AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Evo, kad ljudi krenu srati po svima u klubu, pročitajte i ovo 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- OldFashioned
- Kontakt:
Taj mora da vuče balkanske korijene haaaha... Svi nadrljali radi covida.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
I kakve koristi od toga sto su u minusu "samo" 90 ak mil eura. Klub nikakve koristi od toga nema, dok ce vlasnici imati najvecu korist prilikom prodaje kluba. Negativne konotacije po klub su igraci koji ce otici i koji su otisli zbog plata

- Fantasista
- Kontakt:
Kako je lijepo pročitati da se neko zanima za panjugu Samua, neka ga poklone ako treba.
Čitam za ovog iz Bordoa da je u neki dan u prijateljskoj igrao kao desetka mada najviše vuče na CM.
Čitam za ovog iz Bordoa da je u neki dan u prijateljskoj igrao kao desetka mada najviše vuče na CM.
Podsjećaš me na jednog forumaša

Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Donaruma se moze pohvaliti sada da je dijelio svlacionicu s Castillejom i Messijem,dvije najbolje lijeve noge u univerzumu
I to za Messija nismo sigurniUrbyEmanuelson je napisao/la: ↑12 avg 2021, 18:40Donaruma se moze pohvaliti sada da je dijelio svlacionicu s Castillejom i Messijem,dvije najbolje lijeve noge u univerzumu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A to jemuxa je napisao/la: ↑12 avg 2021, 14:55Podsjećaš me na jednog forumaša![]()

- muha milanez
- Kontakt:
Kardan

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sevket 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Sta se Kessie povrijedio, neki problem sa misicem lijeve noge ili sta vec? Fuuuuck
Samo Milan pusta ponajboljeg i najumornijeg igraca na 0I, dok se drugi odmaraju i spremaju za novu sezonu. Nikad ih necu razumiti, a evo vec dolazi na naplatu ta nasa glupost i nepromisljenost. Samo se mogu nadati da nije ozbiljna povreda i da treba odmarati adekvatno. A cak i to stvara problem klubu i igracu, sad kad sezona treba da pocne i gdje u startu trebas spremne i zdrave igrace i uzimas bodove.
Samo Milan pusta ponajboljeg i najumornijeg igraca na 0I, dok se drugi odmaraju i spremaju za novu sezonu. Nikad ih necu razumiti, a evo vec dolazi na naplatu ta nasa glupost i nepromisljenost. Samo se mogu nadati da nije ozbiljna povreda i da treba odmarati adekvatno. A cak i to stvara problem klubu i igracu, sad kad sezona treba da pocne i gdje u startu trebas spremne i zdrave igrace i uzimas bodove.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa vala odmarao je on kad i ostali preko juna, samo je jedina razlika što je umjesto priprema sa Milanom otišao na pripreme sa reprezentacijom.
Mogao bi biti mjesec dana out, ali sreća pa ide ona reprezentativna pauza odmah poslije prvog kola tako da će propustiti utakmicu-dvije u vrh glave. Ništa strašno, skrpati će se nekako.
Mogao bi biti mjesec dana out, ali sreća pa ide ona reprezentativna pauza odmah poslije prvog kola tako da će propustiti utakmicu-dvije u vrh glave. Ništa strašno, skrpati će se nekako.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Eto šanse za Tonalija da nas još malo nervira 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
On je sam imao zelju da ide na OI. I sad ce propustiti znaci početak sezone plus nema ga u januaru zbog kupa.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
- Kontakt:
To mu je sve zbog umora. Neće to biti tako strašno. A sad je vrijeme za produženje njegovog ugovora kao i Theovog. A ako će čitava sezona zavisiti od igranja ili ne igranja Kessija onda ybg. Mercato se brzo završava a sezona čak i brže počinje tako da moraju ove poslove koje vode brže završavati.
Slazem se s tobom da nije trebao ici ,ali ne moze mu klub zabraniti da ide na OI pogotovo jer je u fazi produzenja ugovora.Kako je krenulo vise ce Kessie igrati za repku nego za Milan ove sezone.Beduin je napisao/la: ↑13 avg 2021, 13:00Sta se Kessie povrijedio, neki problem sa misicem lijeve noge ili sta vec? Fuuuuck
Welcome Adli
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sve se nešto bojim da je to ta Hakanova zamjena, iako momak uopšte prema vokaciji nije desetka. A ne vjerujem ni da je spreman za neku veću rolu u ekipi, što znači da Diaz ostaje starter, a to je još jedan od problema.
Inače mali je interesantan i talentovan, daleko od toga da sam protiv transfera. Ako ništa vrlo zahvalan igrač, koliko vidim može pokriti sve pozicije u vezi.

Inače mali je interesantan i talentovan, daleko od toga da sam protiv transfera. Ako ništa vrlo zahvalan igrač, koliko vidim može pokriti sve pozicije u vezi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Adli je izgleda stigao kao uskoro vjerovatno i Florenzi. To je sve fino ali me je sad pravo strah da nema ništa od prave "desetke" i desnog krila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.