Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Desni stoper ovo sto Azpi igra pod Tuchelom.
Beka moze igrati cisto u nuzdi prvenstveno se vidi kao taj desni stoper.
To bi bio ogroman upgrade u odnosu na Apzija sto se tice godina fizikalija i igre sa loptom.
Sa druge strane Azpi je jedan od vodja ekipe jedan od najiskusnijih to je tesko nadomjestiti ali mora i on u penziju nekada.
Problem je sto kada dodje Kounde imamo Danca, Zoumu, Silvu, Azpija, Rudigera i onda Koundea tako da ce neko manje minuta imati.
Iako sa druge strane zbog kolicine utakmica koju ce Celzi igrati i zbog formacije koju igramo treba ovoliko stopera opet neka trojka ce morati biti standardna vecinu vremena.
Isto tako Chalobah se bas dobao Tuchelu iako ce na posudbu receno je klubu da ga ne prodaju.
Beka moze igrati cisto u nuzdi prvenstveno se vidi kao taj desni stoper.
To bi bio ogroman upgrade u odnosu na Apzija sto se tice godina fizikalija i igre sa loptom.
Sa druge strane Azpi je jedan od vodja ekipe jedan od najiskusnijih to je tesko nadomjestiti ali mora i on u penziju nekada.
Problem je sto kada dodje Kounde imamo Danca, Zoumu, Silvu, Azpija, Rudigera i onda Koundea tako da ce neko manje minuta imati.
Iako sa druge strane zbog kolicine utakmica koju ce Celzi igrati i zbog formacije koju igramo treba ovoliko stopera opet neka trojka ce morati biti standardna vecinu vremena.
Isto tako Chalobah se bas dobao Tuchelu iako ce na posudbu receno je klubu da ga ne prodaju.
- wadethegreat
- Kontakt:
Trevoh Chalobah — Super Cup Final:
120 minutes
147 touches
123 completed passes (94.6%)
3/6 long balls
5 clearances
5 interceptions
2 tackles
Prvi u vecini kategorija.
Imao je klimav pocetak i vidi se malo da takticki mu treba pomoc od saigraca ali momak ima mjesta u ovoj ekipi ako ne ove onda sljedece sezone.
Mislim da mu treba jedna posudba u dobru ekipu samo da malo takticki sazrije ostalo sve ima.
120 minutes
147 touches
123 completed passes (94.6%)
3/6 long balls
5 clearances
5 interceptions
2 tackles
Prvi u vecini kategorija.
Imao je klimav pocetak i vidi se malo da takticki mu treba pomoc od saigraca ali momak ima mjesta u ovoj ekipi ako ne ove onda sljedece sezone.
Mislim da mu treba jedna posudba u dobru ekipu samo da malo takticki sazrije ostalo sve ima.
- wadethegreat
- Kontakt:
Black beast se sluzbeno vratio.
Debi tek protiv Arsenala odnosno drugi Debi
Debi tek protiv Arsenala odnosno drugi Debi

Ajde lukaku brate bar 20 golova u epl.
- wadethegreat
- Kontakt:
Thomas Tuchel joking on his press conference when asked about Erling Haaland pursuit: "We tried both Haaland and Lukaku, also we wanted to have Lewandowski as the No.10 behind. Unfortunately, the board didn't listen!”.
Ziyech nece ne operaciju sto je super vijest. Vjerovatno ce za 2 sedmice biti spreman.
Kante ima neki manji problem tako da je i on upitan za Palace.
Iskreno jedini razlog sto sam optimistican sutra je sto je nama trener Tuchel a njima Viera.
Vecina ekipe nije fizicki spremna na 90 minuta sto je bilo ocito u onom padu igre u super kupu.
Strah me sporog starta jer prvih 5 kola nam je brutalno.
Chalobah bi mogao i sutra poceti zbog istog problema.
Nadam se da ce Chilwell i James poceti.
Mozda Odoi na desno krilo Havertz napadac a Werner lijevo.
Ziyech nece ne operaciju sto je super vijest. Vjerovatno ce za 2 sedmice biti spreman.
Kante ima neki manji problem tako da je i on upitan za Palace.
Iskreno jedini razlog sto sam optimistican sutra je sto je nama trener Tuchel a njima Viera.
Vecina ekipe nije fizicki spremna na 90 minuta sto je bilo ocito u onom padu igre u super kupu.
Strah me sporog starta jer prvih 5 kola nam je brutalno.
Chalobah bi mogao i sutra poceti zbog istog problema.
Nadam se da ce Chilwell i James poceti.
Mozda Odoi na desno krilo Havertz napadac a Werner lijevo.
- wadethegreat
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ne kontam čemu sad ovoliko preseravanje oko Lukakuovog povratka u Chelsea. Pa lik osim sto eto voli Chelsea nije ostavio nikakav trag u klubu. Proveo vrijeme na posudbama, mogao se jos prije vratiti ali odlucio da predje ipak u United.
- wadethegreat
- Kontakt:
Koliko smeca u ekipi.
malo me brine sto TT nije veznjaka doveo....fakticki sa 3 centralna veznjaka igramo na 5 frontova ove sezone, a znajuci koliko se cesto Kova i Kante povrijedjuju bice nam veselo ove sezone....
pi.
Pozdrav forumaši i ljubitelji Chelsea F.C.
Novi sam na forumu. Registrovao se malo zbog tenisa koji zajedno s ocem i pomalo pratim. Inače, Chelsea je bio klub kojeg sam pratio kao klinac. Ostalo mi u glavi još i dan danas onaj Esienov gol protiv Barselone, odnosno promašen penal Terija protiv MU. Neka stara vremena. Već nekoliko godina nisam gledao neku utakmicu. Posao, neki osobni afiniteti su mi ipak veći prioritet.
Povremeno ću doći i ulaziti na forum. Ovaj Chelsea ima potencijala. Upratio sam utakmicicu protiv Citija u Ligi Šampiona. Recite mi, a to me zanima, šta očekujete danas? Odnosno, što me više zanima, kako ćemo proći protiv Arsenala. Definitivno da smo kvalitetniji, ali nikad se ne zna!
I što spomenu "wadethegreat" za ove gore navedene, može li se šta od tog škarta uvaliti njima? Inače, da li ste dragi forumaši zadovoljni ekipom? Naravno, uvijek ima mjesta za napredak. Od ovih sad igrača posebno me zadivio Kante.
Novi sam na forumu. Registrovao se malo zbog tenisa koji zajedno s ocem i pomalo pratim. Inače, Chelsea je bio klub kojeg sam pratio kao klinac. Ostalo mi u glavi još i dan danas onaj Esienov gol protiv Barselone, odnosno promašen penal Terija protiv MU. Neka stara vremena. Već nekoliko godina nisam gledao neku utakmicu. Posao, neki osobni afiniteti su mi ipak veći prioritet.
Povremeno ću doći i ulaziti na forum. Ovaj Chelsea ima potencijala. Upratio sam utakmicicu protiv Citija u Ligi Šampiona. Recite mi, a to me zanima, šta očekujete danas? Odnosno, što me više zanima, kako ćemo proći protiv Arsenala. Definitivno da smo kvalitetniji, ali nikad se ne zna!
I što spomenu "wadethegreat" za ove gore navedene, može li se šta od tog škarta uvaliti njima? Inače, da li ste dragi forumaši zadovoljni ekipom? Naravno, uvijek ima mjesta za napredak. Od ovih sad igrača posebno me zadivio Kante.
Neke poslati na pozajmicu,ko nece u rezerve i onda kada istekne ugovor na biro,mene je drinwater razocarao u lesteru je bio odlican,ali poceo se zaebava po londonu.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
dobro nam došao, uživaj i nerviraj se s rajom, šta da ti kažemTenis je napisao/la: ↑14 avg 2021, 09:46Pozdrav forumaši i ljubitelji Chelsea F.C.

Što se današnje utakmice tiče, nadam se da će se to na vrijeme riješiti bar sa 2-3 gola u mreži Palasa. Chelsea se baš muči da zabije više od jednog gola, previše komplikuju u napadu i ne iskorištavaju svoje šanse, nešto što je bilo jako izraženo prošle sezone.
A što se tiče utakmice protiv Arsenala, to se već zna da ćemo tu kiksati jer će ovi odigrati utakmicu sezone protiv nas.
- wadethegreat
- Kontakt:
Iskreno ja sam se malo zabrinuo.
Havertz je odigrao u super kupu 120 minuta tako da razumljivo na klupi.
Kantea nema zbog povrede.
Azpi na desno beku.
Werner u vrhu napada ne znam iskreno ali eto vidjet cemo.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ebiga pola ekipe nespremno neke povrede i onda tih 120 minuta nas je zajebalo u super kupu.
Mora se dobiti danas taman omladinci igrali. Prvaci ovakve utakmice rjesavaju tako da odmah na pocetku mini test.
Prvih 5 kola ako prezivimo sa solidnim bodovnim saldom imamo sanse da budemo u borbi za titulu.
Jedva cekam puni sastav sa Lukakuom kao slag na tortu.
Mora se dobiti danas taman omladinci igrali. Prvaci ovakve utakmice rjesavaju tako da odmah na pocetku mini test.
Prvih 5 kola ako prezivimo sa solidnim bodovnim saldom imamo sanse da budemo u borbi za titulu.
Jedva cekam puni sastav sa Lukakuom kao slag na tortu.
Sretno momcima 

Kojom magijom Palace uspjeva zadrzat Zahu ovolike godine
jos sad Vieira trener taman se rijesili Hodgsona misli covjek ne moze gore kad ono hoce da se bore za opstanak.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Pensioner26
- Kontakt:
Ljudstvo može li link?
Sretno nam. Do novih pobjeda.
Sretno nam. Do novih pobjeda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.