FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bio je dugo slobodan igrač, u periodu dok smo mi imali samo, tek oporavljenog Pidru na lijevom bekuShategabri je napisao/la: ↑13 avg 2021, 14:01Mi smo njega trebali pokupiti direktno iz Radnika, al naši stručnjaci.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kaže navijač Veleža da je Radović trebao u Sarajevo ali da ga nismo uspjeli registrovati do 12h.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zato su oni registrovali Salcina odmah,a ostao im je i Radovic kako stvari stoje.Dobar posao za njih.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije dao Velez. Dogovorili se bili nasi s njim i menadzerom, on trazio od Veleza slobodne papire zauzvrat da im oprosti premije i ne znam jos nesta sta su mu duzni bili para... Velez nije pristao.
Pare od Kovacevica jos nisu uplacene, predata je tuzba FIFA-i...
P.S. Nema nikakve veze sa registracjiom.
Zadnja izmjena: revolt, dana/u 13 avg 2021, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa mi ne možemo registrovati Lazića koji je tu 2 mjeseca, gdje ćemo Radovića za dan.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A eto sa Pidrom smo bas usrećeni…MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 avg 2021, 14:13Možda je i bolje, nemamo sreće sa tim lijevim bekovima iz Veleža. Jer koliko se sjećam i onaj Letić prije nego je došao kod nas, igrao je za Velež.

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Letić od svih klubova u kojima je igrao, samo je kod nas bio loš. Upravo zahvaljujuci igrama u Veležu i prodao se u Zilinu, sa kojom je bio prvak Slovačke i igrao Evropu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 avg 2021, 14:13Možda je i bolje, nemamo sreće sa tim lijevim bekovima iz Veleža. Jer koliko se sjećam i onaj Letić prije nego je došao kod nas, igrao je za Velež.
Imamo najjaču upravu na dunjaluku : 

- feniksptica
- Kontakt:
Pa ako su svi klubovi morali zavrsit do 12h onda ni TC nije uspjela rijesit Tomasevica..il to zavisi od kantonalnih saveza
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Shvatite da nije bitno kad zavrsava prijelazni rok
Prijelazni rok se samo gleda ako planiras dovesti nekoga za koga ces platiti obestecenje
A igrace koji su slobodni i bez kluba mozes dovesti kada hoces i kad nije prijelazni rok
Znaci moze u po novembra
Isto vazi i za posudbe
Znaci to da ga nismo uspjeli na vrijeme registrovati je velika glupost
Prije bi rekao da je ovo tacno sto je momak gore napisao da ga Velez nije htjeo pustiti na posudbu
Prijelazni rok se samo gleda ako planiras dovesti nekoga za koga ces platiti obestecenje
A igrace koji su slobodni i bez kluba mozes dovesti kada hoces i kad nije prijelazni rok
Znaci moze u po novembra
Isto vazi i za posudbe
Prije bi rekao da je ovo tacno sto je momak gore napisao da ga Velez nije htjeo pustiti na posudbu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Pa i Real je tako koji ono igrač bi, De Gea jel, fax kasnio

#pratimonajbolje
Koševo Zapad
- NisamInSajder
- Kontakt:
Otkud to da se do 12:00 mogu registrovati igrači ?
@NajvecaRadosti Posudba se tretira kao transfer, tako da ona jedino može biti odrađena u toku prijelaznog roka.
@NajvecaRadosti Posudba se tretira kao transfer, tako da ona jedino može biti odrađena u toku prijelaznog roka.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ne vidim što bi ako nije u pitanju dogovor Salčin - Radović.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 avg 2021, 14:23
**** piše
Danas se mladi fudbaler Sarajeva Đani Salčin pridružio svom nekadašnjem klubu Veležu u kojem će igrati na posudbi, a kako smo uspjeli saznati, dio dogovora između dvije ekipe uključuje i prelazak bočnog fudbalera Veleža Slaviše Radovića na Koševo.
Koševo Zapad
Nisi upravu,posudba se racuna kao transfer igraca,s obzirom da se radi o igracu koji ima ugovor do ovog datuma kad je kraj prelaznog roka.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 avg 2021, 14:23Shvatite da nije bitno kad zavrsava prijelazni rok
Znaci moze u po novembra
Isto vazi i za posudbe
I nemozemo ni mi dovoditi sve slobodne igrace,npr igrac kojem sutra istekne ugovor se nebi mogao registrovati jel mozes dovesti samo slobodne igrace koji su slobodne papire dobili prije danasnjeg dana tj do danas
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Shategabri
- Kontakt:
Pa meni je glupo da se dogovoriš za razmjenu i oni registruju a mi ne. Pa to bi baš bilo debilno!
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ovo drugo znam.miky_hz je napisao/la: ↑13 avg 2021, 14:34Nisi upravu,posudba se racuna kao transfer igraca,s obzirom da se radi o igracu koji ima ugovor do ovog datuma kad je kraj prelaznog roka.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 avg 2021, 14:23Shvatite da nije bitno kad zavrsava prijelazni rok
Znaci moze u po novembra
Isto vazi i za posudbe
I nemozemo ni mi dovoditi sve slobodne igrace,npr igrac kojem sutra istekne ugovor se nebi mogao registrovati jel mozes dovesti samo slobodne igrace koji su slobodne papire dobili prije danasnjeg dana tj do danas
Ovo prvo nisam znao,mislio sam da se ne gleda kao transfer kad je posudba u pitanju
Jbg,steta onda
Meni je drago sto imamo najsposobniju upravu koja sve na vrijeme bez sekunde kasnjenja rijesi
Takodjer drago mi je sto cu jos najmanje 4 mjeseca imati priliku gledati Selmira Marcela Pidru

Samo jos cekam komentare
"Je.bo Slavisu,nije kakav igrac"
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 13 avg 2021, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Suplja je to za registraciju rok je do veceras
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, robertkosar, skoJaa, Vanja8 i 65 gostiju.