English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ako se uklopi Lukaku u ekipu i Werner digne nivo igre Chelsea je glavni kandidat za titulu, u suprotnom ovo je tezak promasaj Chelseaja.
City pokušava dovesti Kanea nakon što je istresao za onog panja 117 mil,nešto mi govori da će Uefa opet morati češljati knjige u Cityu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako se meni javi ova Tea iz Sarajeva, možda je i ****.
U suprotnom..... neće se javit sigurno.

Nisu ispred Citya nikako. Tu su negdje sa Unitedom.
Ako City dovede Kejna, prvak je odlučen. U suprotnom, mogu se United i Čelzi potući s njima.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Arsenal igra noćas, idemo na 1 mjesto.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Arsenal je postao toliko los u kontinuitetu da ih vise nije zanimljivo ni sprdati
Don't believe the hype.
Jel joj puno ime Teodora
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne da ja znam.Brokula je napisao/la: ↑13 avg 2021, 08:57
Jel joj puno ime Teodora
Plava, 24 godine.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Moj kratki osvrt uz pocetak NBA sezone:
Najbolji start ce imati Liverpool.
City ce se prikljuciti nesto kasnije. I osvojiti.
Utd i Chelsea ce razocarati. Tuchel i Ole su u Novembru bivsi.
Arsenal i Tottenham po principu toplo hladno. Blizu lige prvaka.
Najbolji start ce imati Liverpool.
City ce se prikljuciti nesto kasnije. I osvojiti.
Utd i Chelsea ce razocarati. Tuchel i Ole su u Novembru bivsi.
Arsenal i Tottenham po principu toplo hladno. Blizu lige prvaka.
4-IN-A-ROW
I opet ce dobit drakonsku kaznu
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Ne mogu vjerovat da jos uvijek ima poluidiota koji se upecaju na postove sesirdjije iz Augsburg lige.
Taj udje 3min na forum i na par tema baci trolovske postove kao udicu hejterskim poluidiotima.
Taj udje 3min na forum i na par tema baci trolovske postove kao udicu hejterskim poluidiotima.
4-IN-A-ROW
- Chapman1886
- Kontakt:
Propalom igraču van diku nagurali novi digoročni ugovor.. I onda će opet kmečanje na sudijei. Fa kako ih zakidaju,a nezakidaju oni sami sebe ugovorima ovakvim za propale fudbalere ko van dijk i tijago
Samo Sloboda | COYG
Ne znam kako nisu shvatili da im Engleske "zvjezdice" ne mogu pomoci u osvajanju toliko zeljenog trofeja. Sterling, Grealish, Kane, Foden, nisu dovoljno dobri za to. Ne bi me cudilo i da ligu zijane, United i Chelsea ce biti opasna prijetnja.
United sa onom oyebinom od trenera moze biti prijetnja za 3.,4. mjesto.
-
- Kontakt:
Leicester uzeo Vestergaarda. Arsenal će imati bar nekakvu konkurenciju za titulu i neće nam biti dosadno.
City minimalno sa 10 bodova razlike osvaja titulu. Niko im nije blizu, posebno u ligi gdje se igraju 38 utakmice. Bit ce zanimljivo pratiti borbu za drugo mjesto izmedju Uniteda i Chelsea. Liverpool bi trebao biti cetvrti. Razocaran sam transfer politikom Redsa, ocigledno vlasnik ne zeli dati novac na pojacanja.
- Shategabri
- Kontakt:
Od teletabisa emira se može očekivati da činjenice naziva hejterskim postovima jer je lik ograničen ko balkon.City je svake sezone pod istragama od strane Uefe i kažnjeni nekoliko puta ne vidim razlog da to opet ne bude slučaj.
Guardiola se do neki dan kleo kako on ne daje za igrače po 100 mil i stalno je upirao prstom na druge klubove i spominjao njihovu potrošnju.
Guardiola se do neki dan kleo kako on ne daje za igrače po 100 mil i stalno je upirao prstom na druge klubove i spominjao njihovu potrošnju.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 13 avg 2021, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa eto ti si 13 godina na forumu pa izjavljujes tako olako da ce United i Chelsea razocarati, da ce Liverpool dobro krenuti pa da ce ga City prestici. Lukaku da ce Diasu u dzep kao da se radi o Krpicu a ne o klasnom napadacu. Ponosan sam na tebe. Reci nam ko ce osvojiti LP da ne pratimo dzaba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.