miky_hz je napisao/la: ↑13 avg 2021, 18:28
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 avg 2021, 18:18
miky_hz je napisao/la: ↑13 avg 2021, 18:15
Ne place se sa Salcinom "place se" jel smo dobili kitu u ovoj razmjeni koja je trebala biti.
Ne okrecite pricu
Okrecite ? Ne kontam cemu mnozina

?
Koja je trebala biti ? Pa to su bila nagađanja, nijedan jači portal nije objavio, ja sam dobio takav info, ali očigledno taj dogovor nije ni postojao, jer da ga nismo uspjeli registrovati, sportsport bi prvi poletio da to prenese.
Pa nisi prvi ti koji pise da se se place za njim.Pisalo je portala S.1 npr,i potvrdili momci i na temi Veleza i ovdje.Ne ti ko ti,nit sam vidio da si ti pisao,niti tebe smatram relevantnim svakako za neku takvu info.
Evo sve i da nije bio nikakav dogovor (a bio je ja sam cuo za Radovica npr prije vise od mjesec mogu ti u PP slike poslati info) mi nista pozitivno iz ovoga nemamo.Naprotiv samo smo "pojacali" konkurenta za Evropu. Kako god to izgledalo ali tako je.
Nemojte pokusavati ljude budala praviti.Isto srpska ona propaganda zabluda
Na to se odnosilo, sve jasno.
Cuo sam i ja za Radovića prije otprilike 3 sedmice, tako da vjerujem da si dobio takav info.
Siguran sam da nismo mi nesto syebali u smislu nismo ga registrovali na vrijeme i slicno, nego ocigledno se odustalo od te ideje, a prica se da je i Dudic stopirao njegov transfer u Sarajevo. Otkud znamo, mozda se dogovorio neki drugi bek, spominjalo se dosta imena, evo konkretno prica se da nam je neki ozbiljan bek ponudjen, i da je po Goranovom "ukusu"