Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Lana prije radila na BH Radiju 1, bila prezanimljiva, duhovita, simpatična. Šta se njoj je.beno desilo, ne mogu da vjerujem da je to ista osoba.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jos se uci.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 avg 2021, 22:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Imal gdje kakav link od firmedenimb je napisao/la: ↑12 avg 2021, 22:08Otkud rupe u travi ispred golova jbt?svrakino1921 je napisao/la: ↑12 avg 2021, 22:08Hvala firmi Alba
Na najboljem terenu u regionu
HVALA
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Mura je prvak Slovenije i imala je laksi put od Veleza,sa dvije pobjede su otisli u grupe.feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2021, 21:57Kakve veze poslije 33 godine..Mura prvi put igra pa igraju grupu.
Svaka cast ako to hoce da cuju jer su promasili ocekivanja svoja..ali opet slavlje poraza
Pobjeda protiv predstavnika Albanije i Litvanije ih je odvela u grupnu fazu.
I ako cemo gledati tu paralelu ni blizu protivnici koje je Velež npr imao.I za razliku od svih ostalih nasih klubova a Velezu se i najmanje sanse davalo za bilo sta a najdalje su dogurali .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:

Ono tacno te stid bude slusajuci Dinu i Lanu. Kontas on nema sta pametno za reci,ali onda Lana sve to zacini jos vecom gluposti.
Ja ne mogu da vjerujem ona djevojka je diplomirana glumica. Eto imao sam priliku i da prije 7-8 godina radim jednu komediju u kojoj je glumila,i zaista je bila odlicna.
Ne mogu da vjerujem sta sam gledao maloprije,u rangu preglupih plasticnih influenserica. Maca diskrecija je gigant za nju.
Koja kolicina gluposti da je to strasno.
Ne bi me cudilo da se zega sa Isicem.
Jeftino smo fasovali, ali bože moj, dešava se.
Čestitke mentalnom bolesniku, komšijama, sendvičaru, jednom ili dvojici debila iz Zenice i Tuzle na pobjedi Elfsbroga.
Gospoda iz Mostara
Čestitke mentalnom bolesniku, komšijama, sendvičaru, jednom ili dvojici debila iz Zenice i Tuzle na pobjedi Elfsbroga.
Gospoda iz Mostara

Zamisli jedan igrać uništio cjelu utakmicu, fudbal je čudo ali ovo čudo nisam nikada vidio...
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Prvi klaun foruma ponovno vrijeđa
Tarik Isić - heroj, a ne zločinac.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Antipolitika3
- Kontakt:
Vidio sam ga(Nermin Bise) neki dan na Face tv,bas se ubija hranom ,zdenjao se pravo pa isfrustrian.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Pa dobro, lijepo su se poredali i prijavili 

Hammbary vs Čukarički 5-1
Lask Linz vs Vojvodina 5-1
Eto razlika Srbska liga je isto užasna osim Crvene Zvezde evo i Partizan gubi od Sochi za 1-2
Lask Linz vs Vojvodina 5-1
Eto razlika Srbska liga je isto užasna osim Crvene Zvezde evo i Partizan gubi od Sochi za 1-2
Grobari skandadiraju Ratka Mladica, Srbe su bukvalno isti dušmani uvijek bili i osta će nažalost...
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ko je kriv bosnjacima sto neskandiraju jasenovcu I staroj gradiskoj... da bi sa vlasima izasao na kraj moras biti gori od njih...siptari su recimo gori od njih po pitanju nacionslizma I mrznje pa zato na kosovu srba vise nema niti ce ih ikad vise biti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.