Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Ok, s takvim načinom zaključivanja mogu zaključiti da si jedan od prijašnjih intelekutalaca odavde.
Evo, navijaju ljudi:
Evo, navijaju ljudi:
Navijaci Veleža nisu navikli na masu i ispadanje iz ritma bolje bi navijanje bilo recimo da je na stadionu bilo standardnih 7 hiljada u odnosu na pun stadion.
Uglavnom lijepa noc.
Uglavnom lijepa noc.
-
- Kontakt:
Sad si sve dokazao sa slabim navijanjem manje grupe ljudi u trajanju od nekih 20s
🔹
-
- Kontakt:
Red Army prestati neće nikada
Da voli jedan klub, da voli jedan grad
Samo jedan klub, samo jedan grad
Velež Mostar za tebe živim ja
Da voli jedan klub, da voli jedan grad
Samo jedan klub, samo jedan grad
Velež Mostar za tebe živim ja
Premasovno je gostovanje ovo za BH uslove, nije niko naviknut na ovakav broj u gostima, jer ga niko još nije dostigao.
S obzirom na raštrkanost ljudi po tribinama, sasvim zadovoljavajuće.
Ti druze ko da nikad nisi na utakmici bio , ko je to jos impresionirao navijanjem nakon onakvog razvoja utakmice, ja ga ne vidjeh ?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Tako je , plus nepoznat stadion vecini ljudi ..nemas osjecaj koga da pratis
- Shategabri
- Kontakt:
Tako sam i ja doživio.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 15:07Normalno da ce pokvarit ugodjaj, do poluvremena se i navijalo na istoku i sjeveru, ali nakon treceg i ubrzo cetvrtog gola na sjeveru svi sjedili osim RA naravno, istok takodjer posjedao odma.. dok smo protiv AEKa 90min na nogama stajali i sjever i istok jer smo bili u igri, a nas klasicni mentalitet cim ne ide kako treba sjedi i suti.. nekad bi se u drugom poluvremenu ukljucile obe tribine al to nije dugo trajalo osim na kraju utakmice. Realno. Da nismo primili onaj prvi go atmosfera bi duplo bolja bilaShategabri je napisao/la: ↑13 avg 2021, 14:59Ni ne očekuje niko da grmi cijeli stadion 90 minuta, međutim vas je presjeklo bukvalno u prvim minutama i to je pokvarilo kompletan ugođaj.
Koševo Zapad
Sve u svemu bravo za Velež prvi izlazak u evropu vrhunski, da nije bilo prvog gola ko zna kako bi se završilo.
A sad povratak u ligu gdje ste vec u minusu dosta bodova.
A sad povratak u ligu gdje ste vec u minusu dosta bodova.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koliko ruzno izgleda ona crna rupa RA u citavom tom crvenilu na stadionu. Ne mogu da vjerujem da nemaju vise od 600-700 navijaca.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- The_Target
- Kontakt:
Odlicna stvar sto se ovdje ne prijavljuju i ne pisu navijaci sa tribina, zato sto ne idu na tekme da bi ih neko brojao u kojim su majicama,ne pjevaju da bi neko mjerio decibele i poredio sa nekim drugim navijackim grupama,ne dokazuju svoje emocije u ovoj ucmaloj sredini punoj tastatura huligana i psihopata
Rođeni brato
Veliki broj mlade raje ne slaze se sa tim ultra stilom i tim crnim majicama, o nama veteranima sa tribine / kopa da i ne govorim.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2021, 15:33Koliko ruzno izgleda ona crna rupa RA u citavom tom crvenilu na stadionu. Ne mogu da vjerujem da nemaju vise od 600-700 navijaca.
Tu ne treba svak biti niti moze.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2021, 15:33Koliko ruzno izgleda ona crna rupa RA u citavom tom crvenilu na stadionu. Ne mogu da vjerujem da nemaju vise od 600-700 navijaca.

Nema niko u državi više od 600, 700 navijaca užeg jezgra grupe razlika je što su svi oni koju su došli navijati bili prisutni simpatizeri su svi okolo.
Meni je žao onih navijača koji su ostali bez karte da bi se ove instagramuše mogle uslikati.
Sinoć je postavljen rekord u invaziji navijača u drugi grad i pojedine grupe mogu samo maštati o tome.
Sinoć je postavljen rekord u invaziji navijača u drugi grad i pojedine grupe mogu samo maštati o tome.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Pri rezultatu 0:6
Nakon 7:0
Ne bi ti to shvatio

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nije stvar u uzem jezgru vec u navijacima koji ce navijati bar 90% utakmice. Njih je puno manje i to se jasno vidjelo sinoc.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trebali su i oni obući crvene majice i reć da ih je bilo 5.000, kao što neki rade 

Ocigledno slab mentalitet RA ima.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2021, 16:03Nije stvar u uzem jezgru vec u navijacima koji ce navijati bar 90% utakmice. Njih je puno manje i to se jasno vidjelo sinoc.
RA je navijao cijelu utakmicu, al' slažem se moglo je mnogo bolje bio sam udaljen 20 metara od kopa.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.