FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja.
Srce,presjeklo ga jbg.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Definicija onoga danas te ima sutra te nema poljubite voljene i to je sve što imam za reci.
Ja ne znam da je za crveni karton ikad iko u našoj ligi suspendovan 4 utakmice.Ocito savez na nama trenira strogocu, s svi znamo zasto. Valjda se žalimo na ovu odluku ovo je strašno.
Kad bude repka trebala trenirati zabraniti im Butmir.
Kad bude repka trebala trenirati zabraniti im Butmir.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Rahmet ti dusi Campo.
Nego raja, sto sam bio uvjeren da se on zvao Sejo, vidim i na istoku da ga je dosta raje pozdravljalo sa Sejo legendo.
Nego raja, sto sam bio uvjeren da se on zvao Sejo, vidim i na istoku da ga je dosta raje pozdravljalo sa Sejo legendo.
Sejo je drugi lik skroz,mozda si ga pomjesao jel su obojica celavi.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 17:00Rahmet ti dusi Campo.
Seju odavno nisam vidio na istoku.
- ElCartel11
- Kontakt:
Opet ce naši poletjeti i dati Butmir. Da se dogovorimo mi koji smo u inicijativi 4R zajedno sa Celikom, da repki zabranimo igranje na našim stadionima pa nek nose kod Vice, da igraju yebo ih on.
Čuj 4 utakmice, pa toliku sam vidio zabranu kad se posaketaju na terenu, a ne za jedan običan start.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Dobro si, joj mene budale... Halalite.miky_hz je napisao/la: ↑11 avg 2021, 17:06Sejo je drugi lik skroz,mozda si ga pomjesao jel su obojica celavi.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 17:00Rahmet ti dusi Campo.
A stao sam sa njim par trenutaka prije tekme sa Zrinjskim...
Zbogom, Campo i u raju navijaj za raju!
Zbogom, Campo i u raju navijaj za raju!
Ja se sjecam Emir Spahic se pomarisao sa redarima branio brata, napravio opsti haos i dobio 7 utakmica suspenzije.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 17:08Opet ce naši poletjeti i dati Butmir. Da se dogovorimo mi koji smo u inicijativi 4R zajedno sa Celikom, da repki zabranimo igranje na našim stadionima pa nek nose kod Vice, da igraju yebo ih on.
Čuj 4 utakmice, pa toliku sam vidio zabranu kad se posaketaju na terenu, a ne za jedan običan start.
Dupovac 4 tri za crveni karton.

Ja se sjecam u nasoj ligi šaketanja na terenu igraca, startova gdje su pucale noge, gdje su igraci gadjali navijace stolicama,ali sumnjam da je ikad iko dobio 4 utakmice suspenzije.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sejo isto legenda istokamiky_hz je napisao/la: ↑11 avg 2021, 17:06Sejo je drugi lik skroz,mozda si ga pomjesao jel su obojica celavi.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 17:00Rahmet ti dusi Campo.

Vozio sam ga par puta do kuce navecer poslije utakmice, jer ga strah pjeske radi kerova

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
EL Fatiha za našeg Campu, tuzno ce biti koševo bez njeg na ogradi.

- ElCartel11
- Kontakt:
Kako su naši strucni, da uloze zalbu dobio bi jos dodatno 2 zabrane.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑11 avg 2021, 17:32Valjda ce nasi strucnjaci ulozit neku zalbu na ovu odluku
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nema to veze sa stručnošću, nego ima veze s tim što su protiv saveza.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 18:21Kako su naši strucni, da uloze zalbu dobio bi jos dodatno 2 zabrane.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑11 avg 2021, 17:32Valjda ce nasi strucnjaci ulozit neku zalbu na ovu odluku
-
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 09:29
Jakog sampiona, nikad u grupe niceg nismo otisli. Nemamo medalju na OI, reprezentacija ima jedno veliko takmicenje, i to u toj generaciji bila 2-3 igraca ponikla u ovoj ligi. Svi najveci talenti se nakon godinu-dvije vrate ovdje i to u neku lijevu ekipu. Da imas Mamica licno, dzaba ti kad igrac iskaze nezadovoljstvo ako ga ne prodas za prve pare koje dodju. I onda ti samo propadne, ala Radovac onda ili Fanimo sad, mozda i Djokanovic. Prodaja igraca nije football manager, da imas covjeka sa vecim negotiation skillom pa on uvali igraca za 20 miliona a ti ne mozes ni za 5. Uzasno smo trziste koje nije dalo nijednog WC igraca svijetu. Srpska liga dala Mitrovica, Jovetica, Nastasica, Vidica, Savica, Ivanovica, dala kadetske prvake svijeta. Hrvatska liga dala osvajaca zlatne lopte, plus igrace koji su uzeli srebro na Svjetskom prvenstvu. Za trziste su te lige zlatni rudnici, nasa nije ni rudnik boksita. Zamisli kad neki svjetski klub uoci npr Strahinju Pavlovica, i pomisli "ovaj dolazi iz iste lige odakle su Vidic, Ivanovic, Nastasic, Savic... znaju napravit odbrambenog igraca". Kod nas pogledaju talenta, pogledaju iz koje lige dolazi, vide da nam je najbolji izdanak lige mrtvi Dzeko i pun qrac nekih jadnika po turskoj ligi, pa nisu ludi da plate neke ogromne pare. Pluca kao Djokanovic ima svaki africki igrac, ako je 3% talentovaniji s loptom ima prednost nad Pecijem, a doci ce igrat za flasu vode i kilu brasna.
Mi jedni drugim nogu podmecemo i drago nam kad rival iz lige ispadne iz evrope, a qrac bi Hrvatska liga profitirala da nije Dinamo 100 puta usao u grupne faze, otvorio trziste, podigao rejting lige. Kod nas ko god da udje u grupe, trziste bi postalo barek 20% zanimljivije kupcima.
100% si u pravu, a jedino mi nije jasno zasto "mrtvi Dzeko", da je produkt Akademije FKS bio bi

- da li se kod njih moze desiti onakvo izbacivanje iz lige, kao sto se desilo Mladost DK ?
- da li je normalno da samo jedna grupacija klubova trazi Udruzenje Prvoligasa ?
- koliki je doprinos bh sportista(rodjenih u BiH) u uspjesima pomenutih drzava(tenis,nogomet,rukomet...) ?
- da li je normalno da u srazu BiH-Austrija celnici, ljudi koji zive na racun drzave BiH javno kazu da ce navijati za Austriju ? Ima toga jos, ali ...
- Imate li rjesenje ?
Sad bi se okrenuo FKS. Boli ovo sto se desava, ali dici cemo se aBd, gore je bilo 2013 g. Dici cemo se samo ako bude metla radila u Upravi(kompletnoj). Treba samo naci sposobne,cestite i "Pitarlukom" zadojene ljude. Da li ih ima? Zaista ne znam. Neka ti ljudi imaju i licni ineteres,ali da im je prvenstveno interes FKS u prvom planu. Evo sa "unakazenom" Akademijom vidi ko je dao doprinos sto smo cetvrti bez priprema.
11 igraca po 90 min. = 990 min., a Akademci(nikad vise zanemareni) igrali:
- 420 / 990 , TC - poraz
- 475 / 990 , Posusje - POBJEDA
- 405 / 990 , Zrinjski - poraz
- 565 / 990 , Rudar POBJEDA
Naravno Dupovac nije u ovim bordo min. Nikakav ili mizeran je doprinos Kanuric, Oremus, Velkoski,Ahmetovic,Lazic, Adukor...., a sve ih je ova Uprava dovela ili produzila na ustrub Akademije(finansijski). Malo je sto su do sada pili krv FKS, daj jos dvije godine. Aferim Sabrina Pitarko Buljubasic.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.