Mislim da jest, ali ne tebi, nego nadležnim kako bi mogao izaći na ispit. Preduvjet za izlazak je da si odvozio koliko treba i položio testove. Bez toga valjda ne možeš prvi put izaći.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Treba nam potvrda bi ga prebacili u drugu auto školu. Nećemo da imamo ikakve veze sa ovim kretenima. Izgubili smo i vrijeme i pare.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Ja čuo da je Selector Trade najbolja u gradu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Valjda ovi kreteni neće praviti probleme i da ce mi dati potvrdu da je završio. Nego koja je najjeftinija autoškola u Sarajevu
?
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Samo se nadam da je ovo ljeto neki izuzetak kao i mnoge godine dosad. Nadam se da nam ovo nece postati realnost
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trubi se o globalnom zagrijavanju na svakom koraku, a lik se nada da je ovo ljeto samo izuzetak...
-
- Kontakt:
Bilo je i prije ovakvih slučajeva, samo tada internet nije bio ovoliko dostupan ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- OldFashioned
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a i u Grčkoj sranje samo takvo, užas koji traje 19 mjeseci (na globalnom nivou)

Popišam se na ljeto 2021 najgore ljeto u historiji čovječanstva od maja kisu nisam vidio Sladicu i ti mi popusi, jebote sunce u 10 ujutro vec 30 stepeni i tako mjesecima traje, sva sreća pa je ostalo jos 15 tak dana ovog smetljarskog vremena.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ko god mrzi ljeto i priziva zimu daBogda mu u kuci svaki dan mrak padao u 4 popodne i ne ogrijala ga sunceva zraka mjesecima. 

Don't believe the hype.
Aminakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 avg 2021, 00:52Ko god mrzi ljeto i priziva zimu daBogda mu u kuci svaki dan mrak padao u 4 popodne i ne ogrijala ga sunceva zraka mjesecima.![]()
ne vole ljudi ništa, zimi se govori daj ljeto ja to lakše podnosim, jel prebacilo 30c yebo ga sunce i ljeto ko ga voliakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 avg 2021, 00:52Ko god mrzi ljeto i priziva zimu daBogda mu u kuci svaki dan mrak padao u 4 popodne i ne ogrijala ga sunceva zraka mjesecima.![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Proljece i jesen
Ma ukljucis klimu i nastimas kako ti odgovara nezavisno od toga kako je vani. Meni je najdraze izaci iz hladne prostorije na 35 stepeni i obratno. Jest da je opasno po zdravlje al jbg.harden je napisao/la: ↑12 avg 2021, 02:29ne vole ljudi ništa, zimi se govori daj ljeto ja to lakše podnosim, jel prebacilo 30c yebo ga sunce i ljeto ko ga voliakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 avg 2021, 00:52Ko god mrzi ljeto i priziva zimu daBogda mu u kuci svaki dan mrak padao u 4 popodne i ne ogrijala ga sunceva zraka mjesecima.![]()
![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜