La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Shategabri
- Kontakt:
Re: La Liga
Lionel Messi on if Marco Verratti is at the same level as Xavi Hernández or Andrés Iniesta: "Without a doubt."
- Shategabri
- Kontakt:
- Chapman1886
- Kontakt:
Maka trebaju artura triperaša dovest da poveže redove

Samo Sloboda | COYG
Iduca izjava:
Camp Nou je šupa za Park Prinčeva
Camp Nou je šupa za Park Prinčeva
- Shategabri
- Kontakt:
Kaže Valencija, Betis, Levante, Alaves, Celta ne mogu registrovati nove igrače iz istog razloga kao Barcelona.
Tebas
Tebas

Don't hate what you don't understand.
Grobar lige,imati 10 godina ovakvo rivalstvo u el clasicu Reala i Barce(Ronalda i Messia) i ne uspijeti konkretizirati da citava liga od toga ima koristi moras biti ozbiljna neznalica.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Zavisi kako gledas. Sa ovim platama i generisanjem dugova slijedeca veca globalna kriza i pola klubova kljuc u bravu.
Barcelona will still have to pay Messi a loyalty bonus of €39M despite not extending with the team and joining PSG.

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- akisarajevo92
- Kontakt:
Messi ce se vratiti u Barcelonu i odigrati jos sezonu-dvije sa 37, 38 godina
Don't believe the hype.
- Shategabri
- Kontakt:
Tebas je levatina zesca, podsjeca me na ove nase SDA levate. Postoji li kakva mogucnost da se smjeni lik?
Inter aktuelni prvak Italije, a PSG izgubio kukuruz ligu. Mislim da je očigledno ko je jači.Felixians4 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:22A zašto ,jer nogo publika smatra da je PSG plastični i oni bi mu trebali odrediti destinaciju? Oni bi mu trebali odrediti da li da igra sad volonterski il da uzme ugovor koji mu pripada? Koje su to priče,jbt? Uostalom, PSG ima puno jaču momčad,a njemu se očigledno natječe do kraja
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
TonySosa je napisao/la: ↑12 avg 2021, 22:43Inter aktuelni prvak Italije, a PSG izgubio kukuruz ligu. Mislim da je očigledno ko je jači.Felixians4 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 13:22A zašto ,jer nogo publika smatra da je PSG plastični i oni bi mu trebali odrediti destinaciju? Oni bi mu trebali odrediti da li da igra sad volonterski il da uzme ugovor koji mu pripada? Koje su to priče,jbt? Uostalom, PSG ima puno jaču momčad,a njemu se očigledno natječe do kraja
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Well, this looks odd

3 crvena i 8 zutih u 83min primere. (Racunajuci i kartone za strucni stab) 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.