FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Husic dovede i Tomasevica, pretprosle godine najboljeg lijevog beka lige. A nama trebao bek i to lijevi ko suho zlato. Mada nesto u Tsc nije puno igrao imaju boljeg igraca na toj poziciji. Ali opet 22 godine decko. Znam da me je fascinirao protiv nas sa trkom i zalaganjem.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kurchi se ljakan s parama, k'o Dodik po seoskim teferičima. Ali džaba mu sve to.Gomis99 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 21:51Husic dovede i Tomasevica, pretprosle godine najboljeg lijevog beka lige. A nama trebao bek i to lijevi ko suho zlato. Mada nesto u Tsc nije puno igrao imaju boljeg igraca na toj poziciji. Ali opet 22 godine decko. Znam da me je fascinirao protiv nas sa trkom i zalaganjem.
Ma ne znam je li dzaba. Furiozno su krenuli iskreno. Pokusavaju da iskoriste pad Borca i Veleza. Nas i Zelju su namirili. Sta ce sa Zrinjskim sljedece kolo, to ce pokazatelj biti gdje su.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:00
Kurchi se ljakan s parama, k'o Dodik po seoskim teferičima. Ali džaba mu sve to.Gomis99 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 21:51Husic dovede i Tomasevica, pretprosle godine najboljeg lijevog beka lige. A nama trebao bek i to lijevi ko suho zlato. Mada nesto u Tsc nije puno igrao imaju boljeg igraca na toj poziciji. Ali opet 22 godine decko. Znam da me je fascinirao protiv nas sa trkom i zalaganjem.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Cestitke omladincima.
Ciofija vratiti silom.
Smrdljivo, neartikulisano papansko kopile, protjerati preko Karaule skupa sa jajarama oko nje.
Kuja i ova mala stenad su napravili najveci sportski zlocin od nastanka kluba i ne misle stati naslone im yebem.
Ciofija vratiti silom.
Smrdljivo, neartikulisano papansko kopile, protjerati preko Karaule skupa sa jajarama oko nje.
Kuja i ova mala stenad su napravili najveci sportski zlocin od nastanka kluba i ne misle stati naslone im yebem.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa pobijedili su "super jake" Želju, Leotar, Posušje i nas u našoj fazi hibernacije. Yebo plastiku od kluba.Gomis99 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:04Ma ne znam je li dzaba. Furiozno su krenuli iskreno. Pokusavaju da iskoriste pad Borca i Veleza. Nas i Zelju su namirili. Sta ce sa Zrinjskim sljedece kolo, to ce pokazatelj biti gdje su.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:00
- feniksptica
- Kontakt:
Dje je raja sto je tjerala Melunovica da ode do Talijana da ga dotjera u Bosnu opet.
U moru negative jest mi drago zbog Svrakica SDA lizaca.
U moru negative jest mi drago zbog Svrakica SDA lizaca.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vratit ljiljan na grb..za ostalo me zabole..obrijanopile je napisao/la: ↑14 avg 2021, 19:23Gledam utakmicu izmedju Intera i Dinama, dres Intera na prsima ima zastavu(grb) Italije. Trebamo i mi na nas dres isto ovako uraditi, na prsa grb, a mi ga nemamo nikako. Nista na rukav ili ledja, samo na prsa...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A je li ono kod njih neko pravilo da aktuelni prvak ima grb na dresu ili...?Zagor je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:47Vratit ljiljan na grb..za ostalo me zabole..obrijanopile je napisao/la: ↑14 avg 2021, 19:23Gledam utakmicu izmedju Intera i Dinama, dres Intera na prsima ima zastavu(grb) Italije. Trebamo i mi na nas dres isto ovako uraditi, na prsa grb, a mi ga nemamo nikako. Nista na rukav ili ledja, samo na prsa...
-
- Kontakt:
Mogu ti reči moje mišljenje što ne znači da je tačno i da dobro vidim stvari u radu sa mladjim kategorijama.Samozdravlje je napisao/la: ↑14 avg 2021, 20:47michplatini je napisao/la: ↑14 avg 2021, 19:57To je kadetska ekipa gdje je gro igrača 2005 sa prikljucena 4-5 najkvalitetnijih iz 2006.
Pramenković je 2005,kvalitetno je ušao u sezonu,pozvan je u reprezentaciju pa ćemo vidjeti.Ali treba znati da imaš igrača 2005 koji su sa juniorima .
Ocito si vrlo informisan, ako Ti nije tesko mozes li nam pojasniti ima li danas razlike u odnosu na rad unazad 1-2-tri godine ?
Opcenito kako Ti danas izgleda rad u OP FKS tj. Akademiji. Hvala .
Prvo zapažanje je da je mnogo lošiji kvalitet svih selekcija u odnosu na prije 4-5 godina.
Drugo,mislim da je skautiranje i selektiranje igraca mnogo lošije nego za vrijeme Sanjina Alagića kao dir.Akademije.
Treće,ovo prebacivanje iz generacija u generaciju sad se radi usiljeno jer nema toliko kvaliteta.Nekad si mogao jednog Đokanovića il Islamovića (2001) da igraju sa Nedimom Hadzićem,Velagićem,Resićem (1999) il Salčinom,Bešićem,Imamovićem(2000) jer se vidjelo da su potencijal .Danas imas prebacivanja po 5-6 igraca sa starijima al nema kvaliteta za to,tako da nisam optimista u pogledu novih mladih igraca koji će se pojaviti uskoro.
Inače,komplet omladinske lige su lošijeg kvaliteta nego prije 4-5 godina.
-
- Kontakt:
michplatini je napisao/la: ↑14 avg 2021, 23:32Mogu ti reči moje mišljenje što ne znači da je tačno i da dobro vidim stvari u radu sa mladjim kategorijama.Samozdravlje je napisao/la: ↑14 avg 2021, 20:47michplatini je napisao/la: ↑14 avg 2021, 19:57To je kadetska ekipa gdje je gro igrača 2005 sa prikljucena 4-5 najkvalitetnijih iz 2006.
Pramenković je 2005,kvalitetno je ušao u sezonu,pozvan je u reprezentaciju pa ćemo vidjeti.Ali treba znati da imaš igrača 2005 koji su sa juniorima .
Ocito si vrlo informisan, ako Ti nije tesko mozes li nam pojasniti ima li danas razlike u odnosu na rad unazad 1-2-tri godine ?
Prvo zapažanje je da je mnogo lošiji kvalitet svih selekcija u odnosu na prije 4-5 godina.
Drugo,mislim da je skautiranje i selektiranje igraca mnogo lošije nego za vrijeme Sanjina Alagića kao dir.Akademije.
Treće,ovo prebacivanje iz generacija u generaciju sad se radi usiljeno jer nema toliko kvaliteta.Nekad si mogao jednog Đokanovića il Islamovića (2001) da igraju sa Nedimom Hadzićem,Velagićem,Resićem (1999) il Salčinom,Bešićem,Imamovićem(2000) jer se vidjelo da su potencijal .Danas imas prebacivanja po 5-6 igraca sa starijima al nema kvaliteta za to,tako da nisam optimista u pogledu novih mladih igraca koji će se pojaviti uskoro.
Nema dobrih namjera, nema nekog malog Mamica da povuce ka samoodrzivom klubu. Svi koji su prodefilovali Klubom od "96g. samo gledaju svoj hajr. Nema nekog da kaze " za 3-4 god. cemo imati samoodrziv Klub Sarajevo". Naravno sve se vrti oko finansija i nakaradnom politikom se dovedemo u ovu situaciju. Ne kazem da i mene ne bi povuklo da se bogatim na racun Nama i Kluba, ali valjda ima neko posten i pametan u gradu, Kantonu kome je FKS na srcu.
Sta smo dobili od Jukica,Pejovica(5 dobrih tekmi),onog Crnogorca,Milanovica i sl., samo ta sredstva da su ulozena u pronalazenju bh talenata bi nam donijela 4-5 transfera po 500 k€. Sad Akademci( ne bas vau kvaliteta) igraju po 500 od 990 min. I gle cuda mozemo nekog i pobjediti i to kao gosti.
Sve dok ne bude 3/5 budzeta za Akademiju, a 2/5 za prvi tim nema nam samoodrzivog kluba. Takav klub moze se finansirati sa 5 milKM, a mi srumbamo u 2 god. 20 milKM i sta imamo. Poreznu, bezperspektivne starce koji su sisaljke za sisanje krvi Kluba.
HARAM BILO SVAKOM KO 1KM POKRADE OD AKADEMIJE FKS. Neka sam dosadan. Tebi hvala

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Sutra nadam se pametna, pragmaticna igra, bez podcjenjivanja naseg protivnika i aBd 3 boda
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Možda sam dosadan, jer se ponavljam. Tjeranje S. Alagića, da bi se zadovoljili "Dvola stručnjaci", je najveća glupost ovih "rukovodioca".michplatini je napisao/la: ↑14 avg 2021, 23:32Mogu ti reči moje mišljenje što ne znači da je tačno i da dobro vidim stvari u radu sa mladjim kategorijama.Samozdravlje je napisao/la: ↑14 avg 2021, 20:47michplatini je napisao/la: ↑14 avg 2021, 19:57To je kadetska ekipa gdje je gro igrača 2005 sa prikljucena 4-5 najkvalitetnijih iz 2006.
-
- Kontakt:
SVI NA KOŠEVO!!
Ne bi trebali imati danas neki problema
Naravno ne treba podcjeniti protivnika,pogotovo protivnika koji nam svaki put zada muke na Kosevu
Ali kada pogledamo njihov igracki kadar i nas, i pored svih nasi problema pobjeda danas ne bi trebala doci u pitanje
Sastav koji ocekujem:
Dizdarevic
Pidro
Kurdic
Palic
Sabanovic
Ramic
Djokanovic
Bodul
Kobiljar
Cmiljanic
Bagaric
Ne bi trebali imati danas neki problema
Naravno ne treba podcjeniti protivnika,pogotovo protivnika koji nam svaki put zada muke na Kosevu
Ali kada pogledamo njihov igracki kadar i nas, i pored svih nasi problema pobjeda danas ne bi trebala doci u pitanje
Sastav koji ocekujem:
Dizdarevic
Pidro
Kurdic
Palic
Sabanovic
Ramic
Djokanovic
Bodul
Kobiljar
Cmiljanic
Bagaric
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Mislim da jeste, juve je isto imao laniMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 23:02A je li ono kod njih neko pravilo da aktuelni prvak ima grb na dresu ili...?
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Jest platio Radnik dug? hoce se igrati danas?
-
- Kontakt:
Platio ili ne platio igrat ce se
Mislim da im je rok do kraja danasnjeg dana svakako
I Celiku su bar 2 puta slali ove opomene da ce ih suspendovati i tek nakon par opomena ih suspendovali
Radnik je jucer odrzao pres uoci utakmice a mislim i da su otputovali prema Sarajevu
Znaci vjerovatno su isplatili
Uglavnom,igra se danas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma hoće, taj rok je za 3 dana ja mislim
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
———————Dizdarević—————
Šabanovic—Palic——Kurdic——Pidro
————Ramic————Đokanović—
Kobiljar———Bodul—————Hebibović
———————Bagarić————
Šabanovic—Palic——Kurdic——Pidro
————Ramic————Đokanović—
Kobiljar———Bodul—————Hebibović
———————Bagarić————
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, atomskaNavika, Beli98, boki86, bordobijeli, cookiech, Dadox, Edo1922, fks74, Fudo, Hazre, HyperOS, insimadop, Kabinet1987, mosarajvosa83, Napapijri, nedimmmm1337, Proximic, ristagrad, SamoDaKazeem, siroliver69, Tatamata1946, Zagor, zagorski, ZaZelju i 226 gostiju.