Posao ok,ja sam prvi protiv ove države (ne zemlje al drzave da) i protiv SDA,ali ovo podrzavati i letiti nekakvim EU standardima sa **** je žalost kad znas sta ti je ta EU uradilaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:27Zašto onda baš narod masovno odlazi u EU u potrazi za poslom? Što se ne okrenu braći Arapima?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Srecom turska i saudija su nam bas pomogle u ratu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Fale samp četnici da upotpune ovu melanholičnu atmosferu na chatu.
"We need to suffer. And we need to fight."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A šta je pogrešno u podržavanju osnovnih ljudskih prava? Bar bismo mi Bošnjaci trebali suosjećati sa LGBT zajednicom jer najbolje znamo kako je to kad si potlačen i kad su ti oduzeta sva prava.Muki15 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:29Posao ok,ja sam prvi protiv ove države (ne zemlje al drzave da) i protiv SDA,ali ovo podrzavati i letiti nekakvim EU standardima sa **** je žalost kad znas sta ti je ta EU uradilaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:27Zašto onda baš narod masovno odlazi u EU u potrazi za poslom? Što se ne okrenu braći Arapima?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne znam je l ti stvarno vjerujes u to sto si napisao ili se zaj*bavas. A jos mi je manje jasno sto tebe i tebi slicne pogadja to sto neko podrzava gejeve. Evo ja prvi ih ne podrzavam, ne smatram da se u knjige to treba uvoditi kao nesto normalno, ne smatram da im se treba omoguciti usvajanje djece, itd.. Mislim da to sve vodi na nekim ekstremnijim stvarima (kao sto je npr ona Holivudska glumica koja kaze da ce odgajati svoju djecu kao "ono" do neke godine, pa da posle odluce koji ce pol biti, kao da to biologija vec nije ucinila). Ali mi savrseno sisti mudo sto ce oni danas prosetati ili to sto ih neko podrzava u tome.
U svakom narodu imas one koji su pro-lgbt i anti-lgbt
Mene zanima sta objektivni misle o ucestvovanju trans osoba u sportovima? Odnosno, da definisem. Da li misle da je posteno da neko ko je nekada bio musko ucestvuje u zenskim disciplinama, s obzirom na prednosti muskaraca u pogledu fizionomije?
Koja su im to prava oduzeta?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:33A šta je pogrešno u podržavanju osnovnih ljudskih prava? Bar bismo mi Bošnjaci trebali suosjećati sa LGBT zajednicom jer najbolje znamo kako je to kad si potlačen i kad su ti oduzeta sva prava.Muki15 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:29Posao ok,ja sam prvi protiv ove države (ne zemlje al drzave da) i protiv SDA,ali ovo podrzavati i letiti nekakvim EU standardima sa **** je žalost kad znas sta ti je ta EU uradilaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:27
Zašto onda baš narod masovno odlazi u EU u potrazi za poslom? Što se ne okrenu braći Arapima?

Rade sta hoce.....
Setaju kad hoce....
Protestuju kad hoce.......
I sta im je oduzeto?
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Neandertalci na navijackim tribinama su inace poznati kao prinicljive i visoko inteligentne osobe 

A koja tacno prava zele LGBT osobe ?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Još uvijek ne mogu osnovati porodicu i usvojiti djecu recimo. To jesu prava koja bi svako ljudsko biće trebalo da ima bez obzira na seksualnu orijentaciju.Muki15 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:34Koja su im to prava oduzeta?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:33A šta je pogrešno u podržavanju osnovnih ljudskih prava? Bar bismo mi Bošnjaci trebali suosjećati sa LGBT zajednicom jer najbolje znamo kako je to kad si potlačen i kad su ti oduzeta sva prava.![]()
Rade sta hoce.....
Setaju kad hoce....
I sta im je oduzeto?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
A tipovi kao ti sa foruma su primjeri glupe,konstruktivno glupe i veoma glupe osobe
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
To je super i jedino što valja u našoj zemlji,što manje djece u blizini p.edera bolje za nas i društvoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:36Još uvijek ne mogu osnovati porodicu i usvojiti djecu recimo. To jesu prava koja bi svako ljudsko biće trebalo da ima bez obzira na seksualnu orijentaciju.Muki15 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:34Koja su im to prava oduzeta?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 avg 2021, 13:33
A šta je pogrešno u podržavanju osnovnih ljudskih prava? Bar bismo mi Bošnjaci trebali suosjećati sa LGBT zajednicom jer najbolje znamo kako je to kad si potlačen i kad su ti oduzeta sva prava.![]()
Rade sta hoce.....
Setaju kad hoce....
I sta im je oduzeto?
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- Donnie Darko
- Kontakt:
Iskreno nisam siguran, ali sudeći po društvenim mrežama, vjerovatno traže pravo da mogu guzit muslimane na sred ulice ako im se ćefne. Sa sto vecom bradom bez brkova ako je moguce. Nezz ali mi to zvuci kao dobro objasnjenje pjenjenja
Samo da kazem da naam fali nas Gefufna na ovaj lijepi ljetni dan
Pozivamo se na demokratiju, na vladavinu većine ? Svi reže na Dodika kad kaže istinu, da smo sluge i poslusnici, okupirana država koja provodi zakone bez volje većine u svom narodu.
Isti ti su nametnuli homoseksualnost pod normalno, sama činjenica da tu manifestaciju osigurava hiljadu policajaca govori nam o tome da je nametnuta, da nema podršku medju ljudima.
Nisu ugrožena prava radnika ? Trudnica ? Invalida? Bolesnima ? Penzionerima ? Svi smo mi ugroženi u ovoj zemlji samo što ovaj **** lobi štiti sistem, promoviše i podržaje dok ove druge isti taj sistem uništava i raseljava po bijelom svijetu i to planski, sistemski, po istim instrukcijama.
Isti ti su nametnuli homoseksualnost pod normalno, sama činjenica da tu manifestaciju osigurava hiljadu policajaca govori nam o tome da je nametnuta, da nema podršku medju ljudima.
Nisu ugrožena prava radnika ? Trudnica ? Invalida? Bolesnima ? Penzionerima ? Svi smo mi ugroženi u ovoj zemlji samo što ovaj **** lobi štiti sistem, promoviše i podržaje dok ove druge isti taj sistem uništava i raseljava po bijelom svijetu i to planski, sistemski, po istim instrukcijama.
Isto tako je ovaj/ova što je danas držao/držala govor visoko inteligentna osoba.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znači treba na glasanje pitanje :”Možemo li kamenovati, ponižavati i diskriminisati LGBT populaciju ili ne?”
demokratski nema šta

demokratski nema šta
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], L-Train, VolimBiH96 i 8 gostiju.