Znaci, kada ne demantuju ne valja. Kada demantuju, lažu. U biti, ne svidja se nekima sto cuju jer im ne odgovara teorijama koje su culi.
Vrlo je jasno da neko ko daje pare u klub i prije preuzimanja, ko svakodnevno komunicira sa klubom, ima zelju i siguran je da ce preuzeti klub.
S druge strane danas nakon objave ss.ba se ovdje svrsavalo na to kako ovi daju klub za euro. Ono eto sve samo uzmite.
Dakle, covjek koji je vec dao pare za NJIHOV dug, sad eto Nece da njima da euro. Bas logicno. Nema dalje.
Ja shvatam nezadovoljstvo i sve sto se nakupilo poslije gubitka vec osvojene titule, ali mi nije jasno zašto se stvara negativa i izmisljaju price tamo gdje ih nema.
Onaj Pise nema tu Tana nigdje a tanov prvi covjek objavio da potpisuju se ugovori iduce sedmice. Ne shvatam, cemu sirenje laži i na silu negative pored toliko realno negativnih stvari koje se desavaju.
Nadam se da ce se ovo rijesiti a ovi iz Vijetnama su lagali cijelu zimu i proljeće "bit ce, sad ce, evo samo sto nije" i onda kao dignu ruke ali pazi '" bez dugovanja"... Jašta.
Sto se tiče prodaje kove...
Prvo covjek je htio da ide.
Drugo, iz Sarajeva nikad ne bi postao reprezentativac u smislu da brani.
Trece, male su šanse da bi ga ovdje pratili skauti koji prate ligu koju sad igra. Cetvrto, mi smo na dnu ljestvice liga u kojima se proizvode kvalitetni igraci. Peto, sa nasom ligom rade vecinom seoski menageri kojima je najbolja veza turska. Sesto, nas klub nije proizveo igraca koji sad igra ulogu u ligama 7.
Ako zaista mislite da dinamo odbija ponude tek tako jer eto oni znaju odbiti a mi ne znamo, ja ne znam sta da odgovorim. Klub koji ima 14 reprezentativaca koji su ponikli kod njih zna da za svakog igraca ima misteriju. Igraci su svjesni da ih prate veliki timovi a tu je i repka. Liga uređena i kvalitetna, plate dobre.
I onda pogledala sve to oko nas, od zakona o sportu do toga koliko se drzava brine za isti, i pitas se kako oni odbiju a mi ne. Pa u nas sve i jedan igrac razmisljam kako da ode. Ja ne znam kako vi to ne shvatate. Evo fanimo, ugasi se cim dodje ponuda u nadi da ce ici.
Na kraju, kakve god odluke bile uprave i sve sto se desavalo, najveci problem su bile plate. Iste je garantovao NAM i iste nisu isplacivane. Sada opet problem ocito pravi Nam jer pokusava da sto vise izvuce iz kluba iako je istog uvukao u probleme kako uzasnom kontrolom i vođenjem tako i finansiranjem.
Nadam se da ce se ZA DOBRO kluba ovo rijesiti sto prije i da ce Mirvić preuzeti klub. Vrlo brzo bi mi se vratili gdje smo i bili prije godinu dana. S tim da bi ovaj sigurno mnogo vise kontrolisao procese u klubu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli