FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 20 jan 2011, 19:20

Samo da nam Obuća dođe !!!
[youtube][/youtube]
8-)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 jan 2011, 19:23

Zagor je napisao/la:Samo da nam Obuća dođe !!!
[youtube][/youtube]
8-)
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 20 jan 2011, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 20 jan 2011, 19:55

mrzim selju je napisao/la:Po upravi i po stanju u klubu...
Znači, već dugi niz godina Željezničar je po upravi i stanju u klubu miljama ispred nas. E pa ne znam koliko je puta Željezničar izašao u evropu u zadnjih 7-8 godina, a koliko FK Sarajevo. Ti znaš valjda pa ćeš mi reči ! Stanje u klubu. Jel ti to fakat misliš da je kod njih situacija toliko bolja ? Pa ovaj isti Žujo i kompanija su ih prije nekoliko godina odveli u propast. Sad što njima ne smeta to što ih on opet pravi budalama je već druga stvar. Fazon je što je kod nas sve izašlo u javnost i neka je. Previše smo bili euforični sa prošlom upravom. Za razliku od nas kod komšija se mnoge stvari meću pod tepih, ali neće ni to dovijeka. ;)

Neću više pisati o komšijama na ovoj temi, ali morao sam ti odgovoriti ! Nije sve tako kako izgleda ! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 20 jan 2011, 20:01

e evo zvao sam ga i znam gdje ce definitivno nece tamo
samo celik ale samo celik ale

mrzim selju
Kontakt:

Post Postao/la mrzim selju » 20 jan 2011, 20:03

formance je napisao/la:
mrzim selju je napisao/la:Po upravi i po stanju u klubu...
Znači, već dugi niz godina Željezničar je po upravi i stanju u klubu miljama ispred nas. E pa ne znam koliko je puta Željezničar izašao u evropu u zadnjih 7-8 godina, a koliko FK Sarajevo. Ti znaš valjda pa ćeš mi reči ! Stanje u klubu. Jel ti to fakat misliš da je kod njih situacija toliko bolja ? Pa ovaj isti Žujo i kompanija su ih prije nekoliko godina odveli u propast. Sad što njima ne smeta to što ih on opet pravi budalama je već druga stvar. Fazon je što je kod nas sve izašlo u javnost i neka je. Previše smo bili euforični sa prošlom upravom. Za razliku od nas kod komšija se mnoge stvari meću pod tepih, ali neće ni to dovijeka. ;)

Neću više pisati o komšijama na ovoj temi, ali morao sam ti odgovoriti ! Nije sve tako kako izgleda ! ;)
Ma ne govorim o Europi, nije uprava izlazila u Europu...
Izgubio sam okladu i moro sam napisat da navijam za selju na temu ljevlje navedenog kvazipolukluba.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 20 jan 2011, 20:12

mrzim selju je napisao/la:Ma ne govorim o Europi, nije uprava izlazila u Europu...
Ali je bila na čelu kluba u momentu kada je klub izlazio i pružao dobre igre u evropi. Činjenica koja se ne može zanemariti !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 20 jan 2011, 20:53

BegAx je napisao/la:Citiram:
"Klub nam je grozan, al realno gledajuci, seljina uprava je daleko ispred nase i klub kao cjelina je daleko ispred naseg, vec dugo godina, trebat ce nam dugo da se vratimo, evropa je nemoguca sa ovim stanjem, meni je cilj sredina tabele."
PRAVI navijac Sarajeva :roll:

Tvoji potpisi me ne zanimaju...
Ovaj "pravi navijac" koji je to napisao pojma nema.Za ovaj period od dugo godina cemo uzet period od 2004-2010 Vi ste u tom periodu u Europu izasli jedan put, i osvojili jednu titulu. Mi smo u istom periodu izasli u europu 4 ili 5 puta i osvojili jednu titulu i jedan kup i imali smo dosta uspjeha u Europi(Cluj,Besiktas,Kjev su najveci).
Ako bi uzimali period od 10 godina tu ste vi bolji zahvaljujuci zlatnim godinama,2000,2001,2002 i 2003.
AKo uzimamo kompletan posljeratni period onda smo tu negdje..
Da mi je znati kakav je ovo "pravi i realni" navijac Sarajeva.... :roll:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 jan 2011, 20:57

Oplakah kad ovo procitah...cuj Dialiba , prekuco nasu ligu na sokeru kamol live...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 jan 2011, 21:17

[youtube][/youtube]
8-)
nezaboravno pogotovo sto smo tu noc bili na tekmi a kone na koncertu LJUBE ALICICA
moram avog havera "nikad izvini" pitati jel gledo evropsku tekmu (naravno i pobjedu) ili interplanetarni koncert

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 jan 2011, 21:21

FCS-FCS je napisao/la:
[youtube][/youtube]
8-)
nezaboravno pogotovo sto smo tu noc bili na tekmi a kone na koncertu LJUBE ALICICA
moram avog havera "nikad izvini" pitati jel gledo evropsku tekmu (naravno i pobjedu) ili interplanetarni koncert
ma tu je Obuca,ali mojne njega,pitaj pileta :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 jan 2011, 21:22

Mandrak je napisao/la:Koji je ovo put da se Obuca vraca na koševo?? jedno deseti sigurno :mrgreen: vi postali kao dobrotvorna ustanova, kad igrac nema gdje,onda hajmo na koševo jer tamo vazda može (Obuca,Ihtijarevic,Repuh,Avdic itd
taj ti je cipelic dao vise golova u predkolima euro takmicenja nego lazo (cuj lazo) u nk bager...a fol se kunete u ganje...smijesno do bola
haj se zakuni da ga glavusa ne bi voljela vidjeti na grbi....al nesto vas ne livo iako je kod vas narasto !!!
<Hiros te selami "mandrak" i ofira nam da ste kucni haveri

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 jan 2011, 21:32

samosarajvo je napisao/la:
BegAx je napisao/la:Citiram:
"Klub nam je grozan, al realno gledajuci, seljina uprava je daleko ispred nase i klub kao cjelina je daleko ispred naseg, vec dugo godina, trebat ce nam dugo da se vratimo, evropa je nemoguca sa ovim stanjem, meni je cilj sredina tabele."
PRAVI navijac Sarajeva :roll:

Tvoji potpisi me ne zanimaju...
Ovaj "pravi navijac" koji je to napisao pojma nema.Za ovaj period od dugo godina cemo uzet period od 2004-2010 Vi ste u tom periodu u Europu izasli jedan put, i osvojili jednu titulu. Mi smo u istom periodu izasli u europu 4 ili 5 puta i osvojili jednu titulu i jedan kup i imali smo dosta uspjeha u Europi(Cluj,Besiktas,Kjev su najveci).
Ako bi uzimali period od 10 godina tu ste vi bolji zahvaljujuci zlatnim godinama,2000,2001,2002 i 2003.
AKo uzimamo kompletan posljeratni period onda smo tu negdje..
Da mi je znati kakav je ovo "pravi i realni" navijac Sarajeva.... :roll:
Brate i braco
Ne padajte vise na vaginalne budalastine..
Nek samo objasne gdju su bili i sta su radili u periodu 2004-2010...i tu je KRAJ
E hajmo sad neki nas statisticar nek postavi nase euro tekme u tom periodu..naravno sa rezultatima i omjerom zabijenih i primljenih golova. Naravno kone ne mogu za tsj period postaviti....N I S T A ili 0 :lol: :lol: :lol:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 jan 2011, 21:35

@FCS-FCS

Mozes ti postavljat milion statistika(u 90% mi bolji :D) , al ne prima se to njima u mozak...jednostavno ne mogu podnijet...

ps. OK bolji ste u titulama(i to u ovoj kriminalnoj vukojebini...dok je Tito bio vidili smo vas) , al vi titule osvajate svakih 10 godina ... nikad niste u KUP Uefa/EL izasli...
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 20 jan 2011, 21:38, ukupno mijenjano 3 puta.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 jan 2011, 21:36

Mandrak je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Koji je ovo put da se Obuca vraca na koševo?? jedno deseti sigurno :mrgreen: vi postali kao dobrotvorna ustanova, kad igrac nema gdje,onda hajmo na koševo jer tamo vazda može (Obuca,Ihtijarevic,Repuh,Avdic itd
taj ti je cipelic dao vise golova u predkolima euro takmicenja nego lazo (cuj lazo) u nk bager...a fol se kunete u ganje...smijesno do bola
haj se zakuni da ga glavusa ne bi voljela vidjeti na grbi....al nesto vas ne livo iako je kod vas narasto !!!
<Hiros te selami "mandrak" i ofira nam da ste kucni haveri
Šta prica Žujo na tim poslovnim sastancima?? :lol: de nam koji ekskuzivnu vijest iz prve ruke izbaci, da se svi onako nasmijemo od srca :mrgreen:
Vidim cim te neko ubije argumentima ti ko ckapi bjezis...aa sta prica...paaaa prica o nekom mandraku koji je najbolji haver sa lazom i da zajedno cekate lovu od klocka pa plus da si se nasmijan rodio...pa plus da buncas u snu o nakim bagerima pa te vodili u GP BOSNU da vidis iste..da te ne prekine srce :o :o :o

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 20 jan 2011, 21:38

joj obuca dedo, kad je igrao 2002-2003 to je bio njegov vrhunac, bolje mu je nek ne dolazi, sjebat ce jos stvar 8-)
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 jan 2011, 21:38

HZ_ilidzaa je napisao/la:@FCS-FCS

Mozes ti postavljat milion statistika(u 90% mi bolji :D) , al ne prima se to njima u mozak...jednostavno ne mogu podnijet...

ps. OK bolji ste u titulama , al vi titule osvajate svakih 10 godina ... nikad niste u KUP Uefa/EL izasli...
naravno brate..."manijak ne moze biti svak"

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 jan 2011, 21:40

DaRtAnJaN je napisao/la:joj obuca dedo, kad je igrao 2002-2003 to je bio njegov vrhunac, bolje mu je nek ne dolazi, sjebat ce jos stvar 8-)
nek si nam reko...postujemo ;)

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 20 jan 2011, 21:47

Tema
AMAR OSIM!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, enzo1, ErosViverosViv, Galantni, Napapijri, PapakIzSa, samoFKS, Varijantas8 i 61 gost.