That's my Man !King Kenny je napisao/la:Tuzla je Tuzla...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
That's my Man !King Kenny je napisao/la:Tuzla je Tuzla...
Tuzla mi je najdraža od ovih većih gradova u BiH iako mi je najdalje od svihStivi_Dzi je napisao/la:That's my Man !King Kenny je napisao/la:Tuzla je Tuzla...
Dobro onda!! Evo baš sam se registrovao!!Stivi_Dzi je napisao/la:Glupo Unica, nije to za tebe, josh si mlad
Ma glupa igrica, barem meni, velikoj vecini nije, uzmes svoju navijacku skupinu i trazis po gradu ostale i udaras ih, ima tu i policija dobijas pare i tako to...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Može neko reći šta se radi u igrici Ultras Online? Znam da se nešto tučeš ali ne kontam poentu...
Al' Brcko je BrckoKing Kenny je napisao/la:Tuzla je Tuzla...
Piramide su piramideKop je napisao/la:Al' Brcko je BrckoKing Kenny je napisao/la:Tuzla je Tuzla...
To @pabizo i njegova raja.EdinTM87 je napisao/la: EDIT: Ja sam na toj igrici vidio 10-tak Vukova, idu skupa
100 %Bosco je napisao/la:To @pabizo i njegova raja.EdinTM87 je napisao/la: EDIT: Ja sam na toj igrici vidio 10-tak Vukova, idu skupa
Bosco je napisao/la:To @pabizo i njegova raja.EdinTM87 je napisao/la: EDIT: Ja sam na toj igrici vidio 10-tak Vukova, idu skupa
Rudo je Sarajevosikirica je napisao/la:Piramide su piramideKop je napisao/la:Al' Brcko je BrckoKing Kenny je napisao/la:Tuzla je Tuzla...![]()
![]()
Nije samo u pitanju zagađeni zrak!! Zaušci!! Epidemija!!Emir_ZENICA je napisao/la:@Unica_Liverpool_
Ti si jos mali,ima jos da sazrijes
Cuj da se ne ide u skolu radi zagadjenog zraka,pa nije ovo jedina godina da je ovoliko zagadjeno,bilo je i gore pa se islojedino se moze odgoditi radi zime i snijega
Meni ljepše kad dođem u Zenicu nego u Sarajevo. Al' ozbiljno. Stvarno ne volim taj grad, sve mi je nekako tmurno i ružno. Dok u Zenici isto ko da sam kući u Mostaru.LBJ MVP je napisao/la: Unica raozčarao si me čuj Sarajevo mada ni Zenica nije nešto ali Sarajevo
OTNYS_YNWA je napisao/la:@Lily, @Bosco.
Da nije neko od vas ovo izmislio ?!
"Dude, he just called you Melisa!" ! "Oh, hell no!" razbit cu ti glOvu.
??
Bosco je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:@Lily, @Bosco.
Da nije neko od vas ovo izmislio ?!
"Dude, he just called you Melisa!" ! "Oh, hell no!" razbit cu ti glOvu.
??Jesam nenormalan, ali ne toliko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.