Chicago Bulls

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 20 jan 2011, 19:31

SaltCityAttack je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Igral Booz veceras?
trebo bi igrat ebiga
Boozer is expected to miss a third straight game with a sprained ankle. :(

@Dema evo da sam ja na jestu GM-a nebi uzeo ni Mela ni Montu. Nekako mi se ne uklapaju nikako u Thibsov sistem, plus imam osjecaj da Melo nece gristi u odbrani i da ce ga Thibs pokusat natjerati, a ovaj bi se mogao protivit. Znas ne volim igrace koji misle da su pokupili svu pamet ovog Svijeta, a Melo je jedan od tih barem meni.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 jan 2011, 19:34

Ma kad kod Thibsa Booz i Korver se trude onda bi on i njeg natjerao,a dodje vrijeme kad igraci shvate da se treba potrudit a to je lakse kad vide da se mogu borit za titulu,onda je zelja veca itd.

Ma vidjecemo ja ne znam vise uopste ko ce ga dovest nisu mi jasni.Spominje se i Huoston a opet najveca zelja i misle da je idealan za SG u Bullsima,je Kevim Martin a opet ni kod njeg odbrana nije nesta.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jan 2011, 19:38

dema je napisao/la:Ma kad kod Thibsa Booz i Korver se trude onda bi on i njeg natjerao,a dodje vrijeme kad igraci shvate da se treba potrudit a to je lakse kad vide da se mogu borit za titulu,onda je zelja veca itd.

Ma vidjecemo ja ne znam vise uopste ko ce ga dovest nisu mi jasni.Spominje se i Huoston a opet najveca zelja i misle da je idealan za SG u Bullsima,je Kevim Martin a opet ni kod njeg odbrana nije nesta.
Ma ako se Houston ukljuci, mislim da bi on mogao tamo jer imamo dosta ponudit. A Martin je grozan u odbrani, taj samo zna ispucavat se sto nije potrebno Bullsima. Sad je mozda zal sto Redicka nismo uspjeli dovesti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jan 2011, 19:38

sinoc Anthony ukrade 4 lopte pa ti gledaj :)..znaci moze on jasta kada hoce pusti to...ovdje ce pucat na titulu i morat ce ha ja...cuj nemojte uzeti Anthoniya, ma dajte ebo Gibsona i pickove za Anthoniya stavam je...jedino Noah ne dolazi u obzir svakako
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 jan 2011, 19:41

BIHfan je napisao/la:
dema je napisao/la:Ma kad kod Thibsa Booz i Korver se trude onda bi on i njeg natjerao,a dodje vrijeme kad igraci shvate da se treba potrudit a to je lakse kad vide da se mogu borit za titulu,onda je zelja veca itd.

Ma ako se Houston ukljuci, mislim da bi on mogao tamo jer imamo dosta ponudit. A Martin je grozan u odbrani, taj samo zna ispucavat se sto nije potrebno Bullsima. Sad je mozda zal sto Redicka nismo uspjeli dovesti.
ma znam ja to ali eto ti novinari po chicagu kao tvrde treba im martin on je taman 20p po utakmici itd.ja se ne slazem s tim takodje

Petorka s Melom ima i defanzivne strcnjake Noah,Brewer tako da bi bili na obe strane terena tvrd orah.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jan 2011, 19:44

Bulls' Boozer questionable for Mavericks game

Carlos Boozer skipped the Bulls' morning shootaround because of his sprained left ankle, but coach Tom Thibodeau said the power forward would test the injury before Thursday's game against the Mavericks to see if he can play.

Thibodeau called Boozer "questionable." Boozer has missed two straight games with the injury.

"He's getting close," Thibodeau said. "He'll try a couple things down (at United Center). I want to make sure he's 100 percent. I don't want this to linger. We can't be shortsighted. Each day it's been better, but it's not quite there."

Boozer, who wore a sweat suit and walked without a limp, said he would undergo another treatment Thursday afternoon.

"I'm feeling better," he said.

It's unlikely Boozer would return to guard Mavericks All-Star Dirk Nowitzki, particularly after missing the shootaround and with Taj Gibson as a strong defensive alternative.

"Carlos' defense is probably underrated," Thibodeau said. "I think he's getting better. But Taj is as good as it gets in the league in terms of his ability to guard multiple positions."
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jan 2011, 19:48

dema je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

ma znam ja to ali eto ti novinari po chicagu kao tvrde treba im martin on je taman 20p po utakmici itd.ja se ne slazem s tim takodje

Petorka s Melom ima i defanzivne strcnjake Noah,Brewer tako da bi bili na obe strane terena tvrd orah.
A Bogans? :lol:
Idealan trade: http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=3xgl2x4
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 jan 2011, 19:51

bio bi idealan da Knicksi ne zele produzit Chandlera a i Galinari tu igra tako da jedino to a ovako na prvi pogled,ma ja sam napravio tih par gdje se spominju ugraci koji bi mogli ic ,ali onaj s Bucksima bi bio logican za sve ekipe.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jan 2011, 19:57

pa nece Knicksi pristati na trade, ako ce izgubiti Anthoniya...radije ce pustiti da ode tamo gdje nece potpisati, pa ga uzeti kao free agenta slijedece godine....mislim da on na kraju otici negdje i poslije ce potpisati za Knickse, tako da im ostane ovja postojeci tim :)...mislim danam se da nece bit tako, ali eto prepostavljam
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jan 2011, 20:02

SaltCityAttack je napisao/la:pa nece Knicksi pristati na trade, ako ce izgubiti Anthoniya...radije ce pustiti da ode tamo gdje nece potpisati, pa ga uzeti kao free agenta slijedece godine....mislim da on na kraju otici negdje i poslije ce potpisati za Knickse, tako da im ostane ovja postojeci tim :)...mislim danam se da nece bit tako, ali eto prepostavljam
Ma glava me zaboli vise za tim Melom, nek ode ako hoce u Heat, ne zanima me vise. Samo znam da ako ode u Knickse nikad nece uzet titulu.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 jan 2011, 20:04

BIHfan je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa nece Knicksi pristati na trade, ako ce izgubiti Anthoniya...radije ce pustiti da ode tamo gdje nece potpisati, pa ga uzeti kao free agenta slijedece godine....mislim da on na kraju otici negdje i poslije ce potpisati za Knickse, tako da im ostane ovja postojeci tim :)...mislim danam se da nece bit tako, ali eto prepostavljam
Ma glava me zaboli vise za tim Melom, nek ode ako hoce u Heat, ne zanima me vise. Samo znam da ako ode u Knickse nikad nece uzet titulu.
daj reci booz ne igra sigurno a ovaj dallas ce doc poslije pobjede nad lakersima zeljni da nastave s pobjedama,morao bi rose unistit kidda za pobjedu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jan 2011, 20:06

dema je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
daj reci booz ne igra sigurno a ovaj dallas ce doc poslije pobjede nad lakersima zeljni da nastave s pobjedama,morao bi rose unistit kidda za pobjedu
Booz nece igrat, jer Thibs ga ne zeli veceras ako nije 100% a on sigurno to nece biti. Rose ce sigurno unistiti Kidda, al to za pobjedu nije dovoljno. Potreban je raspolozen Deng i eventualno Korver. A Taj da odigra odbranu onakvu kakvu samo on umije protiv Dirka.
FK DELFIN NEUM

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 jan 2011, 20:09

To je to u pravu si,jos da Brewer bude opasan u odbrani i Thomas na skoku da bude agilan ,ali bice tesko ,Dirk ce bit opasan jer moze izac i na tricu a tu je vec Gibson van svog dvorista

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jan 2011, 20:11

rodjak mi se prijavio na ovaj forum to je onaj nick sto kaze da navija za Miami odkada je Wade u Miamiu :)...kaze mi evo na FB ebote koliko vas ima navijaca Bullsa tamo :)...kaze ima vas najvise
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 jan 2011, 20:13

SaltCityAttack je napisao/la:rodjak mi se prijavio na ovaj forum to je onaj nick sto kaze da navija za Miami odkada je Wade u Miamiu :)...kaze mi evo na FB ebote koliko vas ima navijaca Bullsa tamo :)...kaze ima vas najvise
daj salt kako si dopusti da ti rod navija za Heat jos si garant stariji od njeg,pa nema smisla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jan 2011, 20:15

pa momak je u sarajevu ne mogu ga ja tijerat da navija za Bullse :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 jan 2011, 20:16

SaltCityAttack je napisao/la:pa momak je u sarajevu ne mogu ga ja tijerat da navija za Bullse :)
Nema tu price dosao je na pravo mjesto sad cemo mi njega zajednicki nagovorit da predje za Bullse,nema smisla da se u familiji pravi razdor hehe

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 20 jan 2011, 21:25

hhh nista od toga samo majami i wade i da dodam za mela nije on za vas igrate odlicnu odbranu sjajnu hemiju u ekipi nebi se tu melo uklopio i sad vam je dobra ekipa mlada sta hocete dovesti sljedece godine nekog free agenta dobrog i to je to vas samo jebu povrede ove sezone inace bi bili jos bolji.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 jan 2011, 21:30

bear grylls je napisao/la:hhh nista od toga samo majami i wade i da dodam za mela nije on za vas igrate odlicnu odbranu sjajnu hemiju u ekipi nebi se tu melo uklopio i sad vam je dobra ekipa mlada sta hocete dovesti sljedece godine nekog free agenta dobrog i to je to vas samo jebu povrede ove sezone inace bi bili jos bolji.
a i wade navija za bullse jer je tu rodjen i odrastao naravno poslije miaimia a zna doc i na utakmicu bullsa kad moze

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 20 jan 2011, 21:44

hh dobar pokusaj nek on navija nisu bullsi moja ekipa svaka cast za historiju i legende koje su bile u bullsima 90tih al ja za majami navijam

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.