FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
86
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 230

obrijanopile
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obrijanopile » 12 avg 2021, 21:53

Beton je napisao/la:
12 avg 2021, 21:48
Mene više zabrinjava jedna stvar, a radi se o stadionu Koševo. U dopisu Namove kompanije stoji da je trenutno rukovodstvo još krajem prošle godine bilo upoznato sa njihovim povlačenjem iz kluba pa me zanima zašto je onda par mjeseci poslije toga potpisan ugovor o najmu stadiona ako se znalo da se nema para ni za održiv klub, a da ne pričamo o milionskim investicijama u stadion. O kakvim se političkim igricama radi majke vam se nayebem. Ovako smo plaćali 6000 kiriju, a sad smo sebi natovarili mjesečni teret od barem 15.000.
Mislim da nije ni Namu sve vjerovati. Ima i kod njega i njegovih dosta šupljina u izjavama, kao i kod naše uprave.
Sigurno da ni Ismir ne bi davao pare da nije imao neku garanciju da će preuzeti klub, a sad odjednom se zateže.
I Kasum kaze da su učestvovali u sastanku sad u julu, a oni kažu da su se povukli krajem prošle godine.
Ne zna se ko pije, a ko placa... Pa onda Nam podržava uzimanje stadiona, a povukao si se, kao... Bas puno nelogičnosti...
Evo i oni tebe selame!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 avg 2021, 21:56

fks74 je napisao/la:
12 avg 2021, 21:21
zagorski je napisao/la:
12 avg 2021, 21:12
fks74 je napisao/la:
12 avg 2021, 21:01

Evo prilike za te tvoje, neka sada otkupe upravljačka prava. :salut:
Ja opet ocekujem od tvoje gazdarice sabre da otkupi klub. Pa vise je ona love hajrovala od kluba nego bilo koja legenda.
Nije ona tu bila kada sam ja branio uposlenike, struku i igrače. Ima vas što vam nikada ništa nije valjalo u klubu, uvijek nađete nešto da se pljuje po klubu i igračima. Prebroditi će klub i ovo pa ćete u rupe, sada se samo naslađujte. Proći će ovo sa ili bez ove uprave. Samo ću ti reći da Sabre nije bilo od 1974 -e godine.
Hvala Bogu da je nije bilo inace ko zna da li bi uzeli titulu 1985. i da li bi uopste bili prvoligasi 80-ih.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 12 avg 2021, 21:59

Odlicno je sve ovo obzirom ko je i kako upravljao klubom.
Nazalost, posljedice bi mogle biti jos gore od ocekivanih.
Nadajmo se razvoju situacije u nasu korist ali...
Proklet bio ko halali ovako brutalano izivljavanje papaka nad klubom.
Proklet bio ko je znao, okoristio se i podrzavao ovaj zlocin.
Prokleta bila droljo papanska i svi koji su ucestvovali.
Sve ce proci, nikad se zaboraviti nece.
Do smrti ce vas ovo pratiti.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 12 avg 2021, 21:59

O cemu nasa uprava a i strucni stab razmisljaju? Znaci u sezoni kada moras imati dva u21 igraca u postavi, mi saljemo Đanija u Velez na posudbu???? Ostajemo na Dizdarevicu, Djokanovicu i Sevelju, sta da se neko povrijedi? A Velez upravo ima problema sa tim drugim u21 igracem i zbog u21 golmana su izgubili jednu utakmicu. Đani, igrac koji je polivalentan i moze uskociti na vise pozicija. Pokazao je cak i da moze lijevog beka odigrati sasvim solidno i u kakvoj je Pidro formi ja bih mu davno dao sansu, pogotovo kad Sablic igra sa tri nazad.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 avg 2021, 22:00

Beton je napisao/la:
Mene više zabrinjava jedna stvar, a radi se o stadionu Koševo. U dopisu Namove kompanije stoji da je trenutno rukovodstvo još krajem prošle godine bilo upoznato sa njihovim povlačenjem iz kluba pa me zanima zašto je onda par mjeseci poslije toga potpisan ugovor o najmu stadiona ako se znalo da se nema para ni za održiv klub, a da ne pričamo o milionskim investicijama u stadion. O kakvim se političkim igricama radi majke vam se nayebem. Ovako smo plaćali 6000 kiriju, a sad smo sebi natovarili mjesečni teret od barem 15.000.
Ja vjerujem da je Kasum istinu rekao. Koja bi budala potpisala sporazum za stadion, ako ne znaš kakva ti je budućnost. Oni kažu da su ostavili klub u maju bez duga a već mnogo igrača otišlo zbog dugovanja.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 12 avg 2021, 22:00

Zukanovic je napisao/la:
12 avg 2021, 21:55

:tokralju:
On ce nama jos dosta para u kucu donijeti.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 12 avg 2021, 22:05

Eto nek ga Rakow proda za 5 miliona eura, hajrovat ćemo i mi milion. :bih:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 avg 2021, 22:06

holyman je napisao/la:
12 avg 2021, 21:02

Jbg bratko napisao sam gore "normalan klub sa planom i strategijom", a mi nista od toga nismo/nemamo.
Zivimo od pozajmica koje ce nas doci glave kao sto su kone tek sada shvatile da ih jedan covjek moze doslovno ugasiti, ali to ljudi ovdje ne razumiju.
Imamo ljude u klubu koji rade samo za licni interes, imamo ljude oko kluba tzv. leđende koji rade protiv kluba i jedva cekaju da padnemo, imamo navijace koji se prodaju za keks, imamo igrace koji nisu ni za federalne lige, cast petorici.

Sve objasnjeno bez pisanja 400 str. na pdf. BRAVO !!!
samo bi te pitao jednu i zamolio drugu stvar.
- Da li je i Husref u ovom "ledjenda" ?
- Zamoio bih te: imena,imena tih 5 igraca .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 12 avg 2021, 22:07

obrijanopile je napisao/la:
12 avg 2021, 21:53
Beton je napisao/la:
Mislim da nije ni Namu sve vjerovati. Ima i kod njega i njegovih dosta šupljina u izjavama, kao i kod naše uprave.
Sigurno da ni Ismir ne bi davao pare da nije imao neku garanciju da će preuzeti klub, a sad odjednom se zateže.
I Kasum kaze da su učestvovali u sastanku sad u julu, a oni kažu da su se povukli krajem prošle godine.
Ne zna se ko pije, a ko placa... Pa onda Nam podržava uzimanje stadiona, a povukao si se, kao... Bas puno nelogičnosti...
Nije bio na sjednici u julu, vec 1.6. sto je u biti isto kao sto je rekao i Nam, odmah nakon osvajanja kupa koji se igrao 26.5. Ako je obavijestio klub iza kupa, 26.5. da izlazi, logicno da nije smetljar da se neko ne pojavi na sjednici 1.6. Pa mozda je bas na toj sjednici i rekao da ide.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 12 avg 2021, 22:08

fks74 je napisao/la:
12 avg 2021, 21:34
Pitar6785 je napisao/la:
12 avg 2021, 21:25
Ja se nadam da ce NAM TAN MIRVIC NAC FORMULU DA SE DOGOVORE JER REALNO NIJE VALJDA TAN I MIRVIC TOLIKE BUDALE DA POSUDJUJU PARE BANKROTIRANOJ FIRMI, jedino ako to nije neki plan TANA NAMA MIRVICA DA NAS POVALE U JARAK UZMU BUTMIR PRODAJU NAMIRE SVOJ NOVAC A MI ZAVRSIMO KO ZEPCE LIMORAD ILI CELIK
Sarajevo je milion puta bilo u goroj situaciji nego sada, to znaju stariji navijači. I nisu se ugasili i otišli u najniži rang. Neće ni sada budi siguran.
Ja sam stariji navijac i mogu reci da Sarajevo nikad nije bilo u goroj situaciji ! Jedino mozda 2012-2014 pred dolazak Tana,tad je dug bio veci ali cjelokupna situacija bolja,sa daleko kvalitetnijim ljudima u upravi.
A ako mislis na prijeratni period,nikad ni blizu ovoga nismo bili,bili smo drustveno vlasnistvo,imali smo para 100x koliko su Nam i Tan dali. TAS,Unis,Energoinvest i ostale firme su sipale nemilice pare u Sarajevo.

hotonjskimaher
Kontakt:

Post Postao/la hotonjskimaher » 12 avg 2021, 22:11

Aduka87 je napisao/la:
12 avg 2021, 20:14
Salcin izgleda ode na posudbu u Velez.
Posudjivat ga u jaci klub ja uprave i kurca
Maroon Brothers 1946

bozovic10
Kontakt:

Post Postao/la bozovic10 » 12 avg 2021, 22:11

fks74 je napisao/la:
12 avg 2021, 22:00
Beton je napisao/la:
Ja vjerujem da je Kasum istinu rekao. Koja bi budala potpisala sporazum za stadion, ako ne znaš kakva ti je budućnost. Oni kažu da su ostavili klub u maju bez duga a već mnogo igrača otišlo zbog dugovanja.
Razmisli, mozda je Nam slao pare a dug rastao. Ko zna sta se sve radilo. Nesposobno, direktorica nam pozaposljavala poznanice, rodbinu od poznanica. Oni ne kontaju da Nam moze sta hoce. Moze da vise ne salje pare, moze da trazi 50 miliona eura, moze sta hoce.

YouTrube
Kontakt:

Post Postao/la YouTrube » 12 avg 2021, 22:18

hotonjskimaher je napisao/la:
12 avg 2021, 22:11
Aduka87 je napisao/la:
12 avg 2021, 20:14
Salcin izgleda ode na posudbu u Velez.
Posudjivat ga u jaci klub ja uprave i kurca
Da se razumijemo, i ja sam protiv slanja Salcina bilo gdje. Ali Sarajevo je i sa ovim igrackim kadrom duplo bolje od vrabcica. A klubove je smijesno i porediti. Nisu nam oni ni do clanaka.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 12 avg 2021, 22:25

BordoSarajevo je napisao/la:
12 avg 2021, 21:08
fks74 je napisao/la:
Sanchez1987 je napisao/la:
12 avg 2021, 20:37
Ne znas ko pije ko placa :salut: Hvala Maksume sto si se pojavio da nam objasnis neke stvari,onako usput.
Ko su njegovi?
Ko se to i zašto treba pokazat i kupit upravljačka prava, pošto vidim da danas to spominješ?
Pusti dalabu ba,pa ovi njegovi su doveli klub do toga da molimo za spas,a imali miliona u zadnjih 5- 6 godina vise nego ikad,ovo stanje ko brani treba ga proglasiti neprijateljem kluba.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 avg 2021, 22:28

Koja je logika dati papire Mesanovicu,Milicevicu,Jukicu ...., a potom potpisati Bodula,Bagarica,Sevelja,Palica,Kobiljara, a istovremeno produziti da kazem iskusna cetiri igraca. Sve smo to radili po priznanju (KASUM) da su znali da su u "banani".
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 avg 2021, 22:31

Znaci, kada ne demantuju ne valja. Kada demantuju, lažu. U biti, ne svidja se nekima sto cuju jer im ne odgovara teorijama koje su culi.

Vrlo je jasno da neko ko daje pare u klub i prije preuzimanja, ko svakodnevno komunicira sa klubom, ima zelju i siguran je da ce preuzeti klub.

S druge strane danas nakon objave ss.ba se ovdje svrsavalo na to kako ovi daju klub za euro. Ono eto sve samo uzmite.
Dakle, covjek koji je vec dao pare za NJIHOV dug, sad eto Nece da njima da euro. Bas logicno. Nema dalje.
Ja shvatam nezadovoljstvo i sve sto se nakupilo poslije gubitka vec osvojene titule, ali mi nije jasno zašto se stvara negativa i izmisljaju price tamo gdje ih nema.

Onaj Pise nema tu Tana nigdje a tanov prvi covjek objavio da potpisuju se ugovori iduce sedmice. Ne shvatam, cemu sirenje laži i na silu negative pored toliko realno negativnih stvari koje se desavaju.
Nadam se da ce se ovo rijesiti a ovi iz Vijetnama su lagali cijelu zimu i proljeće "bit ce, sad ce, evo samo sto nije" i onda kao dignu ruke ali pazi '" bez dugovanja"... Jašta.

Sto se tiče prodaje kove...
Prvo covjek je htio da ide.
Drugo, iz Sarajeva nikad ne bi postao reprezentativac u smislu da brani.
Trece, male su šanse da bi ga ovdje pratili skauti koji prate ligu koju sad igra. Cetvrto, mi smo na dnu ljestvice liga u kojima se proizvode kvalitetni igraci. Peto, sa nasom ligom rade vecinom seoski menageri kojima je najbolja veza turska. Sesto, nas klub nije proizveo igraca koji sad igra ulogu u ligama 7.
Ako zaista mislite da dinamo odbija ponude tek tako jer eto oni znaju odbiti a mi ne znamo, ja ne znam sta da odgovorim. Klub koji ima 14 reprezentativaca koji su ponikli kod njih zna da za svakog igraca ima misteriju. Igraci su svjesni da ih prate veliki timovi a tu je i repka. Liga uređena i kvalitetna, plate dobre.
I onda pogledala sve to oko nas, od zakona o sportu do toga koliko se drzava brine za isti, i pitas se kako oni odbiju a mi ne. Pa u nas sve i jedan igrac razmisljam kako da ode. Ja ne znam kako vi to ne shvatate. Evo fanimo, ugasi se cim dodje ponuda u nadi da ce ici.

Na kraju, kakve god odluke bile uprave i sve sto se desavalo, najveci problem su bile plate. Iste je garantovao NAM i iste nisu isplacivane. Sada opet problem ocito pravi Nam jer pokusava da sto vise izvuce iz kluba iako je istog uvukao u probleme kako uzasnom kontrolom i vođenjem tako i finansiranjem.

Nadam se da ce se ZA DOBRO kluba ovo rijesiti sto prije i da ce Mirvić preuzeti klub. Vrlo brzo bi mi se vratili gdje smo i bili prije godinu dana. S tim da bi ovaj sigurno mnogo vise kontrolisao procese u klubu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 12 avg 2021, 22:32

Zukanovic je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:

A dobio sansu zato sto je tada "bolji" golman od njega pokazao srednji prst navijacima :bow: toliko o nasim strucnjacima,skautima i ostalim u klubu.

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 12 avg 2021, 22:33

Ničije maslo nije za Ramazana ni od uprave ni od Vijetnamaca. Dok ovo ne prođe najbolje prestati biti aktivan na društvenim mrežama i gotovo.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 avg 2021, 22:34

12 avg 2021, 22:25
BordoSarajevo je napisao/la:
12 avg 2021, 21:08
fks74 je napisao/la:

Ko su njegovi?
Ko se to i zašto treba pokazat i kupit upravljačka prava, pošto vidim da danas to spominješ?
Pusti dalabu ba,pa ovi njegovi su doveli klub do toga da molimo za spas,a imali miliona u zadnjih 5- 6 godina vise nego ikad,ovo stanje ko brani treba ga proglasiti neprijateljem kluba.
Evo ja kao budala, lizač uprave i branitelj Sabrine ( koju sam samo na tv vidio ) neću više ništa pisati. Vidimo se abd u neka bolja vremena, kada dođu tvoji favoriti i izvuku nas iz ove dubioze. Sretno i nastavi ismijavati igrače i nazivati ih raznim pogrdnim imenima. :salut:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 avg 2021, 22:36

12 avg 2021, 22:32
Zukanovic je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:

A dobio sansu zato sto je tada "bolji" golman od njega pokazao srednji prst navijacima :bow: toliko o nasim strucnjacima,skautima i ostalim u klubu.
Ko je tad bio na klupi i napravio tu gresku i drzao ga na klupi..??
Garantujem da su i zato svi krivi osim NJEGA jednog jedinog
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 9 gostiju.