Vjerojatno ni ti nisi svjestan kakvu si glupost napisaoBosniaBoston je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:40Znači treba na glasanje pitanje :”Možemo li kamenovati, ponižavati i diskriminisati LGBT populaciju ili ne?”![]()
demokratski nema šta

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vjerojatno ni ti nisi svjestan kakvu si glupost napisaoBosniaBoston je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:40Znači treba na glasanje pitanje :”Možemo li kamenovati, ponižavati i diskriminisati LGBT populaciju ili ne?”![]()
demokratski nema šta
Demokratija je većina,ja ovdje vidim vecinu protiv LGBT osim par budala...BosniaBoston je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:40Znači treba na glasanje pitanje :”Možemo li kamenovati, ponižavati i diskriminisati LGBT populaciju ili ne?”![]()
demokratski nema šta
Vidis par bolesnih momaka, jedan od njih prelazi sve mjere normalne diskusije. Cekam admina da reaguje.Muki15 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:41Demokratija je većina,ja ovdje vidim vecinu protiv LGBT osim par budala...BosniaBoston je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:40Znači treba na glasanje pitanje :”Možemo li kamenovati, ponižavati i diskriminisati LGBT populaciju ili ne?”![]()
demokratski nema šta
Načekat ćemo se očitoMig_Mig je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:43Vidis par bolesnih momaka, jedan od njih prelazi sve mjere normalne diskusije. Cekam admina da reaguje.Muki15 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:41Demokratija je većina,ja ovdje vidim vecinu protiv LGBT osim par budala...BosniaBoston je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:40Znači treba na glasanje pitanje :”Možemo li kamenovati, ponižavati i diskriminisati LGBT populaciju ili ne?”![]()
demokratski nema šta
Brate tetovski bez uvrede, ali ti si u SDA od rodjenjaavenija je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:46Gdje u Zenici je centrala SDA da se uclanim iduce sedmice ne zajebajem se, hocu da imam clansku i da budem zvanicno clan i protivnik ovih **** SDP, NS, NIpa itd. Ko ne vjeruje ide clanska ovdje odmah po dobijanju, i jos nesto clan sam SDP od 2012 ali nikad nista zadnjih 5 godina nisam obnavljao, zvali zvali ja se nikad nisam odazvao moram li se otici isclaniti prvo tu ili je to zastarilo?
Nadam se posljednja parada u BIH.
Zundo zove te moja okolina
Glup post, bez uvrede.
Kamo sreće, ne ozbiljno hocu da se uclanim jel se trebam isclaniti iz SDP? Nisam 5 godina otisao obnoviti clansku valjda su me izbrisali?Marsal je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:48Brate tetovski bez uvrede, ali ti si u SDA od rodjenjaavenija je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:46Gdje u Zenici je centrala SDA da se uclanim iduce sedmice ne zajebajem se, hocu da imam clansku i da budem zvanicno clan i protivnik ovih **** SDP, NS, NIpa itd. Ko ne vjeruje ide clanska ovdje odmah po dobijanju, i jos nesto clan sam SDP od 2012 ali nikad nista zadnjih 5 godina nisam obnavljao, zvali zvali ja se nikad nisam odazvao moram li se otici isclaniti prvo tu ili je to zastarilo?![]()
Kralju, ovo ti nije Afganistan, nasilje i poziv na nasilje je kazneno djelo. Odluci se, hoces li se pripitomiti ili seli u Kabul. Jos malo i vas je, kazu da pada pod talibansku vlast u roku par dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.