Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Ovo je strašno.. ne pamtim lošiju igru pojedinca od Isića.. da je bar crveni dobio na poluvremenu pa frajer je direktni krivac za 3 gola.. jedino ono nekad davno u Sarajevu jel se ono Melunović zvao je bio loš.. ali Isić ga daleko prekucao
-
- Kontakt:
E yebiga.. Steta jer je ovaj Isic iskljucivi krivac sto gubite..Pirke je napisao/la: ↑12 avg 2021, 21:08MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 avg 2021, 21:06Pa sto ga nije izveo yebo ga Isic da ga yebo.. Imate li vi jos nekog stopera?
Ne.
Pročepit će negdje.
Mene podsjeća na partiju Zukanovića protiv Armenije.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Mislim da je i kod drugog gola mogao se bolje postaviti da blokira šut. Znači frajer je jednom rukom izbacio Velež.
Zadnja izmjena: Daduli, dana/u 12 avg 2021, 21:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Glory Glory Man United
Tačno se sjećam ovog Isića iz najgorih dana Čelika....
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Isic je igrac Feđinog prijatelja Redzada Dikonje, kao i Zaimovic zbog toga su tu gdje jesu. U federalnoj ima kvalitetnijih igraca.MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 avg 2021, 21:11E yebiga.. Steta jer je ovaj Isic iskljucivi krivac sto gubite..Pirke je napisao/la: ↑12 avg 2021, 21:08MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 avg 2021, 21:06Pa sto ga nije izveo yebo ga Isic da ga yebo.. Imate li vi jos nekog stopera?
Ne.
Brate biti ce zanimljivih kompilacija ovog Isica po netu, poslije ove utakmice...
Sad je definitivno, mi smo u Rangu Kosove. Prištinha je čak imala veći čast. Iduće godine debituje Armenski klub u Evropu uškoro će i Malta, Litvanija i Estonija igrati u Grupnu Fazu.
Prodali su svih 12 000 ulaznica a interes je postojao za još 5 000, ljudi su žalili što su ostali bez ulaznice 

- Chapman1886
- Kontakt:
Pa dobro hajde nakon 30 godina nije lose...sad im je vaznije da uhvate kontinuitet izlaska i nek pomalo nabijaju koeficijent. Valjda dodju pameti pa skontaju da likovi poput isica i zvonica nisu dorasli ovom nivou
Cuva Bog Zelju svog!
Celik je i propao zbog igraca kao sto je Isic.
Fedja pi.cko ostavi Isica da uzimamo lovu na lajvu.
Vicooo lopoveeeee!!!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Je li to onaj sto je sredjivao Magatha ?Wanderson je napisao/la: ↑12 avg 2021, 21:13Isic je igrac Feđinog prijatelja Redzada Dikonje, kao i Zaimovic zbog toga su tu gdje jesu. U federalnoj ima kvalitetnijih igraca.MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 avg 2021, 21:11E yebiga.. Steta jer je ovaj Isic iskljucivi krivac sto gubite..

Čuj kriv za tri gola, dešava se. Ovo podsjeća na onu scenu iz LZN za autogolove. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Jedva sam čeko tvoj komentarWanderson je napisao/la: ↑12 avg 2021, 21:13Isic je igrac Feđinog prijatelja Redzada Dikonje, kao i Zaimovic zbog toga su tu gdje jesu. U federalnoj ima kvalitetnijih igraca.MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 avg 2021, 21:11E yebiga.. Steta jer je ovaj Isic iskljucivi krivac sto gubite..

- BenjooJutub
- Kontakt:
Ma nema šanse, realno, koliko god glupo zvučalo Velež bolje igra, ovi su dali tri gola zbog direktne greške igrača.
Pa dobro jedan, ali on je dao tri autogola
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.