Na instagramu stavlja storije istracaju ga iz varazdina saigraci uz opis nek je sa srecom u maticnom klubu
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
hajde vjerujem ti onda na rijecMostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:34Nema linka, zena i on objavljuju slike na instagram stori, Popara iz Radnika mu pozelio srecu i ostali prijatelji.. udjes kod njega na instagram profil i sve ces vidjeti, ili ne moras jednostavno vjeruj meni![]()

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Sto ne napravimo ekipu sa Hercegovicma kao sto smo nekad imali
Marsel Mace
Tatar Andjusic Peco
Salcin Behram
Mesanovic Zvonic Mrgan Hebibovic
Bogdanović
Klupa: Bobic, (Tarik Isic 2), Alikadic, Zvizdic, Memic, Mandzuka, Puce
Fantastična ekipa

Marsel Mace
Tatar Andjusic Peco
Salcin Behram
Bogdanović
Fantastična ekipa
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Naravno kad sad imamo pare možemo imati i Cimirota kao i MihojevicaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 17:17Sto ne napravimo ekipu sa Hercegovicma kao sto smo nekad imali![]()
Marsel Mace
Tatar Andjusic Peco
Salcin Behram
Bogdanović
Fantastična ekipa
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Odbrana malo jaca od kisele vodeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 17:17Sto ne napravimo ekipu sa Hercegovicma kao sto smo nekad imali![]()
Marsel Mace
Tatar Andjusic Peco
Salcin Behram
Bogdanović
Fantastična ekipa

Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 17:23Odbrana malo jaca od kisele vodeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 17:17Sto ne napravimo ekipu sa Hercegovicma kao sto smo nekad imali![]()
Marsel Mace
Tatar Andjusic Peco
Salcin Behram
Bogdanović
Fantastična ekipa![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Pisalo se da je Šerbečić slobodan, a ranije se dovodio kao moguće pojačanje Veleža.
Ima li neko kakvih saznanja.
Realnost je da nam fali stoper, ostale pozicije su popunjene i nema smisla gomilati igrače.
Ima li neko kakvih saznanja.
Realnost je da nam fali stoper, ostale pozicije su popunjene i nema smisla gomilati igrače.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ti zadovoljan sa zajmovicem i netreba napadac????
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Sto si se svezao Zajmovicu, jako dobar igrač, samo je malo previše leđima okrenut golu al sve ostalo dobro, dao jako jako bitan gol Aeku i sad u Bijeljini. Za sada nije imao lošu utakmicu.
Georgijevic ne igra kako smo zimus očekivali al opet ove sezone je dao dva gola, dat će ih sigurno još, nije los kao drugi napadač.
Uvijek može bolje ali je i ovo jako korektno
Pozz
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Zadovoljan sam.
Za razliku od prošle godine kada si imao samo Georgijevića, sada imamo 3 napadača.
Zajmović je dobar igrač, jedino je zadnju utakmicu podbacio, i sad bi na osnovu toga trebao reći da nevalja. Dao gol Aeku, prošlo kolo Radniku..šta hoćeš?
Georgijević je igrač koji traži loptu u prostoru, brz, robusan..ja mislim da će on ovu sezonu pročepiti.
Zubanović kao treća opcija nije loš. Bolji je troduplo od onog Čatića iz Travnika.
Volio bih i ja neka imena vidit u Veležu, ali polako.
Lahko je dovesti, treba sve isplatiti. Vidiš li da je većina klubova u strašnim problemima, i pitanje je dana kada će svi krenuti putem Čelika.
Odbrana je jedino u deficitu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
I Zajmović je Hercegovac,roditelji iz Prozora, on u ratu rođen mislim u Belgiji
Ja se nadam da nas Salcin nece napustit bas kad se uigra na polusezoni....to bi bas glupo bilo od kluba da se tako desi...uigra ti se igrac i onda na zimu napusti.
-
- Kontakt:
Pozdrav raja, evo me nazad napokon. Predstavio bih se ko sam ali ukinut ce mi i ovaj account
Zna li iko provjereno kakvi su planovi za pojacanja, hocemo li pokusati dovesti stopera koji ima slobodne papire ili cemo zavrsiti prelazni rok sa ove 2 posudbe?

Zna li iko provjereno kakvi su planovi za pojacanja, hocemo li pokusati dovesti stopera koji ima slobodne papire ili cemo zavrsiti prelazni rok sa ove 2 posudbe?
@Mozak
Po cemu Zubanovic nije los osim po godinama? Pa momak totalno pogubljen na terenu iako je imao relativno uspjesnu karijeru kao junior. Njemu je trenutno Velez prevelik zalogaj i prije dolaska je trebao igrati jednu sezonu u Prvoj federalnoj. Ovako ce dangubiti na klupi a kada dobije priliku igrat ce amaterski kao sto je to vec u dva navrata (mislim da je jednu ili dvije zapoceo) napravio. Zajmovic se skolovao kao krilo, kasnije se transformirao u napadaca. Dosta jak igrac na primanju i u duelima, ali napadac koji ne zna sa glavom i napadac koji se ne zna ubaciti izmedju igraca je napadacki jako limitiran. Mulic i Fajic su bolji napadaci od Zajmovica. Vjerujem opet da ce postici 10+ golova.
Po cemu Zubanovic nije los osim po godinama? Pa momak totalno pogubljen na terenu iako je imao relativno uspjesnu karijeru kao junior. Njemu je trenutno Velez prevelik zalogaj i prije dolaska je trebao igrati jednu sezonu u Prvoj federalnoj. Ovako ce dangubiti na klupi a kada dobije priliku igrat ce amaterski kao sto je to vec u dva navrata (mislim da je jednu ili dvije zapoceo) napravio. Zajmovic se skolovao kao krilo, kasnije se transformirao u napadaca. Dosta jak igrac na primanju i u duelima, ali napadac koji ne zna sa glavom i napadac koji se ne zna ubaciti izmedju igraca je napadacki jako limitiran. Mulic i Fajic su bolji napadaci od Zajmovica. Vjerujem opet da ce postici 10+ golova.
-
- Kontakt:
Meni se Zaimovic svidja zna se uvaliti u prostor ima osjecaj za gol, normalno treba vremena da udje u formu. Ali do sad sto sam vidio svidja mi se, bio sam jako skeptican.
Zubanovic necete mi vjerovati, mislim da je talenat, mlad je i treba mu vremena da se navikne na ovaj nivo fudbala
Kad sam vidio kako mu je tesko oduzeti loptu i kako je cuva u napadu tipa Dzeko a mrsav mlad skroz isto kostur onda sam skonto ima potencijala. Da nabaci koje kilo doce sa vremenom to i da se malo navikne mislim da bi mogli napraviti transfer bombu sa njim. Ni ovcina ni cosic nisu bili to sto jesu kad su tek dosli u Velez a gledaj sad. Mladima je potrebno vrijeme za afirmaciiju, to nisu gotovi igraci.
Druga je stvar sto mi zelimo sad odma rezultate, i nama trebaju pojacanja sto ce odma pokazati kvalitet i donijeti prevagu da bi napravili iskorak u odnosu na proslu sezonu. Ali mislim da Zubanovic nije los i moze biti nesto od njega ako se bude imalo strpljenja.
Fajica smo kesirali 100k maraka u ruke kad smo bili u federalnoj plus plata. sve se vrti oko para normalno da je bolji napadac gotov je produkt platis vise, potencijal platis manje i nadas se bice nesto od njega tako ti i Dinamo radi i sve ekipe sto hoce nesto da zarade.
Zubanovic necete mi vjerovati, mislim da je talenat, mlad je i treba mu vremena da se navikne na ovaj nivo fudbala
Kad sam vidio kako mu je tesko oduzeti loptu i kako je cuva u napadu tipa Dzeko a mrsav mlad skroz isto kostur onda sam skonto ima potencijala. Da nabaci koje kilo doce sa vremenom to i da se malo navikne mislim da bi mogli napraviti transfer bombu sa njim. Ni ovcina ni cosic nisu bili to sto jesu kad su tek dosli u Velez a gledaj sad. Mladima je potrebno vrijeme za afirmaciiju, to nisu gotovi igraci.
Druga je stvar sto mi zelimo sad odma rezultate, i nama trebaju pojacanja sto ce odma pokazati kvalitet i donijeti prevagu da bi napravili iskorak u odnosu na proslu sezonu. Ali mislim da Zubanovic nije los i moze biti nesto od njega ako se bude imalo strpljenja.
Fajica smo kesirali 100k maraka u ruke kad smo bili u federalnoj plus plata. sve se vrti oko para normalno da je bolji napadac gotov je produkt platis vise, potencijal platis manje i nadas se bice nesto od njega tako ti i Dinamo radi i sve ekipe sto hoce nesto da zarade.
Lik je samo jednu utakmicu krenuo od početka, čini mi se protiv Posušja, i odigrao poluvrijeme iznad mojih očekivanja. Ono što sam vidio kod njega je da ima strašan potencijal. Građenjem i načinom igre zaista podsjeća na Džeku. Naravno, dosta rada je pred njim da dokaže svoj potencijal.Neutral je napisao/la: ↑15 avg 2021, 07:50@Mozak
Opet ponavljam, kao treća opcija u napadu, trostruko je bolji od Čatića iz Travnika.
-
- Kontakt:
Trazi se stoper sa slobodnim papirima, daj boze da ga nadju
Ima li tog Pece vise??
-
- Kontakt:
Zar nije zatvoreno od 13 augusta?MostarskiSin je napisao/la: ↑15 avg 2021, 19:08Trazi se stoper sa slobodnim papirima, daj boze da ga nadju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.