Sport i TV
-
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Đe mi je @staravremena ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Opet banovali Arenu ,kakav lik 

Ovaj ban je samo još jedan dokaz prljavih igara koje Šolak i Đilas vode protiv Vučića i Arena sport televizije.
Pravda za sendvičare!!!!
Pravda za sendvičare!!!!
Sad vidjeh najavu Arminia-Freiburg na SK HD
Opet se moraju traziti streamovi da se gleda Ermedin 

Eto njega nazad do kraja sedmice.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Planira li AS neku emisiju za La Ligu? Cudi me da oni ne pokrenu neki podcast obzirom na brojnost top liga koji će prenosti, a pogotovo neki kosarkaski sa Edinom i Koletom nesto slicno kao sto je Edin radio na Mondo YT kanalu tokom NBA Play off-a.
Nekako su lijeni ili nezainteresovani po tom pitanju. SK ima dosta bolju ponudu i rad na drustvenim platformama i YT kanalu.
Nekako su lijeni ili nezainteresovani po tom pitanju. SK ima dosta bolju ponudu i rad na drustvenim platformama i YT kanalu.
Šta ovo večeras Bayo na Nova Sport?
Mislim, nije da bih gledao ali kakve autogolove sami sebi zabijaju s ovim pa to nisu istine
Mislim, nije da bih gledao ali kakve autogolove sami sebi zabijaju s ovim pa to nisu istine

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa SK ima 3x bolji plasman proizvoda, nemoj da te zacudi ako se bude prekidala utakmica Real Sociedad - Athletic Bilbao zbog Kolbare i Novog Pazara.Hare1902 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 13:08Planira li AS neku emisiju za La Ligu? Cudi me da oni ne pokrenu neki podcast obzirom na brojnost top liga koji će prenosti, a pogotovo neki kosarkaski sa Edinom i Koletom nesto slicno kao sto je Edin radio na Mondo YT kanalu tokom NBA Play off-a.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nisam pricao za TV prenose. Po tom pitanju, bar ja, nikad nisam imao problema. Pisao sam im na Insta za podcast i odgovorili su mi da je u planu i da ce biti uskoro.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 avg 2021, 14:22Pa SK ima 3x bolji plasman proizvoda, nemoj da te zacudi ako se bude prekidala utakmica Real Sociedad - Athletic Bilbao zbog Kolbare i Novog Pazara.Hare1902 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 13:08Planira li AS neku emisiju za La Ligu? Cudi me da oni ne pokrenu neki podcast obzirom na brojnost top liga koji će prenosti, a pogotovo neki kosarkaski sa Edinom i Koletom nesto slicno kao sto je Edin radio na Mondo YT kanalu tokom NBA Play off-a.
Emisija Kao nekada će bit prije i poslije nekih utakmica. To za prijenose će biti sve u redu zbog ugovora za La Ligom.Hare1902 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 14:43Nisam pricao za TV prenose. Po tom pitanju, bar ja, nikad nisam imao problema. Pisao sam im na Insta za podcast i odgovorili su mi da je u planu i da ce biti uskoro.NisamInSajder je napisao/la: ↑13 avg 2021, 14:22Pa SK ima 3x bolji plasman proizvoda, nemoj da te zacudi ako se bude prekidala utakmica Real Sociedad - Athletic Bilbao zbog Kolbare i Novog Pazara.Hare1902 je napisao/la: ↑13 avg 2021, 13:08Planira li AS neku emisiju za La Ligu? Cudi me da oni ne pokrenu neki podcast obzirom na brojnost top liga koji će prenosti, a pogotovo neki kosarkaski sa Edinom i Koletom nesto slicno kao sto je Edin radio na Mondo YT kanalu tokom NBA Play off-a.
Cuj nova sport, koje budale. Kasnije ce kmecati kako ih arena giljotira.
-
- Kontakt:
a što se tiče grčke Superlige, od velikana samo Olympiakos i Aris su potpisali novi ugovor sa Novom, AEK i Panathinaikos sa Cosmote, a PAOK kako vidim nije potpisao sa ijednom od tv kuća, moguće da će opet prenositi svoje domaće utakmice na PAOK TV, što se tiče TV prava u Grčkoj, ne bi me iznenadilo da opet niko ne prenosi tu ligu što se naših prostora tiče
SK strašno degradira sliku i EPL, osjetno čak i 4K kanalu (testirano na više uređaja kod 2 operatera).
Isto tako je vidljiva puno življa i kvalitetnija slika La Lige na Areni nego što je to bilo na SK (i SD i HD kanali).
Isto tako je vidljiva puno življa i kvalitetnija slika La Lige na Areni nego što je to bilo na SK (i SD i HD kanali).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.