[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zagor je napisao/la:Samo da nam Obuća dođe !!!
[youtube][/youtube]
Znači, već dugi niz godina Željezničar je po upravi i stanju u klubu miljama ispred nas. E pa ne znam koliko je puta Željezničar izašao u evropu u zadnjih 7-8 godina, a koliko FK Sarajevo. Ti znaš valjda pa ćeš mi reči ! Stanje u klubu. Jel ti to fakat misliš da je kod njih situacija toliko bolja ? Pa ovaj isti Žujo i kompanija su ih prije nekoliko godina odveli u propast. Sad što njima ne smeta to što ih on opet pravi budalama je već druga stvar. Fazon je što je kod nas sve izašlo u javnost i neka je. Previše smo bili euforični sa prošlom upravom. Za razliku od nas kod komšija se mnoge stvari meću pod tepih, ali neće ni to dovijeka.mrzim selju je napisao/la:Po upravi i po stanju u klubu...
Ma ne govorim o Europi, nije uprava izlazila u Europu...formance je napisao/la:Znači, već dugi niz godina Željezničar je po upravi i stanju u klubu miljama ispred nas. E pa ne znam koliko je puta Željezničar izašao u evropu u zadnjih 7-8 godina, a koliko FK Sarajevo. Ti znaš valjda pa ćeš mi reči ! Stanje u klubu. Jel ti to fakat misliš da je kod njih situacija toliko bolja ? Pa ovaj isti Žujo i kompanija su ih prije nekoliko godina odveli u propast. Sad što njima ne smeta to što ih on opet pravi budalama je već druga stvar. Fazon je što je kod nas sve izašlo u javnost i neka je. Previše smo bili euforični sa prošlom upravom. Za razliku od nas kod komšija se mnoge stvari meću pod tepih, ali neće ni to dovijeka.mrzim selju je napisao/la:Po upravi i po stanju u klubu...![]()
Neću više pisati o komšijama na ovoj temi, ali morao sam ti odgovoriti ! Nije sve tako kako izgleda !
Ali je bila na čelu kluba u momentu kada je klub izlazio i pružao dobre igre u evropi. Činjenica koja se ne može zanemariti !mrzim selju je napisao/la:Ma ne govorim o Europi, nije uprava izlazila u Europu...
Ovaj "pravi navijac" koji je to napisao pojma nema.Za ovaj period od dugo godina cemo uzet period od 2004-2010 Vi ste u tom periodu u Europu izasli jedan put, i osvojili jednu titulu. Mi smo u istom periodu izasli u europu 4 ili 5 puta i osvojili jednu titulu i jedan kup i imali smo dosta uspjeha u Europi(Cluj,Besiktas,Kjev su najveci).BegAx je napisao/la:Citiram:
"Klub nam je grozan, al realno gledajuci, seljina uprava je daleko ispred nase i klub kao cjelina je daleko ispred naseg, vec dugo godina, trebat ce nam dugo da se vratimo, evropa je nemoguca sa ovim stanjem, meni je cilj sredina tabele."
PRAVI navijac Sarajeva
Tvoji potpisi me ne zanimaju...
nezaboravno pogotovo sto smo tu noc bili na tekmi a kone na koncertu LJUBE ALICICAZagor je napisao/la:Samo da nam Obuća dođe !!!
[youtube][/youtube]
ma tu je Obuca,ali mojne njega,pitaj piletaFCS-FCS je napisao/la:nezaboravno pogotovo sto smo tu noc bili na tekmi a kone na koncertu LJUBE ALICICAZagor je napisao/la:Samo da nam Obuća dođe !!!
[youtube][/youtube]
moram avog havera "nikad izvini" pitati jel gledo evropsku tekmu (naravno i pobjedu) ili interplanetarni koncert
taj ti je cipelic dao vise golova u predkolima euro takmicenja nego lazo (cuj lazo) u nk bager...a fol se kunete u ganje...smijesno do bolaMandrak je napisao/la:Koji je ovo put da se Obuca vraca na koševo?? jedno deseti sigurnovi postali kao dobrotvorna ustanova, kad igrac nema gdje,onda hajmo na koševo jer tamo vazda može (Obuca,Ihtijarevic,Repuh,Avdic itd
Brate i bracosamosarajvo je napisao/la:Ovaj "pravi navijac" koji je to napisao pojma nema.Za ovaj period od dugo godina cemo uzet period od 2004-2010 Vi ste u tom periodu u Europu izasli jedan put, i osvojili jednu titulu. Mi smo u istom periodu izasli u europu 4 ili 5 puta i osvojili jednu titulu i jedan kup i imali smo dosta uspjeha u Europi(Cluj,Besiktas,Kjev su najveci).BegAx je napisao/la:Citiram:
"Klub nam je grozan, al realno gledajuci, seljina uprava je daleko ispred nase i klub kao cjelina je daleko ispred naseg, vec dugo godina, trebat ce nam dugo da se vratimo, evropa je nemoguca sa ovim stanjem, meni je cilj sredina tabele."
PRAVI navijac Sarajeva
Tvoji potpisi me ne zanimaju...
Ako bi uzimali period od 10 godina tu ste vi bolji zahvaljujuci zlatnim godinama,2000,2001,2002 i 2003.
AKo uzimamo kompletan posljeratni period onda smo tu negdje..
Da mi je znati kakav je ovo "pravi i realni" navijac Sarajeva....
Vidim cim te neko ubije argumentima ti ko ckapi bjezis...aa sta prica...paaaa prica o nekom mandraku koji je najbolji haver sa lazom i da zajedno cekate lovu od klocka pa plus da si se nasmijan rodio...pa plus da buncas u snu o nakim bagerima pa te vodili u GP BOSNU da vidis iste..da te ne prekine srceMandrak je napisao/la:Šta prica Žujo na tim poslovnim sastancima??FCS-FCS je napisao/la:taj ti je cipelic dao vise golova u predkolima euro takmicenja nego lazo (cuj lazo) u nk bager...a fol se kunete u ganje...smijesno do bolaMandrak je napisao/la:Koji je ovo put da se Obuca vraca na koševo?? jedno deseti sigurnovi postali kao dobrotvorna ustanova, kad igrac nema gdje,onda hajmo na koševo jer tamo vazda može (Obuca,Ihtijarevic,Repuh,Avdic itd
haj se zakuni da ga glavusa ne bi voljela vidjeti na grbi....al nesto vas ne livo iako je kod vas narasto !!!
<Hiros te selami "mandrak" i ofira nam da ste kucni haveride nam koji ekskuzivnu vijest iz prve ruke izbaci, da se svi onako nasmijemo od srca
naravno brate..."manijak ne moze biti svak"HZ_ilidzaa je napisao/la:@FCS-FCS
Mozes ti postavljat milion statistika(u 90% mi bolji) , al ne prima se to njima u mozak...jednostavno ne mogu podnijet...
ps. OK bolji ste u titulama , al vi titule osvajate svakih 10 godina ... nikad niste u KUP Uefa/EL izasli...
nek si nam reko...postujemoDaRtAnJaN je napisao/la:joj obuca dedo, kad je igrao 2002-2003 to je bio njegov vrhunac, bolje mu je nek ne dolazi, sjebat ce jos stvar
Trenutno korisnika/ca: SamoDaKazeem i 71 gost.