Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I nabijes Tinu nogom(na tome se isto radi pregovara se oko raskida) i imas platu za Kapica i jos dvojicu.
Upravo to druze. Ja cak mislim da se u akademiju mora ulozit ozbiljan novac al prvo u trenere i skaute, vidjet neke tipove sto su nekad vodili dinamo ili popricat sa mamicom da preporuci nekog (mislim da bi pristao)Samozdravlje je napisao/la: ↑11 avg 2021, 23:10Kriza ok. U krizu su upadali i klubovi puno bogatiji i organizovaniji od FKS, recimo po Engleskoj, Njemackoj .... Prvaci Evrope nekad su u trecim ligama.
Da nije Akademije(kakve takve) i Akademaca pitam ko bi igrao u Posusju, pa :
Dizdarevic - Kanuric
Šabanovic - Cmiljanic
Kurdic - Ahmetovic![]()
Pidro - trener Oruc![]()
Djokanovic - ????
Ramic - ????
Nadam se proci ce i ova kriza, ali za nauk u buducnosti moramo znati "DA JE U AKADEMIJI SPAS". Sto bolja Akademija i brojnija to ce krizni period biti kraci. Ko god bio vlasnik pravljackih prava, dobronamjerna Uprava(bilo koja) mora prvo organizovati na sto vecem nivou rad Akademije, a tek potom angazovti Benku, Delaca, TSS, BECIRAJA i HAJROVICA. AKADEMIJA JE KAO CENTRALNA BANKA BiH.
Taman se oslobađa mjesto stranca za Babacara, a i mjesto u sredini. Je li Babacar više ofanzivno orijentisan kao Kapić ili defanzivno kao Andrej?PeakyBlinders je napisao/la: ↑11 avg 2021, 22:57Odoše i on i Đokan. Riješit ćemo sami finansiske probleme i napast duplu krunu. Moguće da će biti još dva potpisa. Sve do kraja augusta. Sve su šanse da će Babacar potpisati.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, enzo1, Hajdeee, napoleon72, PapakIzSa, Proximic, tutankamon1905, Vanja8, Venom i 75 gostiju.