nek si im rekao
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nek si im rekao
Odg ću ti na post ali ne mogu odmah.Nirton je napisao/la: ↑14 avg 2021, 11:59Ako meni odgovaraš: Dijete gayeva bi se vjerovatno odgajalo prema njihovim principima, išlo bi na parade itd. Isto kao što malo dijete vidi od roditelja kako klanja pa stane pored njega i glumi kao da klanja. Naravno znam i slučajeva gdje su roditelji vjernici(čak i efendije), a djeca potpuno suprotno od toga. Tako bi možda slučajno od nekog gaya i bilo hetero, ali mislim da je više moguće da se desi slučaj gore.
To se ne moze desit ako se ispravno dijete odgaja. Citaj malo bolje **** te.Marsal je napisao/la: ↑14 avg 2021, 12:10Odg ću ti na post ali ne mogu odmah.Nirton je napisao/la: ↑14 avg 2021, 11:59Ako meni odgovaraš: Dijete gayeva bi se vjerovatno odgajalo prema njihovim principima, išlo bi na parade itd. Isto kao što malo dijete vidi od roditelja kako klanja pa stane pored njega i glumi kao da klanja. Naravno znam i slučajeva gdje su roditelji vjernici(čak i efendije), a djeca potpuno suprotno od toga. Tako bi možda slučajno od nekog gaya i bilo hetero, ali mislim da je više moguće da se desi slučaj gore.
Dotad samo da te pitam. Danas sutra se oženiš, dobiješ dijete i ono ti kad napuni 20 godina kaže da ga privlači isti spol.
Kakva je tvoja reakcija?
Isto sam pomislio, mora žena napraviti ručak, spremiti kuću i dočekati svog supružnika.
Zašto sam ja kao ja bitan u ovoj priči?Uostalom, kada bi tako bilo moje dijete ima 20 godina i valjda zna svojom glavom odlučiti šta želi u životu, i ko ga privlači. Nemam ja tu šta reagirat.Marsal je napisao/la: ↑14 avg 2021, 12:10Odg ću ti na post ali ne mogu odmah.Nirton je napisao/la: ↑14 avg 2021, 11:59Ako meni odgovaraš: Dijete gayeva bi se vjerovatno odgajalo prema njihovim principima, išlo bi na parade itd. Isto kao što malo dijete vidi od roditelja kako klanja pa stane pored njega i glumi kao da klanja. Naravno znam i slučajeva gdje su roditelji vjernici(čak i efendije), a djeca potpuno suprotno od toga. Tako bi možda slučajno od nekog gaya i bilo hetero, ali mislim da je više moguće da se desi slučaj gore.
Dotad samo da te pitam. Danas sutra se oženiš, dobiješ dijete i ono ti kad napuni 20 godina kaže da ga privlači isti spol.
Kakva je tvoja reakcija?
Šta onda preostale 3 da rade?
zato ima samo 223k pratilaca, nek je pola iz bih golemo jeNirton je napisao/la: ↑14 avg 2021, 12:12Zašto se konstatno spominje yebeni Pezić na ovoj temi, i uzima kao neki lider muslimana u BIH? Rekao bih da 95% vjernika u BIH ne podržava Pezića i njegove stavove, te da se uopšte ne vole te ,,vehabije". Te ,,vehabije" su sigurno plaćeni za to što rade, i njihovi stavovi se graniče sa zdravom pameću. To nije ogledalo Islama i islamskih stavova,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.