A gle ovih nesretnica kojima je mozak ispran da moraju biti pokrivene da se vehabiji iz susjedne kuce ne bi digao na nju
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
E ne vjerujem
A to je kao da kazes zasto Bog nije napravio drustvo bez karcinoma? Sunovrat si u zutalji pa postoje i nemamo problem sa tim sve dok se ne okupe i podju propagirati vrijednosti heroina.
Nismo bitni ni ti ni ja, a pitanje sam ti postavio samo da bih te mogao lakse razumjet kao sugovornika jer ti kazesNirton je napisao/la: ↑14 avg 2021, 12:16Zašto sam ja kao ja bitan u ovoj priči?Uostalom, kada bi tako bilo moje dijete ima 20 godina i valjda zna svojom glavom odlučiti šta želi u životu, i ko ga privlači. Nemam ja tu šta reagirat.Marsal je napisao/la: ↑14 avg 2021, 12:10Odg ću ti na post ali ne mogu odmah.Nirton je napisao/la: ↑14 avg 2021, 11:59Ako meni odgovaraš: Dijete gayeva bi se vjerovatno odgajalo prema njihovim principima, išlo bi na parade itd. Isto kao što malo dijete vidi od roditelja kako klanja pa stane pored njega i glumi kao da klanja. Naravno znam i slučajeva gdje su roditelji vjernici(čak i efendije), a djeca potpuno suprotno od toga. Tako bi možda slučajno od nekog gaya i bilo hetero, ali mislim da je više moguće da se desi slučaj gore.
Dotad samo da te pitam. Danas sutra se oženiš, dobiješ dijete i ono ti kad napuni 20 godina kaže da ga privlači isti spol.
Kakva je tvoja reakcija?
da, djeca imitiraju roditelje dok sami ne razviju sposobnost odlucivanja.Dijete gayeva bi se vjerovatno odgajalo prema njihovim principima, išlo bi na parade itd. Isto kao što malo dijete vidi od roditelja kako klanja pa stane pored njega i glumi kao da klanja.
i prakticki pobijes sam sebe jer shvatas da je svaki covjek individua za sebeNaravno znam i slučajeva gdje su roditelji vjernici(čak i efendije), a djeca potpuno suprotno od toga. Tako bi možda slučajno od nekog gaya i bilo hetero, ali mislim da je više moguće da se desi slučaj gore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.