tobejarabi, đeš' tako o hodžimuhovic je napisao/la:..pa valjda u njena bujna prsamandraX je napisao/la:pa đes' bLehno?![]()

zato se sad kuca za popravnog

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
tobejarabi, đeš' tako o hodžimuhovic je napisao/la:..pa valjda u njena bujna prsamandraX je napisao/la:pa đes' bLehno?![]()
alahumezalij benzinommandraX je napisao/la:tobejarabi, đeš' tako o hodžimuhovic je napisao/la:..pa valjda u njena bujna prsamandraX je napisao/la:pa đes' bLehno?![]()
![]()
![]()
zato se sad kuca za popravnog
Izvini,ali profulaćeš 3/5 otih over gemova.One noći MandraXu Fish-Robredo i Troicki-? igraju po 4 seta, i opet ne ide over gemove.Izvini što sam ti ispehirao,ali moje mišljenje je da ćeš fuliti 3/5 over gemova tu i sutra ću se javiti po završetku mečeva.mandraX je napisao/la:
Šta misLite???
uh jbte, teško mi pade ovovolimliverpool je napisao/la:
Izvini,ali profulaćeš 3/5 otih over gemova.One noći MandraXu Fish-Robredo i Troicki-? igraju po 4 seta, i opet ne ide over gemove.Izvini što sam ti ispehirao,ali moje mišljenje je da ćeš fuliti 3/5 over gemova tu i sutra ću se javiti po završetku mečeva.
Kasnije ću dati neke prijedloge za AO,za ove na lajvu.
doduše nisam se nadao "pehiranju" od tebe, mislio sam da će se onaj znalac a.k.a majmun prvi javitiSta misLite???
SPY je napisao/la:Ev' još jedan listić.
Kvota 128,5Milan - Bari 1
Hrvatska - Danska 2
Atl. Madrid - Real Madrid ps1
Francuska - Španjolska 1
Srbija - Rumunjska 1
Island - Norveška 1
J. Koreja - Slovačka 1
Kukučka under 4,5
Lacković under 3,5
Olaria - Madureira 1
Uplata trebala biti marka, ali se ona zajebala i uplatila 1,5 KM
Ev. Dobitak 192,85
Ti fakat mislio da Alžir može nekog dobit 15 razlike ?bosanac035 je napisao/la:Krv im **** pa vidi ovih papaka iz Alžira Australiju ne mogu da naguze a u pm. Hebem ja ovaj kuromet, sranje obično....![]()
Jest me naopako krenulo u pm...
Zezas il ozbiljno za Brazilce ? Ja sam onog ispratio !$eLLa je napisao/la:jojj sto imam neki osjecaj da cemo svi popadat ,eo sad gledam listice svi isto igrali od nas 20 15 nas je igralo Henin, Dansku,srbiju, francusku al valjda ce na kraju sve bit regularno , i samo da kazem za onu satro dojavu oni brazilci nidje veze treba 2 igrat
mandraX je napisao/la:Tako je Islanđani u razdjeLjak vas ljubimodmah prav'te razLiku
P.S. Igrao sam opet hokej na golove, opet norvežani, ovaj put Rosenborg - Sarpsborg, 1/3 rezultat: 1 - 3pratite sad ovo, ostale 2/3 će da završe rezultatom 0 - 0 ...peh ostaje peh
ma zezam se , pa ja da znam uplatio bi 200km i zdravotm-ovac iz mase je napisao/la:Zezas il ozbiljno za Brazilce ? Ja sam onog ispratio !$eLLa je napisao/la:jojj sto imam neki osjecaj da cemo svi popadat ,eo sad gledam listice svi isto igrali od nas 20 15 nas je igralo Henin, Dansku,srbiju, francusku al valjda ce na kraju sve bit regularno , i samo da kazem za onu satro dojavu oni brazilci nidje veze treba 2 igrat
amin!SPY je napisao/la:mandraX je napisao/la:Tako je Islanđani u razdjeLjak vas ljubimodmah prav'te razLiku
P.S. Igrao sam opet hokej na golove, opet norvežani, ovaj put Rosenborg - Sarpsborg, 1/3 rezultat: 1 - 3pratite sad ovo, ostale 2/3 će da završe rezultatom 0 - 0 ...peh ostaje peh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.