Zato što Zapad nije utopija. Ali da je po ljudskim pravima ispred istoka stoljeće najmanje, to je tačno.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat
Iako sam cijeli dan na strani vjere i nekih normalniji vrijednosti i pisem protiv raznoraznih laznih napada, mogu svjedociti da je to istina. Nazalost. Ne znam zbog cega i kojeg cilja i nadam se da za mog zivota necu ni saznati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Marsal
- Kontakt:
Mogu vam roman napisat o tome koliko su mi mati, njena kolegica i njihov šef koji je igrom slučaja Dobroslav imali problema sa vehabijom na poslu ali nešto sumnjam da biste mi povjerovali.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
Azra Pedic
Bjezite od EU sto dalje to bolje, dace vam novac ali ce vam zato nametnuti paradu ponosa, uzeti dusu i svaku drugu vrijednost koju za taj prljavi novac kupiti nemoze te. Probudite se, sve je podvala u cilju rusenja tradicionalnog nacina zivota!!!
...Melbourne
Hanifa Nifka Junuzovic
Samo ti covjece drzi svoj stav,kakva evropska unija,ko je vidio ista lijepo da dolazi od njih.
Wohnt in Wien
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 14 avg 2021, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja vama mogu nabrojati na desetine, pa i stotine prica gdje su ljudi koji nikakve veze s vjerom nemaju bili glavni akteri tuca, premlacene djece, supruga, alkohol glavni razlog miliona saobracajnih i drugih nesreca (u kojima nerijetko presele ni krivi ni duzni), izgubljenih zivota u kafanama, diskotekama, kockarnice kao razlog brojnih razvoda, ostavljene djece itd., itd.
Ako su vjernici, te 'vehabije' kako ih nazivate, uzrok odredjenih problema, onda sigurno ne cine vise od 0,1% istih, za razliku od ovih gore nabrojanih. Nesto ne vidim da se zalite na takve.
Te price za brade su suplja u koje vise niko ziv ne vjeruje.
Ako su vjernici, te 'vehabije' kako ih nazivate, uzrok odredjenih problema, onda sigurno ne cine vise od 0,1% istih, za razliku od ovih gore nabrojanih. Nesto ne vidim da se zalite na takve.
Te price za brade su suplja u koje vise niko ziv ne vjeruje.

- feniksptica
- Kontakt:
Zasto vecina pripadnika vehabijskog pokreta vozi FORD ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Od čega su tada živjeli ? Svi porodice i djecu imali .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ma sta je tebi i 50 KM baciti Mittal je to, brzo ces ti preko milje.

Dodje dobre meze kod njih za to para.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa drugo je pomoc. Vjerovao ili ne, ta "braća" se medjusobno bas pomažu. Ali da uzimaju pare zbog brade i pantalona je glupost.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:35Od čega su tada živjeli ? Svi porodice i djecu imali .
- Marsal
- Kontakt:
Ma rijetko kad pređem 800 ali nemam cure, nemam društva, imam dvojicu komšija pa s njima zasjednem
Valjda bude i neko povećanje plate
Eksterna firma što radi sa nama izađe na preko milje, ja isti posao, isti broj sati, još me više ebu jer bolje znam posao i zaradio 770

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Neka bude po tvome , ali živjeti u Sarajevu i izdržavati porodicu sa djecom od pomoći , ne znam ... Po meni nemoguće ...jasmin10 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:40Pa drugo je pomoc. Vjerovao ili ne, ta "braća" se medjusobno bas pomažu. Ali da uzimaju pare zbog brade i pantalona je glupost.bombaysaphire je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:35Od čega su tada živjeli ? Svi porodice i djecu imali .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
zato što su homofobni
Cigani indijski su to, Čelik najskuplji u historiji od kako postoji čovječanstvo i ono drzi iste plate, tu niko ne bi smio ni čistačica imati ispod milje. Sindikat jede ****, štrajk je neminovan, sada je opravdano traziti drastičnije povecanje plate jer ovaj u Londonu kupi kajmak kakav nikad nije. A pisam mu se i po toj milji u 2021 godini. Sve dok je ispod 1500 KM je robovlasnistvo.Marsal je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:42Ma rijetko kad pređem 800 ali nemam cure, nemam društva, imam dvojicu komšija pa s njima zasjednem
Eksterna firma što radi sa nama izađe na preko milje, ja isti posao, isti broj sati, još me više ebu jer bolje znam posao i zaradio 770![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Sindikat je kupljen od generalnog. Vodje sindikata imaju obojica oko 2 milje platu i puca mi ku.rac sto se Mehta izivljava nad citavom firmom.avenija je napisao/la: ↑14 avg 2021, 23:17Cigani indijski su to, Čelik najskuplji u historiji od kako postoji čovječanstvo i ono drzi iste plate, tu niko ne bi smio ni čistačica imati ispod milje. Sindikat jede ****, štrajk je neminovan, sada je opravdano traziti drastičnije povecanje plate jer ovaj u Londonu kupi kajmak kakav nikad nije. A pisam mu se i po toj milji u 2021 godini. Sve dok je ispod 1500 KM je robovlasnistvo.Marsal je napisao/la: ↑14 avg 2021, 22:42Ma rijetko kad pređem 800 ali nemam cure, nemam društva, imam dvojicu komšija pa s njima zasjednem
Eksterna firma što radi sa nama izađe na preko milje, ja isti posao, isti broj sati, još me više ebu jer bolje znam posao i zaradio 770![]()
TB

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.