/la: ↑15 avg 2021, 09:43Ma na kraju je bila i policija upletena, a inspektor nam reče da se taj lik nalazi na nekoj listi od 3500 potencijalnih terorista spavača u BiH i da je bolje ne petljat se sa njim. Ovom riječima.
Na kraju je dosta ljudi što radi sa njim otišlo generalnom direktoru u Sarajevo i rekli da bira on ili oni tako da mu je generalni dao neke otpremnine i poslali ga u penziju samo da ga se riješe.
Na nekim grupama na FB vezanim za ŽFBH i dan danas piše protiv šefa Srbina (a valjo mu je više nego iko) i moju mamu i kolegice naziva kurvama itd. Tj nazivao je dok ga ja i otac nismo sačekali jedan dan pa malo zaprijetili. Otad mater ne spominje ali ostale i dalje kleveće.
Poremećeni debil.
Makar bi ti to trebao znati, predavanja su najčešće u Jablanici.
Ja sam ovo skratio, a problemi su trajali desetak godina dok čitava radna jedinica nije pukla.Sage je napisao/la: ↑15 avg 2021, 10:56Dobro je sve onda prošlo. A to **** i ostalo...pravi vjernik ne vrijeđa nit psuje nit piše. On vjeruje i zna da će "ti koji su mu napakostili", (a da li su) biti kažnjeni.Marsal je napisao/la: ↑15 avg 2021, 09:43Ma na kraju je bila i policija upletena, a inspektor nam reče da se taj lik nalazi na nekoj listi od 3500 potencijalnih terorista spavača u BiH i da je bolje ne petljat se sa njim. Ovom riječima.
Na kraju je dosta ljudi što radi sa njim otišlo generalnom direktoru u Sarajevo i rekli da bira on ili oni tako da mu je generalni dao neke otpremnine i poslali ga u penziju samo da ga se riješe.
Na nekim grupama na FB vezanim za ŽFBH i dan danas piše protiv šefa Srbina (a valjo mu je više nego iko) i moju mamu i kolegice naziva kurvama itd. Tj nazivao je dok ga ja i otac nismo sačekali jedan dan pa malo zaprijetili. Otad mater ne spominje ali ostale i dalje kleveće.
Poremećeni debil.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.