English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Celzi je otkako je Tuchel dosao doveo odbranu na strasan nivo.
Presing i sam igra stopera i Wingbackova je na strasnom nivou to se najbolje vidjelo u LP.
Igraju i razlicitu formaciju tako da je nezahvalno porediti. Druga stvar vidjet cemo kakav ce Van dijk biti poslije povrede.
Sredinu Celzi ima daleko bolju to je najveca boljka Liverpoola trenutno i tu se trebalo najvise uloziti.
I Salah i Mane su opali prosle sezone Mane posebno Salah je opet bio na nekom zavidnom nivou.
Da ne spominjem Firminha koliko je grohnuo a Celzi je upravo doveo Lukakua.
Krila Celzija ce biti Havertz i Werner s tim da ce Werner igrati drugog napadaca.
Ako je suditi po zavrsetku prosle sezone trojka Havertz Werner i Lukaku ce biti strasna ako Werner dodje sebi naravno sto se psihe tice.
Rezerve su ti Pulisic i Hakim sto je opet strasno posebno s obzirom u kakvoj formi izgleda da se nalazi Hakim.
Boljeg trenera da imaju pa ne znam uspjesnijeg sigurno ali Tuchel je jako impresivno poceo svoju karijeru u Celziju uzevsi LP za 6 mjeseci.
Na to sve skinuo je skalp svakom jacem treneru ukljucujuci u Kloppa. Ne kazem da je bolji ali razlika nije tolika sve to varira ne postoji tu konstantno neko najbolji. Liverpool je i dalje 1 ili 2 povrede daleko od katastrofe kao i prosle sezone. Nemaju ni blizu sirinu kao ove druge 3 ekipe.
Presing i sam igra stopera i Wingbackova je na strasnom nivou to se najbolje vidjelo u LP.
Igraju i razlicitu formaciju tako da je nezahvalno porediti. Druga stvar vidjet cemo kakav ce Van dijk biti poslije povrede.
Sredinu Celzi ima daleko bolju to je najveca boljka Liverpoola trenutno i tu se trebalo najvise uloziti.
I Salah i Mane su opali prosle sezone Mane posebno Salah je opet bio na nekom zavidnom nivou.
Da ne spominjem Firminha koliko je grohnuo a Celzi je upravo doveo Lukakua.
Krila Celzija ce biti Havertz i Werner s tim da ce Werner igrati drugog napadaca.
Ako je suditi po zavrsetku prosle sezone trojka Havertz Werner i Lukaku ce biti strasna ako Werner dodje sebi naravno sto se psihe tice.
Rezerve su ti Pulisic i Hakim sto je opet strasno posebno s obzirom u kakvoj formi izgleda da se nalazi Hakim.
Boljeg trenera da imaju pa ne znam uspjesnijeg sigurno ali Tuchel je jako impresivno poceo svoju karijeru u Celziju uzevsi LP za 6 mjeseci.
Na to sve skinuo je skalp svakom jacem treneru ukljucujuci u Kloppa. Ne kazem da je bolji ali razlika nije tolika sve to varira ne postoji tu konstantno neko najbolji. Liverpool je i dalje 1 ili 2 povrede daleko od katastrofe kao i prosle sezone. Nemaju ni blizu sirinu kao ove druge 3 ekipe.
Tako je od 2009.wadethegreat je napisao/la: ↑08 avg 2021, 15:52Najbolja odbrana vise nisu 4 igraca nego komplet ekipa. Pressing pocinje naprijed.
1-3: United, City, Chelsea
4-6: Liverpool, Tott, Leicester
7-9: Villa, Arsenal, Everton
4-6: Liverpool, Tott, Leicester
7-9: Villa, Arsenal, Everton
Lfc ce do AFCONa biti prvi, a nakon toga raspad sistema.
Arsenal hladno u top4 zavrsava. Imaju dva najveca engleska talenta u zadnjih desetak godina.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Vjera mi ne dozvoljava to.

Ne pamtim kada je neki klub odradio bolje transfere. Jos se ceka Maddison.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Koliko je ovo Arsenal vec bacio para ovaj rok i kako to da i dalje igracki nisu jaci u odnosu na proslu sezonu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- wadethegreat
- Kontakt:
- Chapman1886
- Kontakt:
City united borba za titulu, luzerpul na diobi 11-16 mjesta a čelzi neće bi evropa ligu osigurat čuj oni dase bore za titulu
Samo Sloboda | COYG
British core

Zadnja izmjena: TheMix, dana/u 11 avg 2021, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
ARSENAL4ever
- Marsal
- Kontakt:
Ramsdale, White i vjerovatno Maddison. Postajemo novi Liverpool u periodu 09/10 do 15/16.
Mrtva sredina i preplaćivanje kojekakve engleske bukovine.
Mrtva sredina i preplaćivanje kojekakve engleske bukovine.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ove igrače što je Arsenal doveo treba samo isjeći motorkom i čuvati do zime da se ima šta naložit.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Bolno koliko podsjjecamo na onaj peak Liverpool tamo 2011 2012 sa bizarnim odlukama oko transfera, a i ekipa puna balvana.
Pomirio sam se s tim da smo qurac, da se donose sve pogresne odluke i to je to.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa dobro doveden je stoper doveden i je lijevi bek koji ce se boriti za mjesto.
U sredini je doveden taj Cunga lunga o kojem iskreno pojma nemam mozda je neki talenat strasan mozda nije.
Znam da je Arsenalu najvise pomoci upravo u sredini trebalo i to kvalitetne pomoci.
Jedan odlican zadnji vezni i jedan kreativac su neophodni.
Ako se dovede Tammy Abraham napad na papiru nije uopste los ali ovo iza opet kazem nije bas na nivou.
Problem je sto ova ekipa place za par bas strasnih pojacanja par klasa.
Sve je ovo na papiru ili mlado neiskusno nadolazi ili su van forme ili su totalni promasaji.
Isto ima se dosta problema kao i Celzi sto ima sa pojedincima da se rijese skarta.
Na to sve Arteta je neiskusan uci i on usput tako da sve to meni licno nekako mirise na katastrofu.
Volio bih da nisam u pravu jer iskreno meni Arsenal uopste nije mrzak puno mi je drazi od Tottenhama Lestera cak i Uniteda Citya i Liverpoola.
Nekako dok sam odrastao tu su uvijek bili lijepo igrali nazalost sve je to izlapilo.
U sredini je doveden taj Cunga lunga o kojem iskreno pojma nemam mozda je neki talenat strasan mozda nije.
Znam da je Arsenalu najvise pomoci upravo u sredini trebalo i to kvalitetne pomoci.
Jedan odlican zadnji vezni i jedan kreativac su neophodni.
Ako se dovede Tammy Abraham napad na papiru nije uopste los ali ovo iza opet kazem nije bas na nivou.
Problem je sto ova ekipa place za par bas strasnih pojacanja par klasa.
Sve je ovo na papiru ili mlado neiskusno nadolazi ili su van forme ili su totalni promasaji.
Isto ima se dosta problema kao i Celzi sto ima sa pojedincima da se rijese skarta.
Na to sve Arteta je neiskusan uci i on usput tako da sve to meni licno nekako mirise na katastrofu.
Volio bih da nisam u pravu jer iskreno meni Arsenal uopste nije mrzak puno mi je drazi od Tottenhama Lestera cak i Uniteda Citya i Liverpoola.
Nekako dok sam odrastao tu su uvijek bili lijepo igrali nazalost sve je to izlapilo.
Arsenal je prodao World Class golmana za 20 miliona, a dovodi krs od golmana za 30 samo sezonu kasnije.
Treba nam pun qurac igraca oko sredine i napada, a mi se natezali pola ljeta sa Brajtonom i Sefildom oko stopera i golmana.
Garantujem zivotom da mi ovog golmana ne bi mogli prodati za 5 miliona. Ispodprosjecan u svim statistikama, jednostavno goli qurac
Treba nam pun qurac igraca oko sredine i napada, a mi se natezali pola ljeta sa Brajtonom i Sefildom oko stopera i golmana.
Garantujem zivotom da mi ovog golmana ne bi mogli prodati za 5 miliona. Ispodprosjecan u svim statistikama, jednostavno goli qurac
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
U moru svega lošeg, meni je najbizarnije ispalo ovo sa golmanskom pozicijom, tj. da se dobre pare opet na to daju nakon svega.
Možda je malo captain hindsight situacija, pitanje da li se tad moglo to procijeniti, ali imam osjećaj da se prelako Martinez pustio, koji je praktično među najboljim gomanima lige sad.
Edit: Sad vidim post iznad.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Fudo, HariTz, Invincibles14, Jabroni, Kaunas, L-Train, Poligon10, strahmeipomisliti i 34 gosta.