Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
Mada, razumijem zašto su vehabije protiv istospolnih brakova. Ipak u kuranu nigdje ne piše da smiju ošamarit, i ubit nimet u mužu ako je neposlušan.
I ja bih realno bio da sam na njihovom mjestu.
I ja bih realno bio da sam na njihovom mjestu.
Pa da pe.deri usvoje dijete, sumnjam da bi to dijete bilo heteroseksualac. To su njihova djeca i mogu ih odgajati kako hoće.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- Marsal
- Kontakt:
A kako se to dijete odgaja da bude gay?
Da je tako, onda ne bi bilo gayeva jer bi hetero parovi odgojili svoju djecu da i ini budu hetero?
Da je tako, onda ne bi bilo gayeva jer bi hetero parovi odgojili svoju djecu da i ini budu hetero?

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Odakle nekom uopce pravo da odlucuje za drugog ili da mu namece svoje stavove? Kakav je to mentalni sklop? Kozojeba je mozda 10% i oni bi kreirali javno mnijenje po sebi?!
🔹
Navodno zbog dominantne majke mnogi dječaci postaju gay a djevojčice kad odrastaju bez oca. Navodno
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
- Fantasista
- Kontakt:
Ispade da su gejeve odgojili gejevi
neka meće gdje ko hoće, ne tiče me se

neka meće gdje ko hoće, ne tiče me se
- Marsal
- Kontakt:
Više se bojim ovih likova nego svih LGBT pripadnika svijeta.
Muamer Topalović pobio ljude jer slave Božić, Haris Čaušević digao Bugojno u zrak i ubio mladog policajca, u Travniku 2 pol službenika stradala od eksplozija koje su ovi ljudi postavili.
Nisam nikad čuo da je gay napao na državu i ubijao njene najhrabrije sinove.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Vazda bi se prije družio sa LGBT+ osobama, nego sa vehabijama.
I svi bi.
I svi bi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ako meni odgovaraš: Dijete gayeva bi se vjerovatno odgajalo prema njihovim principima, išlo bi na parade itd. Isto kao što malo dijete vidi od roditelja kako klanja pa stane pored njega i glumi kao da klanja. Naravno znam i slučajeva gdje su roditelji vjernici(čak i efendije), a djeca potpuno suprotno od toga. Tako bi možda slučajno od nekog gaya i bilo hetero, ali mislim da je više moguće da se desi slučaj gore.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Povorka bluda i nemorala i onda im dodaš zatucane vehabije smak svijeta je sve bliži.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Ja ti garantiram da od ovih sa slike, barem su dvojica homoseksualci. To tako ide. Iz straha koriste napad kao oruzje. Slicno kao pedofili sto se cesto skriju u crkvu, pa napadaju djecu.Marsal je napisao/la: ↑14 avg 2021, 11:58Više se bojim ovih likova nego svih LGBT pripadnika svijeta.
Muamer Topalović pobio ljude jer slave Božić, Haris Čaušević digao Bugojno u zrak i ubio mladog policajca, u Travniku 2 pol službenika stradala od eksplozija koje su ovi ljudi postavili.
Nisam nikad čuo da je gay napao na državu i ubijao njene najhrabrije sinove.
🔹
Sarajevo nije Rijad.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nema ti to puno veze sa godinama.
Donnie, coelho, Epidaurus i ostala trol postava klaunova ponovno vrijeđa ostale na vjerskoj osnovi. Doduše, samo to i znaju.
Hajd sve al ljudi su napravili STRANKU halooooo STRANKU 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nema nista ljepse nego staviti u lijepo i zgodno zensko. Oni koji to nikada nisu osjetili su upravo i postali gejevi.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Veći sam ja vjernik od ovih spodoba na fotografiji.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.