Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Danas 40 stepeni, a termin mi zakazli u 15:00, koji gigant, država BiH je neprevaziđena.
- Shategabri
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Aminakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 avg 2021, 00:52Ko god mrzi ljeto i priziva zimu daBogda mu u kuci svaki dan mrak padao u 4 popodne i ne ogrijala ga sunceva zraka mjesecima.![]()

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dabogda vama sunce umjesto sijalice bilo na plafonuakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 avg 2021, 00:52Ko god mrzi ljeto i priziva zimu daBogda mu u kuci svaki dan mrak padao u 4 popodne i ne ogrijala ga sunceva zraka mjesecima.![]()

Ybt ko radi po ovome napolju svaki dan treba mu dati 100 hiljada mjesecnu platu.
- Shategabri
- Kontakt:
A ko bolje mu je kad na minusu zaleđenih nogu i ruku radi vani?
Uvijek se radilo vani.
I govorilo što nisi u školu išao šta ću ti ja.
Uvijek se radilo vani.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Čime ovi naftaši klošari pravdaju držanje cijena dok na tržištu padaju?
Pa će opet kad krene gore dizati.
A ja boli ih q, dali su im monopol da mogu kako hoće.
Pa će opet kad krene gore dizati.
A ja boli ih q, dali su im monopol da mogu kako hoće.
Koševo Zapad
Normalno da je bolje.Shategabri je napisao/la: ↑12 avg 2021, 09:43A ko bolje mu je kad na minusu zaleđenih nogu i ruku radi vani?
Uvijek se radilo vani.
- Shategabri
- Kontakt:
Ok.VGS je napisao/la: ↑12 avg 2021, 10:09Normalno da je bolje.Shategabri je napisao/la: ↑12 avg 2021, 09:43A ko bolje mu je kad na minusu zaleđenih nogu i ruku radi vani?
Uvijek se radilo vani.
Koševo Zapad
Jel sve spremno za paradu u Sarajvu?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Shategabri
- Kontakt:
Na onaj večeras u 20:00.
Gejevima neka se zamaraju ovi što organizuju to. Božo Vrećo sa tepsijom pite i pod ruku sa 3 forumaša na čelu parade.
Gejevima neka se zamaraju ovi što organizuju to. Božo Vrećo sa tepsijom pite i pod ruku sa 3 forumaša na čelu parade.

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
- Marsal
- Kontakt:
Evo kao neko ko 3 godine radi vani svaki dan, reci cu ti da je iz mog iskustva hiljadu puta bolje raditi na minusima. Obuces se dobro, nalozi se neka vatrica i lagano, dosegnes radnu temperaturu i ni ne osjetis minuse i hladnocu dok ne odmoris ili dok ne dodje vrijeme dorucka.Shategabri je napisao/la: ↑12 avg 2021, 09:43A ko bolje mu je kad na minusu zaleđenih nogu i ruku radi vani?
Uvijek se radilo vani.
Hiljadu puta vise volimo radit na temperaturama od -10 do 5, nego kad je iznad 30 stepeni.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- feniksptica
- Kontakt:
Ljeto je top ako imas kucu na moru. ( Ako nekad dobijem na lotu mislim da je najsigurnija opcija ulozit u kucu kakvu na moru ).
Sto se tice zime dobro ulozit u obucu da ne propusta, u odjecu da ne probija vjetar i moze proc.
Sto se tice zime dobro ulozit u obucu da ne propusta, u odjecu da ne probija vjetar i moze proc.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Shategabri
- Kontakt:
A na -20 i više?Marsal je napisao/la: ↑12 avg 2021, 11:08Evo kao neko ko 3 godine radi vani svaki dan, reci cu ti da je iz mog iskustva hiljadu puta bolje raditi na minusima. Obuces se dobro, nalozi se neka vatrica i lagano, dosegnes radnu temperaturu i ni ne osjetis minuse i hladnocu dok ne odmoris ili dok ne dodje vrijeme dorucka.Shategabri je napisao/la: ↑12 avg 2021, 09:43A ko bolje mu je kad na minusu zaleđenih nogu i ruku radi vani?
Uvijek se radilo vani.
Hiljadu puta vise volimo radit na temperaturama od -10 do 5, nego kad je iznad 30 stepeni.
Mislim ipak pričamo o ekstremima.
Jer do -10 je recimo ekvivalentnije nekoj temperaturi umjerenijoj u plusu, ovdje se ipak žale na visoke temperature.
Razumijem ja da kad upekne bi yebo i sunce i zemlju i sve, gledam baš one što trljaju asfalt u bingu cvrkunše po litar hladnog jogurta

No dobro, insan je takav, što mu je lakše sve više kuka

Zimi je hladno, ljeti pretoplo, ne valja ni kad pada ni kad grije, takvi smo.
Koševo Zapad
Imam ja ali moras biti dole ako hoces nesto u vezi toga da radis. Ako iznajmljujes, trebas docekivat i ispracat goste, ocisitit, pripremit za druge, oprat posteljinu, neocekivane popravke(slavine, cijevi, puklo ovo-ono, dotrajalo) a da ne kazem ako imas prevelik broj gostiju(a moras ih sve prijavit) onda moras otvorit kao djelatnost pa su porezi i nameti veliki.feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2021, 11:11Ljeto je top ako imas kucu na moru. ( Ako nekad dobijem na lotu mislim da je najsigurnija opcija ulozit u kucu kakvu na moru ).
Uglavnom, dobra stvar ali nije onakva kako vecina zamislja. Prevelika obaveza ako ne mozes dole biti 5-6 mjeseci.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Meni je bolje bilo raditi vani kad je ljeto, nego po minusima. s tim da nisam radio neki ultra tezak fizicki posao. Utovar istovar, ali stalno vani. Zima je super ako neces iz kuce izac na duze od 10 min
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Upadoh na fb. Vidim i sad raja lajka slike tipa "Može li legendi 1000 lajkova", "Ako misliš da je slatka, lajkaj". Wow.
Zimi je lakse raditi a teze sjediti ili odmarati a na ljeto, odnosno na ovakvim temperaturama, je obrnuto.