FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 218

fera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fera » 12 avg 2021, 00:44

Samozdravlje je napisao/la:
11 avg 2021, 23:21
PeakyBlinders je napisao/la:
11 avg 2021, 23:09
slika

Kad je Lazic igrao desno(bio ok), nije imao niti jedan žuti karton u sezoni, a kad je igrao lijevo sa Serbecicem malo je reci rupa.
Stvarno je bio katastrofa tad e sad jel zbog promjene strane ili mu Serbecic nije odgovarao. Nekad ti saigrac jednostavno ne odgovara koliko god on dobar bio.
Treci faktor je onaj kod nas najcesci vecina ih odluci otici i onda su na terenu prisutni samo fizicki to se vidjelo i kod Serbecica koji je isto jako lose odigrao prije povratka u Norvesku.
Nadam se da ce Lazic odigrati kao kad je tek dosao ali ja da se pitam ne bi ga nikad vratio.
Jedan od rijetkih igraca u zadnje vrijeme koji su do kraja odigrali maksimalno korektno je Rahmanovic.
You are someone else I am still right here

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 12 avg 2021, 00:56

slika
:njanjanja: :tokralju:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 12 avg 2021, 00:58

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
12 avg 2021, 00:56
slika
Kasume, Kasume :lolno:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 avg 2021, 00:59

Sredinu smo natrpali samo tako.
Trenutni igraci: Djokanovic, Susic, Palic, Varesanovic, Kobiljar, Bodul, Hodzic, Ramic.
Igraci koji to mogu isto igrati: Salcin, Ševelj, Oremus, Velkoski.
Možda jos dodju: Babacar, Kapic.

Ako ima lijepa ponuda i za Djokanovica ja bi ga prodao. Nama potrebne pare, na njegovoj poziciji imamo zamjenu, a njemu se isto ide vani kao Fanimu.
Uvijek je igraca bolje prodati nego ga na silu zadrzavati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 12 avg 2021, 01:01

Zastone je napisao/la:
12 avg 2021, 00:58
slika
Samo polako, zadnji put kad sam bijeli dim postavio, 2 pojacanja su dosla.
Samo kazem ;) :mrgreen: :njanjanja: :zviz:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 12 avg 2021, 01:04

Riki. :think:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 avg 2021, 01:04

12 avg 2021, 01:01
Zastone je napisao/la:
12 avg 2021, 00:58
slika
Samo polako, zadnji put kad sam bijeli dim postavio, 2 pojacanja su dosla.
Samo kazem ;) :mrgreen: :njanjanja: :zviz:
sad 3 out 2 in :-)
jesi to nalozio ili se nesto drugo zadimilo ?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 avg 2021, 01:06

Lozi vas ovaj vanja ipak je iz tog razloga dim...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 avg 2021, 01:16

fera je napisao/la:
12 avg 2021, 01:06

Brate @fera ko nas lozi @Vanja ili @GiS, ili je ono sto .... :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 12 avg 2021, 01:19

Kako pravite ove formacije sa 3 nazad bez bekova, u ovom sistemu su bekovi najvazniji. Igrat sa tri stopera, dva centralna/zadnja vezna, desetkom, dva ofanzivna krila i dva spica je nemoguce. Previse ljudi gore, guzva, sudarali bi se. A nazad promaha. Svaki svijetski klub koji igra sa tri nazad ima ekstra jake bekove, dobre u oba pravca. Jer su oni najvaznija karika te formacije. Nasi bekovi sami svakako ne mogu igrat ni protiv najslabijih rivala, Hebibu ako se krilo ne vrati on ispada ko ratkapa, a zamislite sad da treba sami da cuvaju nazad plus da daju podrsku napadu kad god mi imamo loptu... A posebno da to rade Kobiljar i Dal/Salcin. Jos plus gore dva sidrasa. Pa nije pes jbg.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 avg 2021, 01:26

napoleon72 je napisao/la:
12 avg 2021, 01:19
Kako pravite ove formacije sa 3 nazad bez bekova, u ovom sistemu su bekovi najvazniji. Igrat sa tri stopera, dva centralna/zadnja vezna, desetkom, dva ofanzivna krila i dva spica je nemoguce. Previse ljudi gore, guzva, sudarali bi se. A nazad promaha. Svaki svijetski klub koji igra sa tri nazad ima ekstra jake bekove, dobre u oba pravca. Jer su oni najvaznija karika te formacije. Nasi bekovi sami svakako ne mogu igrat ni protiv najslabijih rivala, Hebibu ako se krilo ne vrati on ispada ko ratkapa, a zamislite sad da treba sami da cuvaju nazad plus da daju podrsku napadu kad god mi imamo loptu... A posebno da to rade Kobiljar i Dal/Salcin. Jos plus gore dva sidrasa. Pa nije pes jbg.
Solidno je Šabanovic odigrao to u Posusju, sad protivnik ? Pidro prije povrede bi bio to ? Imamovic ? Proberi ima li bar jedan , ili kupujemo oba ?

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 avg 2021, 01:38

ElCartel11 je napisao/la:
12 avg 2021, 00:59
Sredinu smo natrpali samo tako.
Trenutni igraci: Djokanovic, Susic, Palic, Varesanovic, Kobiljar, Bodul, Hodzic, Ramic.
Igraci koji to mogu isto igrati: Salcin, Ševelj, Oremus, Velkoski.
Možda jos dodju: Babacar, Kapic.

Ako ima lijepa ponuda i za Djokanovica ja bi ga prodao. Nama potrebne pare, na njegovoj poziciji imamo zamjenu, a njemu se isto ide vani kao Fanimu.
Uvijek je igraca bolje prodati nego ga na silu zadrzavati.

Apsolutno prodati, nema od njih vise onih nezaboravnih predstava. Oba su zasluzila i koliko god novaca uzeli visetruko ce vratiti ulozeno. Taj odnos vraceno/ulozeno je ono sto od jedanog dobrog igraca i ocekuje neki klub. U oba slucaja ce vjerovatno biti preko 5. naravno ne treba zaboraviti da su odigrali dosta dobrih utakmica od znacaja. Npr. Fanimo- Buducnost :bow:
Takvi su bili Rahmanovic,Stanojevic,D.Dresa i Akademci (Mujakic,Kova,Mihojevic,Sadiku,Hadzic,Mustafic,Catakovic..9

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 avg 2021, 01:39

12 avg 2021, 01:16
fera je napisao/la:

Ma lako mu je nama dimne bacati :-)
Ali kako mi je drago zbog Dizdarevica mislim da me samo ti mozes razumjeti. Brat Kurdic isto tako bolje od ocekivanog za sad. Pa Trako i Ramic minute skupljaju za to bi pohvalio Sablića vjerujem da bi se bez obzira na trenutno stanje mnogi treneri opet okrenuli iskusnijim igracima.
Jeste i on dao sansu starijim igracima ali ih ne forsira vidi covjek da ih vecina nije neki upgrade u odnosu na akademce koji ce ipak nesto nauciti i napredovati.
Šabanovic je isto solidan samo da ima malo vise pameti u nekim situacijama. Jedino Pidroni ne daje neke znakove zivota za sad.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 avg 2021, 01:49

fera je napisao/la:
12 avg 2021, 01:39
fera je napisao/la:

Ali kako mi je drago zbog Dizdarevica mislim da me samo ti mozes razumjeti. Brat Kurdic isto tako bolje od ocekivanog za sad. Pa Trako i Ramic minute skupljaju za to bi pohvalio Sablića vjerujem da bi se bez obzira na trenutno stanje mnogi treneri opet okrenuli iskusnijim igracima.
Jeste i on dao sansu starijim igracima ali ih ne forsira vidi covjek da ih vecina nije neki upgrade u odnosu na akademce koji ce ipak nesto nauciti i napredovati.
Šabanovic je isto solidan samo da ima malo vise pameti u nekim situacijama. Jedino Pidroni ne daje neke znakove zivota za sad.
Ocito nisi procitao ovo:

Da nije Akademije(kakve takve) i Akademaca pitam ko bi igrao u Posusju, pa :
Dizdarevic - Kanuric
Šabanovic - Cmiljanic
Kurdic - Ahmetovic :crazy:
Pidro - trener Oruc :crazy:
Djokanovic - ????
Ramic - ????

Nismo jedini koje je obradovao Kurdic,Dizdarevic, Šabanovic... FERA nije Sablic imao u rosteru nikog "iskusnog" u Posusju.
Nadam se da ce se Pidro vratiti aBd., ako ne sad, onda na proljece. Teska povreda ucini svoje. Stvarno jeste nas kostao, ali vratiti ce se aBd.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 12 avg 2021, 01:52, ukupno mijenjano 1 put.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 12 avg 2021, 01:50

napoleon72 je napisao/la:
12 avg 2021, 01:19
Sve si rekao. 4231. Tako smo mi uvijek igrali, a svi ostali eksperimenti nisu prosli. 3 nazad zahtijevaju dva bocna igraca koji kao navijeni pokrivaju i fazu odbrane i napada. S nasim trenutnim opcijama silovali bi nas po stranama. Prvi Sabanovic kao bek otrci u napad i nakon 10 minuta se vrati u odbranu sto dovodi do toga stoper napusta prirodnu poziciju i mi bi kao igrali s tri nazad.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 avg 2021, 02:01

12 avg 2021, 01:49
fera je napisao/la:
12 avg 2021, 01:39

Ocito nisi procitao ovo:

Da nije Akademije(kakve takve) i Akademaca pitam ko bi igrao u Posusju, pa :
Dizdarevic - Kanuric
Šabanovic - Cmiljanic
Kurdic - Ahmetovic :crazy:
Pidro - trener Oruc :crazy:
Djokanovic - ????
Ramic - ????

Nismo jedini koje je obradovao Kurdic,Dizdarevic, Šabanovic... FERA nije Sablic imao u rosteru nikog "iskusnog" u Posusju.
Nadam se da ce se Pidro vratiti aBd., ako ne sad, onda na proljece. Teska povreda ucini svoje. Stvarno jeste nas kostao, ali vratiti ce se aBd.
Vise sam mislio na roster da bi se naslo ovih sto ce igrati po stare dane za neku sicu a sto se tice utakmice u Posusju to si u pravu sto si napisao.
Malo smijesno mi izgleda ali bar po ovom do sad sto su odigrali mi smo izgleda bolja pojacanja doveli sad u ovoj krizi nego prosle sezone dok je bilo para. Doduse mali je uzorak utakmica mogu se jos uvijek i ovi pokazati kao promasaji ali za sad su dali fin doprinos.
Za Pidru bi volio al stvarno nemam nade sve ocekujem da ce potpisati lijevi bek. Jedino neku posudbu zimus pokusati al nemamo širine tu kako god okrenes ili cemo ga gledati ovakvog ili ce sjediti na klupi. Ja kad vidim mladog igraca da napravi gresku ne zamjeram ali kad vidim da nakon toga ne gine iste sekunde da to ispravi nego mu svejedno tu gubim nadu.
Jedino pozitivno je da tesko moze biti losiji nego sto je trenutno pa ako uhvati malo kondicije i to ce izgledati kao veliki napredak. Sto se psihe tice on samo mora da shvati da se nema cega bojati jer i ovako ako nastavi ode mu karijera kao da je opet dozivio tesku povredu.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 12 avg 2021, 06:35

Rade li šta ovi novinari ili samo sa foruma prenose informacije ? :rol:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 12 avg 2021, 06:43

fks74 je napisao/la:
12 avg 2021, 06:35
Rade li šta ovi novinari ili samo sa foruma prenose informacije ? :rol:
Čuj pitanja rade li šta novinari :shock:
Pitanje svih pitanja je da li šta rade ovi što sebe nazivaju upravom :wave:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 avg 2021, 06:55

R. K.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 12 avg 2021, 07:29

Madafaka je napisao/la:
11 avg 2021, 19:44
S obzirom da je Susicu ostalo jos 4 mjeseca do kraja ugovora najbolje bi bilo da dođe do sporazumnog raskida.
Tino vozdra, Rifete dobro došao :kafa:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Hajdeee, kogmagie46, legendarnadruga, Pantelija, RajvoSA03, SHZ82, Turo i 72 gosta.