Da, sva sreca da nisam medju vama u Kandaharu. Znam da je takvima kao tebi opravdano zatuci nekog jer ne razmislja poput tebe, da ne govorim o kamenovanju gejeva.Pensioner26 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 14:31Tvoje je vidim bitnije. Smiješ ga samo iznijeti na forumu, sreća što živiš i dalje u koliko toliko normalnoj BiH, gdje ljudi znaju normalne moralne vrijednosti. Iznesi ga gdje među masom, podrži svoje prijatelje.PatriceKwedi je napisao/la: ↑14 avg 2021, 14:29Sva sreca pa si neki fizicki radnik, cije misljenje je apsolutno nebitno i nitko ziv ga i nema gdje cuti.Pensioner26 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 14:24
Naravno, po tvojoj priči svaki vjernik je taliban. I pravoslavci i katolici su znači talibani? U šta ti vjeruješ? Vjerovatno si nedefinisan kao pojava. Evo ja sam napredni europejac, živim na zapadu, sa neometanim upražnjavanjem svoje vjere.
Zamisli da obavljas neku javnu funkciju, davno bi bio deportiran.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
🔹
Naprotiv ti desničari kojih sam bio dio je odrastao i ne zanima ih više ovo shvatili su dosta stvari i ne pada im na pamet da rade nešto o sebi pri sebi svi.
Bio sam prisutan na obali.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa onda da ja napišem da ti je tata općio s amidžom, pa da si ti iz te ljubavi nastao, ispravi me ako lažem.PatriceKwedi je napisao/la: ↑14 avg 2021, 14:30Ako je napisao laz, ispravi ga.
Upravo tako, borba preko tastature. Ako ih podržavate, što danas niste otišli u Sarajevo i šetnjom iskazali tu istu podršku? Koji demagozi.
Jel to sad odjednom hadisi i ajeti ne vaze? Ili su pogresno protumaceni jer je Allahova objava ustvari puna zagonetki kao i rijeci poslanika
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
-
- Kontakt:
Meni ovo tvoje ne smeta.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 14:35Pa onda da ja napišem da ti je tata općio s amidžom, pa da si ti iz te ljubavi nastao, ispravi me ako lažem.

🔹
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Super grad, a kao što reče Puhalo, sve im džamije nove?samoposmatram je napisao/la: ↑14 avg 2021, 14:32Isti je to stav, nemoj sebe lagati.Nirton je napisao/la: ↑14 avg 2021, 14:21Nisam planirao da se preselim u grad sa srpskofašističkim stanovništvom, i negatorom genocida kao gradonačelnikom. To što podržavam JEDAN njegov stav, ne znači da podržavam njegove ostale stavove.samoposmatram je napisao/la: ↑14 avg 2021, 14:17
Preseli u Banja Luku pa zivi kao covjek. Povorke ni na vidiku a decembar i januar pun sadrzaja.
Ali ozbiljno Banja Luka je super grad. Nema velikih promjena, ista poltika se vodi godinama. A Vrbas rijeka u odnosu na Miljacku.
- AshburtonG
- Kontakt:
Vi nikako da shvatite da religija nije nikakav faktor u pravnim drzavama. Isto je ili opsovao nekome Boga ili zeleni flomaster za markiranje teksta. To sto vas nesto povrijedi, jer ste povezani s nekim uvjerenjem, ne mora znacit da je to opce uvjerenje ili jos gore, da je to zvanicna ili pravna dogma.
Zbog ovo malo ljudi sto prosetaju pola sata jednom u 365 dana, na forumu se ispise 20 stranica u roku od sat vremena i pola drzave digne na noge. Kakvi smo mi primati i besposlicari.

-
- Kontakt:
Ne sikiraj mi se, ja ih podrzavam svakodnevno. Moj kompic Donnie i ja smo svjesni i ponosni heteroseksualci voljni pomoci nasim sugradjanima kojima bi vi uskracivali ljudska prava.Federer17 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 14:24De mi reci jesi li se smio izvuci iz jazbine u Austriji da podrzis svoje? Nesto vas je malo bilo, koliko vidim. Mora da nisi smio doci... :/
Mozda da se skontas s Donnijem?
Da pitamo admina, koji je poznati imunolog, mikrobiolog i epidemiolog u jednom, ima li kakva vakcina protiv p.ederluka?
Inace jako zabrinjavajuci i upitni stavovi za nekog ko studira medicinu. Jadno nase drustvo kad ce ih danas-sutra lijecit homofobi, u startu bolesne osobe.
1000 policajaca ih "cuvalo".

Da su plate visoke i da su svi na godišnjim, negdje po moru, na festivalima i slično nikog ne bi bolio qrac za kojekakve šetnje, a ovako se lezi kuci i lijece se kojekakve frustracije i nezadovoljstvo drugim stvarima vrijeđajući one što su za i one što su protiv. Davno je to Rambo Amadeus objasnio.
„Nacionalizam je tema za one do 300 evra prihoda mesečno. Njima se servira ta priča. Kada plata pređe 500 evra, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kada pređe 1.000, onda je top-tema zdrava hrana, letovanja i zimovanja, a kada se popne na više od 3.000 onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi“, kaže Rambo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Živijo Alija i bosanska armija 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
I crkve.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 avg 2021, 14:36Super grad, a kao što reče Puhalo, sve im džamije nove?samoposmatram je napisao/la: ↑14 avg 2021, 14:32Isti je to stav, nemoj sebe lagati.
Ali ozbiljno Banja Luka je super grad. Nema velikih promjena, ista poltika se vodi godinama. A Vrbas rijeka u odnosu na Miljacku.
Šta hoćeš da kažeš, budi konkretan?samoposmatram je napisao/la: ↑14 avg 2021, 14:32Isti je to stav, nemoj sebe lagati.Nirton je napisao/la: ↑14 avg 2021, 14:21Nisam planirao da se preselim u grad sa srpskofašističkim stanovništvom, i negatorom genocida kao gradonačelnikom. To što podržavam JEDAN njegov stav, ne znači da podržavam njegove ostale stavove.samoposmatram je napisao/la: ↑14 avg 2021, 14:17
Preseli u Banja Luku pa zivi kao covjek. Povorke ni na vidiku a decembar i januar pun sadrzaja.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Yebeni cirkus. Zatvorili grad zbog stotinjak gejića i 50ak vehabija. Prvo što je subota i mnogo ljudi i dalje ima neodloživih obaveza, vjerovali ili ne. Drugo što je SFF sedmica i vjerovatno su mnogi odustali da dođu za vikend zbog ovoga.
Normalna raja opet pokazala da ih boli neka stvar i za jednim i za drugim. Svaka čast Sarajevo.
Normalna raja opet pokazala da ih boli neka stvar i za jednim i za drugim. Svaka čast Sarajevo.

Slažem se. Jako je ružno vidjeti kad krenu skoro skakati jedno po drugom u prepunom objektu. Get a fakin room.feniksptica je napisao/la: ↑14 avg 2021, 12:48Sasvim nepotrebno je vidjeti i muskarca i zenu da se ljube i razmjenjuju njeznosti u javnosti drustvu. Prvi ja se osjecam neugodno kad negdje izadjem s drustvom a neko to radi.
Te se stvari ostavljaju za svoja 4 zida.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Cilj razvratnika je da budu na visokim pozicijama pa tako i u virtuali kakvi su forumi, zato ne iznenađuje da su admin i njegovi bivši i aktuelni podanici p.ederi.
Vjerujem da su umjesto antibot pitanja pri registraciji morali potvrditi ga da primaju u bulju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.